★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 16 juli 2012

Meeeeeeeeen

Av Lisa - 16 juli 2012 09:30

Hur kan man ha semesterstängt?? Vem kom på den ide´n? Och ett bostadsbolag dessutom? Jag som är eld och lågor här och vill fixa och dona och fräscha till det!! jaja, bara att vänta. Nu har jag iaf fått nycklarna till lyan och varit på besiktningen. Nya mattan låg redo att läggas iaf, men det var inte gjort än. Jag vill ha nya tapeter i v-rummet och i båda sovrummen.. Men Solatum har semesterstängt och tar bara emot akuta ärenden just nu, så jag får nog lugna mig med det. Det går ju faktiskt att tapetsera medans man bor där också. Jag har ju faktiskt inte såååå mycket saker.. En grej som är lite synd bara är att jag inte kommer att få plats med ekmöbeln som vi köpte förra sommarn, varken i köket eller i v-rummet. Fiiina fiiina ekmöbeln som jag gillar så mycket. Men bordet är nästan 2 meter långt + 6 stolar och det går ju inte.  Bara att köpa nytt och se glad ut.

Har fått tillbaka det onda i ryggen/bröstet igen nu, så jag känner mig lite handikappad idag. Hoppas att det släpper av sig själv. Jag som var så taggad och tänkte gå och lösa gymkort idag. Känner inte samma entusiasm just nu faktiskt, men jag ska göra det ändå! Längtar så otroligt mycket efter att få börja svettas och kämpa lite igen. Hoppas att man har energin bara. Kroppen är ju lite lömsk, men jag får se till att lyssna på den och inte köra på när den säger ifrån.


Mycket att tänka på nu, mycket att ta tag i och mycket som ska ordnas. Känns både kul och jobbigt. Jobbigt med alla papper och allt sånt som måste fixas. Min hjärna har aldrig gillat blanketter,  men det blir nog bramed allt i slutändan!


lilla Nisen igårmorse! Bus jäntan!

 



 
 
Ingen bild

Gunilla

16 juli 2012 18:00

Hon är så otroligt söt!!!!

 
Ingen bild

Yvonne Kvant

16 juli 2012 18:49

Hej på er!
Det var ett tag sen jag skrev helt plötsligt har jag en hel del att göra. Dagarna går fort det är bara måndag o fredag,upps helg igen.
En del av mina barn o barnbarn har varit "Over der" i tre veckor och kom hem idag tror jag dom har inte hört av sig så jag hoppas det.Lilla gumman 8 månader vad tiden helt plötsligt går fort hon skulle väl vara 4 månader något. Hon ser ut som en liten spjuver på bilden. Har hon fortfarande låg syresättning.Hur är det med pappa i fråga träffas ni varje vecka eller blir det bara på helgerna. Hoppas att ni har bättre väder än vad vi har här nere i södern idag så skiner solen 14 grader ute, nästa minut vräker regnet ner. Nu har jag fått skrivkramp så en bamsekram till er från mig.

Lisa

16 juli 2012 20:07

Hon har låg syresättning när hon sover, men när hon är vaken är det hur bra som helst!
Här är det bara skitväder också! Känns som höst

 
Emm

Emm

17 juli 2012 00:04

Vilken fantastisk liten kämpe! Kram på er!

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards