★ 399 gram ★

Alla inlägg den 5 september 2012

Av Lisa - 5 september 2012 21:46

Goder afton! Har faktiskt haft en riktigt slö slappardag här hemma idag. Har inte alls gjort särskilt mycket. Bara jag och Nisen, musiken och datorn. Men nog har jag hunnit med ett litet pass på gymmet också. Ja de e klart. Denise fick vara hos morfar och när jag kom och hämtade henne var hon sååååå trött, men ändå vaken. Som en liten zombie bebis! Hon slocknade efter halva vägen i vagnen och nu sussar hon gott i sin säng!

Vad säger ni om Sempers Slottsgryta? Gillar era barn den?? Alltså, jag har nu testat att ge henne den 2 gånger och båda gångerna har hon kräkts. Hon tycker att det är RIKTIGT jävla snuskigt.. Varför? Det luktar precis som kalops, och det gillar hon ju, men INTE slottsgrytan! Stackars unge! Jag får nog slänga burkarna jag köpte, eller vänta några månader och se om hon gillar det då. Har aldrig förut sett henne så äcklad av att få nånting i munnen! 


Nä, nu är det fötterna i högläge och ett glas vin för min del! Sen bums i säng

Av Lisa - 5 september 2012 13:32

Ingen bra dag idag!

Av Lisa - 5 september 2012 11:04

Ibland ska man helt enkelt hålla sig INNE! Det blev så många fel med den här morgonpromenaden så det hade varit bättre att ligga kvar i sängen! haha.

Efter att ha lyckats få upp flåset och pulsen till en bra nivå så blir vi ståendes vid järnvägsövergången i typ tio minuter innan jag ger upp och inser att det kommer inget tåg, och bommarna kommer inte att öppnas.. Så det är bara att gå en annan väg. Skulle ju vara duktig och gå före frukost också.. Det brukar jag ju göra, men jag kände innan jag gick att jag var ganska hungrig, men man är väl viking..( jaja, eller hur??).. Hur blir humöret på mig när blodsockret ligger på minus? En skitsur, hungrig morsa som får allt hår i ansiktet för det blåser så förbannat..och en grinig och kinkig bebis som får solen i ögonen och vägrar ligga stilla.. Ingen bra kombo! Smiter in på Ica en snabbis för att handla frukost och hamnar självklart bakom världens jävla surgubbe med rutig gubbkeps som vägrar flytta sin kundvagn en millimeter för att släppa förbi oss efter vi betalat. Gav mig en mördande blick och grymtade nånting oförståeligt under skägget när jag puttade bort vagnen, och sen stapplade han ut med sin påse med öl och kanelbullar, och hängbuken dallrandes mellan knäna.  Sweeet!


3 minuter innan vi är hemma så somnar Denise som en liten ängel och nu ligger hon här i vagnen och sussar, jag har fått min älskade frukost och nu kanske dagen kan börja? 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards