★ 399 gram ★

Alla inlägg under september 2012

Av Lisa - 3 september 2012 19:44

   

Det här är träningen jag lyckats få till under Augusti.. Helt okej, men ser ju nu att det behövs lite mer variation. Och det passar ju bra nu när Gold´s precis har startat det nya schemat med massor av nya pass! Sen kommer jag börja köra lite i gymmet också framöver här, och inte bara gå på pass.. Då kan jag nog ofta ha Nisen med mig i vagnen om jag ser till att gå på tider då det är lugnt och inte sååå mkt folk. Vill ju inte ha en hantel i vagnen!! Och framåt vintern så är jag nog inte lika taggad för mina morgonpromenader, så då blir det väl till att stå å trampa på gymmet istället!

Jag tror jag behöver mer kondition!! Eftersom jag minskar överallt utom på magfläsket    Det svåraste området att få bukt med för min del kan jag ju tala om.. Jävla häng och släng och sladder haha! Men det ska bort!

Nä, nu en DUSCH!! Och sen plocka ihop lite här hemma.. Har inte riktigt haft tid med sånt idag eftersom Denise har skrikit rakt ut så fort jag inte haft henne i famnen.. Vet inte riktigt vad det är. Magen? Tänder? Eller bara mammig? Lilla pluttpussgurkan!

 

(bild från MAJ)

ANNONS
Av Lisa - 3 september 2012 12:09

Jag tycker att dom där stackars risgrynen kan ploppa upp nu! Nu för tiden så använder Denise sina nappar som bitringar. Hon vänder på nappen och biter på plasten. Bitringen jag köpt åt henne, den duger inte.. Det är ju så synd om lill pluttan som bara skriker och dregglar och FISER (som en gammal gubbe).. Jaja. Det får nog bli en alvedon för henne idag om hon ska få någon ro..

Vi har iaf varit ut på en morgonprommis! och nu väntar vi snart kaffegäster.. Ikväll blir det träning i vanlig ordning. Så intressant ser min dag ut idag. Även om man bara går hemma på dagarna så behöver man lite rutiner i tillvaron!!


Den här minen säger väl allt!!

 


 

ANNONS
Av Lisa - 2 september 2012 20:01

 

japp.. detta har jag roat mig med idag! Slipa spackel och måla hos Natasha


Men just nu är jag bara trööööööött och sluuuuuut och skulle nog kunna hoppa ner bredvid Nisen och sussa en stund! Men kanske lite för tidigt för det än?

Av Lisa - 1 september 2012 22:05

Min skrutt har varit vaken heeeeela dagen!!! Men nu sussar hon sött i vagnen medans vi andra tittat på Snövit och käkar götta.. Och tar ett glas :)

Av Lisa - 1 september 2012 11:08

Vädret är grått.. Fy fasen vad trist! Igår hade jag en riktig skitdag faktiskt. Sååå trött, och ont i magen, men framåt kvällen så kändes det myyycket bättre.. Men nu känns det likadant igen, så det är väl bara att vänta på bättre tider nu då?  Näää.. Nisen sover på soffan och sen ska vi iväg och hjälpa en kompis med lite målning!


Fick iaf upp lite grejjer på väggarna igår! ÄNTLIGEN!

     

Å så jag då med mina sunkiga mobilbilder! Note to self: Jag HAR EN SYSTEMKAMERA!!! ANVÄND DEN! 


Jaja, mer grejjer ska upp såklart, men när man har sånna här HELVETSVÄGGAR så måste man vara säker på att man verkligen vill ha grejjerna där man sätter upp dom, så jag ska fundera lite    Som vanligt.. Lisa: Den stora funderaren med 100% belutsångest när det gäller ALLT! That`s me!

 

Ser ni någon där i mörkret????


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se