★ 399 gram ★

Alla inlägg under februari 2013

Av Lisa - 15 februari 2013 09:24

God Morgon! Herre gud vad jag har sovit alltså! Sov mellan fem och sju igårkväll, sen la ja mig strax efter nio och sov till kvart i sju. Ändå känner jag mig inte riktigt utvilad.. Jag sover inte så gott på nätterna. Jag vaknar ofta, vrider och vänder och är allmänt orolig.. Jaja. Tur att Denise sover iaf, annars hade jag nog sovit ÄNNU sämre.


Nu ska vi snart åka ner på stan och ta en Fredagsfika med en kompis. Denise ska bara få sova en stund först så hon blir på sitt allra bästa humör!

Imorgon är det dax! Då publiceras reportaget om oss i Aftonbladets lördagsbilaga "Härligt Hemma" så nu måste ni komma ihåg att köpa den.. Jag också för den delen.. Fas jag skulle få två ex skickade hem till mig, men jag kommer nog vara så nyfiken så att jag inte kan vänta på dom, haha. Har ju ingen aning om hur det kommer se ut. Jo, texten har jag ju såklart läst igenom och godkänt, men bilderna har jag inte sett. Kanske lika bra. Man är så självkritiskt och kollar efter konstiga saker på bilder, så hade jag fått välja bilder så hade det säkert blivit katastrof!


Jag har en GRYM träningsvärk i hela kroppen. Har funderat på vart den tog vägen, för jag har tränat rätt hårt söndag-onsdag.. Men NU känner jag. Ibland tar det ett par dagar konstigt nog. Tror jag kör en vilodag idag också. Men imorgon är det dax för ett benpass! No excuses! HATAR ben, men dom ska tränas dom också!

Av Lisa - 14 februari 2013 17:25

Idag har vi varit hemma hela dagen! Förutom en liten promenad ner på stan för att hämta ett paket. Denise är VERKLIGEN i en tillväxtfas. Hon äter, leker lite, sover.. Äter, leker, sover. Hon är aldrig vaken mer än ca två timmar, sen vill hon sova. Men då hon är vaken så håller hon verkligen igång, så det är väl inte konstigt att hon blir trött. Själv så har jag inte sovit nånting alls idag. Klev upp kvart över fem så det lär bli en tidig kväll.

Jag har städat och pysslat på lite här hemma och haft allmänt tråkigt. Men jag hade lite feber på förmiddan så jag känner mig rätt slut i kroppen idag, så det har nog bara varit bra att ta det lugnt idag.

 

Flyttade bordet åt det här hållet istället.. Det är inte så snyggt egentligen men MYCKET mer praktiskt. Nu behöver ingen sitta med ryggen mot kylskåpet och vara ivägen varje gång jag ska öppna.. Måste fortfarande skaffa en taklampa så det blir lite mysfaktor för det se rätt kalt och tråkigt ut.. Men men. Har sprättat på tok för mycket pengar den här månaden så jag får nog hejda mig lite!

Imorgon är det ju Fredag igen! Veckan har gått fort tycker jag! Imorgon blir det en date med Andreea och jag kanske ska passa på att unna mig den där semlan som jag inte åt i Tisdags :)

Av Lisa - 14 februari 2013 07:01

Tidig morgon idag.. Kvart över fem klev vi upp och satte oss vid frukostbordet.. Jaja. Vi får väl vila nu istället. Ja, Denise hon har somnat redan, men jag sitter här och är rastlös REDAN! Vad är det för fel? Har blivit såååå fruktansvärt rastlös den senaste tiden så jag får nästan panik ibland. Kan inte slappna av en enda sekund. Det är nåt man måste öva på tydligen..

Av Lisa - 13 februari 2013 19:43

ÄÄÄÄntligen ligger middagen i magen! Och dottern sussar sött i sin säng. Vi har haft en bra dag idag.. 

Hade ju egentligen tänkt vila från gymmet, men det blev ju som sagt ett Zumba Toning-pass. Kul med lite variation. Har inte varit på ett sånt pass på flera månader. Natasha lyckades även få till årets bild! haha

 

Sååååå snygga är vi! haha. Man måste ju bjuda på sig själv ibland också!

'Nu väntar jag bara på att klockan ska ticka iväg lite så jag får mumsa i mig mitt gottiga kvällsmål!! Det ska bli nått sött och sliskigt.. (sötningsmedels-sött, men ändå)

Kör ett litet tvätt/städ/disk-race här nu innan jag slår ner arslet i soffan! 

Trevlig kväll!

Av Lisa - 13 februari 2013 15:26

Hej på er! Hade en väldigt skön sovmorgon idag. Upp och fixa frulle klockan sex och sen la vi oss igen och jag sov till kvart över tio och Denise till halv elva! Mycket skönt!! Nu är vi hos Natasha och umgås lite. Ska snart iväg och köra lite zumba toning och röra på fläsket lite.

Av Lisa - 12 februari 2013 18:28

Trött, tröttare, tröttast. Ni vet när man blir sådär trött så att det känns som att man aldrig mer kommer kunna resa sig upp.. Precis så trött är jag just nu! Har haft fullt upp mest hela dan efter en natt med typ noll timmars sammanhängande sömn.

La mig väl rätt tidigt igår ändå, men jag tror jag vaknade en gång i halvtimmen och gjorde konstiga saker.. Vaknade flera gånger med iphonen liggandes över ansiktet eller på magen så varje gång jag vaknat så har jag förmodligen plockat fram telefonen. haha. Muppigt! Har ju även fått höra den senaste tiden att jag pratar i sömnen. Jag sover nog rätt oroligt med andra ord. Skulle va kul å veta vad det är man drömmer om..

Så här blev det med dom nya stolarna iaf

   


Bra mycket bättre och mer plats än med dom där stora svarta snurrstolarna jag hade innan. Det blev en massa strul i vanlig ordning när jag skulle köpa dom, så det slutade med att jag nu har två demo-stolar och två som vi fick skruva ihop.. jaja.. Alltid ska de va nåning galet.

Ett pass på gymmet har även hunnits med..Men jag vet inte om jag gjorde så värst mycket nytta egentligen. Energinnivån var på minus tror jag, men all träning är bättre än ingen träning!

 

Denise har precis somnat, så jag får nog förbereda mig på en väldigt tidig morgon..IGEN.. Borde väl egentligen försöka hålla henne vaken ett par timmar till, men jag känner mig så elak då..

Nä,nu ska jag slappa lite i soffan. Ta ett fotbad och sen gå och sova tidigt!!

Ingen semla har jag ätit idag!!!! KORS i taket!

 

Av Lisa - 11 februari 2013 21:03

Hemma efter ett härligt Pump-pass! Har faktiskt saknat att gå på passen känner jag. Men jag får variera mig lite. Vissa dagar är jag mer sugen på att köra själv i gymmet men ibland vill man vara lite social och ibland behöver man den där lilla extra peppningen och då är det perfekt med gruppträning!

Nu sitter jag här med en hårfärg  som strax ska tvättas ur.. Jag blir bara mörkare och mörkare nu... Tog mörkbrunt den här gången och jag misstänker att det kommer bli svart.. Kommer väl se ut som en EMO häxa för jag är ju så blek! Men men.. Får väl gå till frissan och lägga i några effektslingor om det blir för tråkigt.

Imorgon blir det som sagt inköp av nya köksstolar! ÄNTLIGEN!! Kom även på den briljana idén att jag ska försöka sälja min bil och köpa en ny.. haha. Köp byt och sälj!! Känner att jag behöver lite variation. Det måste hända nåt, så varför inte köpa och sälja grejjer? Perfekt sysselsättning för en uttråkad mamma.. Dock lite dyr kanske men..

 

Snart snart snart.. Det händer nya grejjer varje dag med plutten och hon är verkligen inne i en riktig tillväxtperiod. Hon har börjat härmas väldigt mycket och när man spelar hög musik så "sjunger" hon med och flaxar och klappar med händerna.. Det är nog inte länge kvar nu förrän jag måste börja barnsäkra lite här hemma.. Har väl sagt så ganska länge nu känns det som, men det är på gång. Hon tar sig både framåt och bakåt och i sidled på olika kreativa sätt. Ingen krypning och hon ålar sig inte men hon kan "hoppa" fram på rygg och hon rullar sig fram dit hon vill. Hejja hejja!

Nä, nu är det dax att hoppa in i duschen! 

 

Av Lisa - 11 februari 2013 10:49

Ja, då var det Måndag igen då.. Dagarna och veckorna bara rullar på. JAG VILL JOBBA! Jag vil göra nån nytta! Jag vill inte vara mammaledig mer!!! 

Pratade en del om det när jag var på Habben med Denise, och dom tyckte väl precis så som jag tänkt.. Att det är alldeles för tidigt att sätta lillan på förskola som det är nu. Men dom skulle kontakta stället jag sökt plats på och se till så att dom håller vår plats iaf.. Sen kanske man kan börja lite smått med typ en eller två dagar i veckan när det väl börjar bli dags. Det är ju inte bara det här med infektionskänsligheten heller.. Hon är ju så extremt liten i kroppen så det skulle kunna bli farligt med alla busiga barn som kan knuffa henne eller kanske till och med trampa på henne. Sånna saker hade jag inte ens tänkt på. Man har ju liksom ingen erfarenhet alls.. Jag vet ju knappt hur det går till på en förskola. Jag gjorde praktik en gång i några månader på en förskola, men då var det barn i 5 års-åldern och då är det ju lite annorlunda kanske..  Ja, less på att vara hemma är jag iaf.. Det känns typ som att jag slösar bort mitt liv på tv tittande och soffhäng.. haha.

Nu har jag precis sålt mina köksstolar iaf!! Så nu är det bara att försöka köpa nya då.. Har tittat ut på nätet vilka jag vill ha, så jag hoppas verkligen att dom finns hemma.. Dom jag har nu är svarta klumpiga snurrstolar i skinn och dom är bara ivägen, så det ska bli skönt att byta.


Nä, nu ska jag lägga Fisen och gå ut med Lizzy! 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards