★ 399 gram ★

Alla inlägg den 11 februari 2013

Av Lisa - 11 februari 2013 21:03

Hemma efter ett härligt Pump-pass! Har faktiskt saknat att gå på passen känner jag. Men jag får variera mig lite. Vissa dagar är jag mer sugen på att köra själv i gymmet men ibland vill man vara lite social och ibland behöver man den där lilla extra peppningen och då är det perfekt med gruppträning!

Nu sitter jag här med en hårfärg  som strax ska tvättas ur.. Jag blir bara mörkare och mörkare nu... Tog mörkbrunt den här gången och jag misstänker att det kommer bli svart.. Kommer väl se ut som en EMO häxa för jag är ju så blek! Men men.. Får väl gå till frissan och lägga i några effektslingor om det blir för tråkigt.

Imorgon blir det som sagt inköp av nya köksstolar! ÄNTLIGEN!! Kom även på den briljana idén att jag ska försöka sälja min bil och köpa en ny.. haha. Köp byt och sälj!! Känner att jag behöver lite variation. Det måste hända nåt, så varför inte köpa och sälja grejjer? Perfekt sysselsättning för en uttråkad mamma.. Dock lite dyr kanske men..

 

Snart snart snart.. Det händer nya grejjer varje dag med plutten och hon är verkligen inne i en riktig tillväxtperiod. Hon har börjat härmas väldigt mycket och när man spelar hög musik så "sjunger" hon med och flaxar och klappar med händerna.. Det är nog inte länge kvar nu förrän jag måste börja barnsäkra lite här hemma.. Har väl sagt så ganska länge nu känns det som, men det är på gång. Hon tar sig både framåt och bakåt och i sidled på olika kreativa sätt. Ingen krypning och hon ålar sig inte men hon kan "hoppa" fram på rygg och hon rullar sig fram dit hon vill. Hejja hejja!

Nä, nu är det dax att hoppa in i duschen! 

 

Av Lisa - 11 februari 2013 10:49

Ja, då var det Måndag igen då.. Dagarna och veckorna bara rullar på. JAG VILL JOBBA! Jag vil göra nån nytta! Jag vill inte vara mammaledig mer!!! 

Pratade en del om det när jag var på Habben med Denise, och dom tyckte väl precis så som jag tänkt.. Att det är alldeles för tidigt att sätta lillan på förskola som det är nu. Men dom skulle kontakta stället jag sökt plats på och se till så att dom håller vår plats iaf.. Sen kanske man kan börja lite smått med typ en eller två dagar i veckan när det väl börjar bli dags. Det är ju inte bara det här med infektionskänsligheten heller.. Hon är ju så extremt liten i kroppen så det skulle kunna bli farligt med alla busiga barn som kan knuffa henne eller kanske till och med trampa på henne. Sånna saker hade jag inte ens tänkt på. Man har ju liksom ingen erfarenhet alls.. Jag vet ju knappt hur det går till på en förskola. Jag gjorde praktik en gång i några månader på en förskola, men då var det barn i 5 års-åldern och då är det ju lite annorlunda kanske..  Ja, less på att vara hemma är jag iaf.. Det känns typ som att jag slösar bort mitt liv på tv tittande och soffhäng.. haha.

Nu har jag precis sålt mina köksstolar iaf!! Så nu är det bara att försöka köpa nya då.. Har tittat ut på nätet vilka jag vill ha, så jag hoppas verkligen att dom finns hemma.. Dom jag har nu är svarta klumpiga snurrstolar i skinn och dom är bara ivägen, så det ska bli skönt att byta.


Nä, nu ska jag lägga Fisen och gå ut med Lizzy! 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards