★ 399 gram ★

Alla inlägg den 6 maj 2010

Av Lisa - 6 maj 2010 22:36

Å vad jag känner mig hängig! Jag tror jag håller igång för mycket på dagarna, så på kvällarna är jag bara helt död! Fick sån värk i händerna och i benen så jag var tvungen att preppa mig med mina dunder 'Arcoxia', dom bästa värktabletterna som uppfunnits (som man inte blir bäng av) 

Min dag har varit bra, men ändå inte..Vaknade upp med ett jävla humör och det har hängt med litegrann hela dagen. Blir sååå irriterad stundvis och vill bara slå sönder nåt eller sätta mig i ett hörn och gråta. Men alla har vi väl våra dagar och jag tror det var längesen sist för min del..eller? (fråga Fredrik om du vill höra 'the ugly truth') Jag har lite dålig självkännedom eller vad man ska kalla det.. Men jag misstänker att mitt dåliga humör beror på värken, och att jag inte pallar göra riktigt allt som jag skulle vilja på en och samma dag.. :(

Imorgon är en ny dag som jag kan göra vad jag vill av! Och vi har planer på att grilla fläskfile´ om det inte regnar eller blåser för mycket. Kommer bli mysigt. Årets första grillning..och kanske får man ta en kall öl till det?? Jaaaa de måste man väl få?

Nu har gubben somnat på soffan så nu är det nog dags att släcka ner och försöka få med mig han till sängen..

NATTI NATTI

 

Av Lisa - 6 maj 2010 14:22

God dag god dag! Ja som ni såg i tidigare inlägg så var jag ute i morse och fotade Mini.. Men jag vet inte om jag tycker att jag fick till nå sensationella bilder precis.. Men men. Skitsamma!

Har målat lager nr2 på bordet idag och nu vet jag inte om jag ska ha det ens.. Jag tog upp det till lägenheten och då insag jag att det är väldigt litet.. Vi äter ju ofta i vardagsrummet och det går ju inte med det där bordet! Dessutom är det en bra bit högre än de vi har nu, fast det var väl skitsamma egentligen.. Ähh ni hör ju, jag vet ingenting. Det blir ju fint och så, men.. äh vi får se hur det blir!

 








Har nyss varit på stan. Tog en kaffe på Hullsta Trappen med Andrea i solen (när den väl tittade fram)

     

Nu blir det fortsatt målning, och nu är det spegeln som är mitt nästa offer!!! :)

Av Lisa - 6 maj 2010 10:30

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards