★ 399 gram ★

Alla inlägg under september 2012

Av Lisa - 13 september 2012 21:00

       

Det är nånting med Björksläktet och ELD! Kan inte sluta elda när vi väl börjat!  Mys pys, men nu är vi hemma i trygga vrån igen och jag luktar som en brandman och är svart uder naglarna.. Sitter och småplanerar lite för nästa helg! Skoj skoj! Behöver ha nånting kul att se fram emot ibland!

Av Lisa - 13 september 2012 16:45

Efter ca tre timmar på sjukhuset fick man äntligen komma därifrån.. Resultatet av ögonundersökningen var dock inte vad vi hade hoppats på.. Förändringarna är kvar och näthinnan är outvecklad på ett ganska stort område.. Men det var på ett sånt område som förhoppningsvis inte kommer påverka synen.. Men det är inget som jag känner att jag tror på till 100% faktiskt.. Det blir iaf fortsatta kontroller fram tills Denise är 8 år!

Stora pupiller av ögon dropparna

...

Av Lisa - 13 september 2012 11:29

Upp som en sol och ner som en pannkaka..

 "Jamen livet är väl bra härligt ändå", "åå vad jag älskar livet"   Vill man inte lite i smyg mörda folk som säger så? Folk som är sådär överhurtiga och superglada JÄMT. Nä, sånt orkar inte jag med iaf! Verkligheten är inte alltid så jävla vacker. PUNKT!


Märks det att jag inte gillar den här dagen eller? Känner mig kraftigt less och irriterad och skulle gärna dra täcket över huvet idag. Mycket att tänka på och mycket konstigheter som snurrar i huvet just nu, och samtidigt ska man försöka vara en glad och engagerad mamma..hm.. Tur att Denise kan roa sig själv ibland..

Man skulle haft en dosa och backa bak tiden lite, ändra ett par saker och sen spola fram igen.. Kan ju faktsitk inte låta bli att vara lite bitter och tänka att allt det här kanske inte hade hänt om alla skött sina kort RÄTT..  Kanske... Men det får vi aldrig veta, och det är inget att gå omkring och fundera över heller. Men det har ju såklart vänt upp och ner på hela livet och förändrat mig och min syn på livet för all framtid och nu är det som det är. Kanske har man blivit en bättre människa, eller sämre? Det vet jag inte, men det har hänt alldeles för mycket på alldeles för kort tid och min efterblivna hjärna hinner inte riktigt med i svängarna..


Nu spolar vi fram några timmar och blir på ett strålande humör!


Av Lisa - 12 september 2012 17:20

Fan va hemskt det är att inte trivas ordentligt hemma!! Men va fan.. Nu får det vara så här. Tavlor där dom INTE ska vara, och mönstrade fula tapeter med stora vita fläckar ovanför soffan.. Jag vet inte varför jag HATAR det här mönstret så mycket, men jag är ju iofs emot mönstrade tapeter så det var väl inte sååå konstigt ändå!

       

Och jag jublar inte direkt över sovrumstapeterna heller.. Men dom är inte lika viktiga. Det är ju inte så många som har nånting att göra i mitt sovrum ändå   

 

Men Nisen hon kör nån slags gymnastik hon! Mycket bra!

 

Är så glad att Denise ätit så bra idag.. Men nu verkar hon ha fått lite ont i magen, men hellre det än att hon matvägrar som igår! Det är ett enda bestyr det här med maten.. Och inte fan blir det bättre bara för att man blir vuxen! Nej nej nej..


Snart dax att svira om till bekväma träningskläder och sticka iväg till Päran med Nisen !

Av Lisa - 12 september 2012 12:10

Ja idag är det raka motsatsen mot igår    Nisen äter som aldrig förr, energin är på topp och jag håller på att storstäda. Bäst man passar på medans lusten finns och medans pluttskrutten är snäll.

Vi tog en liten prommis i solen och hon somnade i vagnen, så jag ställde ut henne på balkongen då vi kom hem så hon fick sova där medans jag dammsög hela lyan. Är så jäkla less på att ha det så här. Det ekar ju när man pratar i v-rummet och man vet ju aldrig hur länge man får vänta på nya tapeter så nu återanvände jag några av dom förra hyresgästernas gamla hål i väggen och satte upp några tavlor.. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag HATAR tapeterna här inne, så det sr ju absolut inte ut så som jag vill ha det..men men.. Den som väntar på något gott....  

(väntar ALLTID för länge)


Nu är det dax för nästa moment! SKURA!!!! Ikväll blir det träning.. Body Balance passar perfekt eftersom jag har så jävla ont i ryggen! Sen kanske lillasyster kommer hit och sover över.. vi får se!


Så här kan det se ut när man är RIKTIGT i farten! 

 

 

Av Lisa - 12 september 2012 09:32

Idag mår vi bättre! Kanske vi ska bege oss ut på en prommis nu då? Denise har redan ätit både gröt OCH potatis/majs/kalkon puré :) Vi har nämligen varit vakna sen halv sex vi!

Av Lisa - 11 september 2012 18:38

Jahapp.. Då var det dax för detta igen då. Dom ringde från sjukhuset och sa att Denise ska komma och göra en ögonundersökning på Torsdag. Skumt tycker jag eftersom dom sa senast vi gjorde den (i övik) att vi skulle vänta ett år till nästa undersökning om det inte var så att hon skelar väldigt mycket.. och det gör hon ju inte. Men men.. Bättre att kolla en extra gång kanske än att missa något. Hon hade ju trots allt ROP på båda ögonen.. Men så lite så att dom trodde att det skulle försvinna helt och hållet av sig själv..  Får väl se hur det går.. Hon är ju större och har en starkare vilja nu, så det kanske blir lite svårare att få henne att ligga stilla..

Vad har jag lyckats få i skrutten idag då? Gröt, gröt. Ja, BARA gröt! Men jag lurade henne nyss och det var faktiskt lite kyckling/grönsakspure´blandat med gröten.. Men det kände hon inte. Låter ju skitsnuskigt, men hon åt! Men tre mål på hela dagen känns lite fjuttigt tyvärr.. Får hoppas på att hon vaknar om några timmar och vill ha lite välling..

Det har varit en riktig grindag idag.. Men hon har även sovit mycket, så riktigt på topp är hn inte!


Hoppas på en bättre dag imorgon! Hade tänkt gå på babyrytmiken, men vi får väl se hur vi mår! Det vore ju kul att komma iväg och träffa lite andra mammor och bebisar.

Av Lisa - 11 september 2012 16:31

Ligger och vilar på sängen, efter en dag fylld av just VILA! Är sååååååå grymt uttråkad!!!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards