★ 399 gram ★

Alla inlägg under februari 2014

Av Lisa - 7 februari 2014 16:48

Äntligen! Åh vad jag har saknat min prinsessa denna vecka.Nu är hon äntligen hemma igen och jag känner mig hel! Nu blir det myskväll med tacos. Vin för dom vuxna och godis för fisen ! Trevlig helg

  

ANNONS
Av Lisa - 5 februari 2014 17:47

Fy va dålig jag är på att skriva här när Denise är borta.. Känns som att den här bloggen mest handlar om mitt liv som mamma... Och dom här veckorna när hon är borta så känner jag mig inte som nån mamma så då blir det lite torka.

Har iaf lyckats hålla bra rutiner den här veckan trots att jag inte har något barn att ta hand om. Har jobbat och stått i. Tränat och skött kosten fint. Nu har jag nyss varit och tjänat vuxenpoäng och storhandlat så vi klarar oss ett bra tag framöver. Imorgon blir det jobb igen. Ledig fredag då fisen kommer hem, men sen har jag tagit på mig helgens båda kvällar så jag passar på att njuta idag av ledigheten.


Får väl bjussa på lite bilder från instagram (LisaDex) i brist på annat.

          (Kan varmt rekommendera brödet på den sista bilden! GRYMT gott och hyfsat nyttigt. Tummen upp)

ANNONS
Av Lisa - 3 februari 2014 16:14

Har lite söndag idag jag. Jobbade ju lördagkväll och gjorde klar mina skolarbeten igår. Så idag är det lite ledigt och slappt. Tog en sovmorgon med frukost och film i sängen på morgonen och sedan ett gympass och lite shopping :)
Imorgon är det en fullspäckad dag så jag hoppas att jag är pigg och glad. Skola kl nio och sen direkt därifrån till jobbet och är nog inte hemma förrän halv tio på kvällen. Bra att hålla sih sysselsatt när Denise är hos pappa.. blir så jäkla rastlös och orolig i kroppen.. Ännu mer orolig kanske eftersom jag försöker sluta röka.. pjuh. Har väl blivit i snitt en cigg varje dag sen ja bestämde mig för att lägga ner.. En cigg för mycket egentligen men man ska väl inte vara för hård mot sig själv antar jag. .

Saknar min tokfis!!!!!

Av Lisa - 1 februari 2014 19:06

Nu är fisen hos pappa och jag passade på att ta en rejäl sovmorgon. Halv tolv smog jag upp ögonen och då fick jag reda på att jag skulle jobba. Så nu är det arbete till nio ikväll som gäller.
Den här veckan ska jag försöka hålla mina rutiner ävrn fast jag är barnledig. Jag ska träna, jobba, plugga och äta och sova ordentligt. Punkt slut


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se