★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 16 februari 2014

......

Av Lisa - 16 februari 2014 19:47

Världens längsta dag.. Även om Denise nu börjar må bättre så kan jag ärligt säga att jag själv börjar gå på knäna.

Att sitta här totalt maktlös och det händer än det ena och än det andra där hemma som näst intill ödelägger hela min tillvaro, samtidigt som jag ska försöka känna mig glad för att det går åt rätt håll här.. det blir bara så fel allting.

Ingenting kommer vara sig likt när jag kommer hem.. Ingenting kommer vara i sin ordning där hemma och jag kommer ha tusen saker att ta itu med. Livet och det som man hade tänkt skulle bli i framtiden kommer inte bli så, och jag och Denise får hitta nya vägar på egen hand. Men vi klarar oss bäst själv tror jag. För vi är starka! Synd bara att Denise har en mamma som gör så tokiga val i livet hela tiden. 

Ja, det blir en tung kväll det här med många tankar och funderingar.. Tänk att allt ska hända på samma gång jämt?!

Men som jag själv vet så har jag en väldig förmåga att ställa till det för mig själv så jag måste nog ta och se över vad jag måste göra för förändirngar hos mig själv för att få ett så bra liv som det bara går..


Denises crp är nere på ca 30 så infektionen är snart över, men syrgasbehovet kvarstår. Vi har nyss fått byta till en lågdosmätare så nu är det mindre än 0,5l som hon behöver. Alltså väldigt lite! 

Jag har bestämt mig för att stanna tills på tisdag trots allt. Känns mest bara jobbigt att åka hem i nuläget så jag kan lika gärna stanna kväar här. Och det känns inte bra att lämna Denise heller. Vi är så trötta båda två så vi bara sover och sover.  Ibland önskar jag att jag kunde få byta liv med någon bara för en dag!! Eller att jag hade någon vid min sida som kunde finnas som stöd när det är kämpigt. Nä, nu ska jag inte klaga och gnälla här.. 

Försök se allt som är positivt istället!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annica

16 februari 2014 21:16

Ni är två starka tjejer!! Ni klarar er själva!!!
Ni har varandra!! Det är det viktigaste ❤️❤️❤️

 
Verónica

Verónica

16 februari 2014 21:40

Hej !
Jag har en ide, SMS Mig 0703982929, vi träffades i umeå.
Stor kram med styrka

http://Verónica.se

 
Ida

Ida

16 februari 2014 22:00

Jag hejar på dig, du är så IN ÅT HELVETE jävla stark att det är okej att trilla ihop till en liten ledsen klump ibland. För banne mig, du reser dig igen! Du är en grym inspiration, trots att du kanske tar något beslut som blir fel ibland. Denise kommar vara stolt över att ha dig som mamma (: kram!

http://peaceandida.devote.se

 
Ingen bild

Lottis

16 februari 2014 23:10

Du är så otroligt stark! Du säger att du skulle vilja byta liv med någon en dag, jag önskar att jag hade din styrka en dag! Du är en fantastisk och grym mamma! Din fina starka Denise ska skratta sig lycklig som har dig! Var rädda om varandra-ni är ett oslagbart team!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se