★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 6 september 2013

Nöden har ingen lag

Av Lisa - 6 september 2013 22:25

   

Det är kladdigt, det är äckligt! Det blir mycket tvätt av kläder, golv och barn.. Hon tuggar och hon spottar, men kanske kanske får hon i sig nån näring ändå..   Man kan ju alltid hoppas!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Celia

8 september 2013 10:32

Fantastiskt! Jag tycker det är helt underbart med en mamma som tänker "utanför boxen", och inte tänker på vad som är "rätt och fel" utan prioriterar att dottern får i sig något. Vadå om det blir skitigt, det går ju att städa undan. En stor guldstjärna till dig som vågar dela med dig till oss andra, sådant som vi andra också skulle kunna göra, men aldrig hade vågat berätta för någon. Du inspirerar!

Lisa

8 september 2013 15:24

Tack

 
Ingen bild

louise

8 september 2013 21:47

Och jag tänker precis tvärtom. Detta är absurt!
Inte konstigt att din dotter får magsjuka titt som tätt. Golvet, djurfoder i bakgrunden - usch och fy.

Vad din dotter behöver är fasta rutiner. Inte en massa flackande hit och dit och sitta på gymmet när mamma tränar.
Styr upp ditt liv. Gör upp ett fasta mattider, ät "riktig" mat, inte en massa proteinhittepåjux. Gör maten "rolig" och färgglad. Ge henne ärtor att pilla på och plocka med, ha "matro", sitt ner tillsammans och ha det trivsamt och lugnt.
OCH stimulera din dotter. Du gör ju inget barnsligt vettigt med henne (baserat på det du skriver i bloggen och du skriver mycket om vad som görs och sällan eller aldrig är det om det man ska i ett litet barns liv); läsa böcker, måla, peka kroppsdelar, vara på lekparker, gå på biblioteket, gå på enkla sångstunder/ teatrar, gå i skogen, plocka kottar, räkna bananpengar, sjunga tillsammans, klä ut er tillsammans, leka rollekar i den mån ett litet barn kan det och sist men inte minst träna mera effektivt.
Det är inte sällan man läser om hur hon får sitta i sin fåtölj framför teven och titta på mediokra program.

Lisa

9 september 2013 13:58

men ursäkta mig. Du känner inte min dotter, du vet inte vad hon har för behov! du känner inte mig.Tror du hon äter FRÅN golvet så måste du ju vara totalt BLÅST? Nä, hon sitter på golvet för att hon spottar ut maten och släpper ner den på golvet och vi hade ingen barnstol, så vi satt på golvet. Uttala dig inte om andras liv tack. Tror du jag skriver ALLT i min blogg? Det du läser här är max 10% av mitt liv. Skiter fullständigt i vad du tror egentligen med ge fan i att skriva sånna där jävligt obegåvade kommentarer i andras bloggar för du vet inte ett skit om vad vi gör tillsammans på dagarna. Herre gud vilken människa!

 
Ingen bild

Erika Enroth

9 september 2013 14:39

En fråga till dig Louise:
Varför läser du ens Lisas blogg?

 
Ingen bild

Mammsen

9 september 2013 16:31

Men Louis. Det var den mest obegåvade besserwisser kommentar jag någonsin läst! Har du barn? I så fall tycker jag synd om dem med en mamma som har sån bacill skräck. Har du någon erfarenhet av barn med särskilda behov vad gäller mat och stimulans? i så fall borde du veta att man måste göra det som krävs för att barnet ska tycka om att äta, även om det innebär att ligga som en padda på golvet. Vet du hur otroligt jobbig det är att ha ett barn som inte växer bra, som äter minimalt och lätt tappat aptiten? Lisa har gjort en otrolig resa med näradöden upplevelser både för egen del o sin lilla dotters del. Tror du dina hårda, elaka, fördomsfulla ord värmde i Lisas hjärta? Och vad vet du om Lisa och Denis räknar, sjunger, pekar, osv? Nää....hjärtlösa människa, vore jag dig skulle jag skämmas o genast ta tillbaka ett sådant otänkt och föraktfullt inlägg.

 
Mia

Mia

9 september 2013 20:13

Haha kan inte låta bli att skratta. Äter från golvet djurfoder i bakgrunden. Öööh på den bilden jag såg så är då djurfodret i en påse och mig veterligt så är inte det, det minsta lilla ohygieniskt.
Nä jag läste kommentaren så var jag tvungen scrolla upp för jag tänkte vad har jag nu missat.
Sen måste jag då säga att golvet ser då rent ut betydligt renare än vårt golv och en av mina döttrar tappade en korv på golvet idag som hon sedan åt upp.
Gick nyss upp och kollade och jadå hon både lever, sover och kräks inte.

Ta inte åt dej av elaka kommentarer de kommer från folk som inte har bättre saker för sig. Det är ju inte ens säkert att det är en "riktig" person som skriver utan det låter snarare som typ Lisa 14 år som vet hur allt är och hur man är en perfekt mamma.

http://www.crazykidz.se

 
Ingen bild

Charlotte

14 september 2013 10:01

Våra twins hamnar ofta på golvet och äter från förra sittningen. Vissa vet inte vad dom pratar om. Vi har olika barn och olika förutsättningar. Eftersom ingen annan i familjen äter på golvet tar vi det med ro, de lär inte göra det för evigt heller. Kämpa på med maten, du gör världens bästa jobb!!!

 
matilda

matilda

19 september 2013 08:27

vilken söt :)

http://improveme.se/matildakl

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se