★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2010

Av Lisa - 31 maj 2010 16:38

Å vilket fint väder vi fick idag då! Har varit ute på två lååånga promenader och nu ska vi snart dra igång grillen, för det kommer lite folk hit och grillar med oss ikväll. Det ska bli trevligt!

Har inte så mkt mer att förtälja idag, men jag bjuppar på lite bilder.

  Så här såg jag tydligen ut en gång i tiden, vet inte när men kanske för 5 år sen eller nåt..

     

Och så här kan det se ut nu för tiden haha

Av Lisa - 31 maj 2010 09:58

Men goddag, liket lever! Fasen va jag har sovit alltså!! Klev ju upp rätt tidigt igår, kanske runt halv nio eller nåt, och då mådde jag hyfsat bra. Men framåt eftermiddan så blev det godis,glass, film och jag spydde som en gris och somnade sen.. Vaknade till lite då och då och fick i mig en pizza, men den kom upp den också haha. Vaknade på soffan halv tolv i natt och då förflyttade jag mig till sängen.. Jaja, man behövde nog det!

Idag skiner solen! Så jag ser fram emot att känna mig lite piggare så vi kan ta en promenad sen.. Kanske tjyvsola lite på balkongen i nya bikinin ;)

Det behöver även städas lite här.. Ja ni vet ju hur det brukar se ut när man har lagat mat på fyllan. haha. Helt sjukt kladdigt och stökigt och maten såg riktigt GROZE ut!!

Ny vecka, nya tag.. Ska försöka låta bli att klanka ner på mig själv..

Av Lisa - 30 maj 2010 10:25

        Ja idag mår man som man förtjänar!

Men kul hade vi igår!! Synd att ingen av oss hade kamera med oss, men man får nöja sig med mobilbilder ibland.

Nu är fredrik på väg hem och vi ska ha en riktig bakisdag med film, pizza och baaaara vara lat!! Men nu måste jag gå och hämta Mini! Cya

Av Lisa - 29 maj 2010 13:04

Tjabba tjena hallå! Man kanske borde sova middag en stund idag.. hmm. Var ju uppe med tuppen halv sex i morse och har jobbat fram till för en stund sen.. Nu har jag precis varit på bolaget en snabbis, för ikväll mina vänner (trumvirvel) LISA SKA UT OCH FESTA! Glöm alla sjukdomar och krämpor för en kväll.. Dom kan jag oroa mig över imorgon istället. Känner verkligen att jag behöver hitta på nåt kul för jag börjar bli som en jä*la gamm nucka som sitter hemma varje helg, för jag kan ju få värk om jag dricker, och det är ju så många kalorier i alkoholen osv osv.. Haha. Nä, ikväll skiter jag i det!!!

Det blev ju lite knasigt idag, det hände en liten olycka med Lilla Sessan som krockade ihop med Tanya och tuppade av i tio minuter. Så först bestämde vi att jag skulle stanna kvar på jobbet och jobba istället för mamma så hon fick åka till vet. med vovven, men det blev inte så. Jag sitter här hemma och vakar över henne istället tills Emma kommer och hämtar henne. Hon bara sover och sover.. Herre gud det hade kunnat sluta illa det där.. Nu är det bara att vänta och se om hon blir bra eller om hon blir sämre.. staaaaackaaaarn!!!


Av Lisa - 28 maj 2010 20:41

Har ingen toppendag idag om jag ska vara ärlig. Känner mig trött och slut, ont i käken har jag också och är lite allmänt låg. Fredrik har åkt iväg på lite svensexa med polarna och blir bort hela helgen och jag och mammzen har varit hos moster och ätit lite tårta. Lill kusinen fyller ju 2 år idag så det var lite kalas och släktingar och massa ungar.. Men nu är jag tillbaka hemma och egentligen skulle jag nog kunna gå och lägga mig på en gång för jag är sååå trött. (pensionärsvarning)

Har lite helgångest faktiskt. Det var länge längesedan jag hade det. Men just denna helgen så känns det som om man faktiskt skulle ha hittat på något kul. Kanske för att det är cruising i stan eller nåt, jag vet inte. Men jag orkar inte! Ska ju jobba imorgon.. Men men, vi får se hur man mår imorgon. Och om det inte spöregnar så kanske man kan försöka ta sig i kragen och gå ut och vara lite social för en gångs skull..

Men just nu känner jag mest för att dra nåt gammalt över mig.. bläää.

Känner mig tjock och ful och äcklig också, för jag har stoppat i mig en massa godis...  Fjanterier!  (jag är duktig på att smyg-klaga)

Av Lisa - 28 maj 2010 11:00

Regn regn och åter regn. Var tog sommaren vägen? Äsch.. Har precis varit och tränat, och på hemvägen så tyckte Fredrik att han skulle få köpa lite nya träningskläder åt mig. Så det blev en dyr (men riktigt bra) sport BH, ett linne och jag fick även en bikini överdel. Tack gubben min!

Han åker för övrigt iväg med några polare till en stuga i Jämtland nånstans för en liten svensexa-helg, så jag blir gräsänka IGEN! Men hoppas på att dom får en rolig helg!

Imorgon blir det jobb igen. Och jag ska jobba med Mammzen. Det ska bli trevligt. Det var några veckor sen jag var på Lärkan, och jag gillar ju att hoppa mellan avdelningarna så..

Ha nu en bra Fredag! Själv ska jag slappa en stund innan jag slänger mig i duschen! Pöss

Av Lisa - 27 maj 2010 21:01

Goder Afton alla barn! Har arbetat hela dagen och känt mig väldigt pigg och alert och på bra humör, vilket kan vara fördelaktigt ibland när man har det jobbet som jag har. Så jag är nöjd med dagen och tjurar inte alls över att det har regnat hela dan!!

Nu blir det TV hela kvällen! Imorgon blir det gymmet!! Måste passa på innan gymkortet går ut den 6 juni.. för då måste jag bestämma mig för om jag ska förlänga...eller köpa på Gold´s eller vara utan över sommaren... hmmm.. Beslutsångest.

Av Lisa - 26 maj 2010 19:20

Åååå va jag känner mig orolig! Kan ju inte skryta med mina nerver av stål precis.. Provade att ringa Fredrik nyss men telefonen är avstängd. Så nu har ju jag börjat planera begravningen redan, för i mitt huvud så har det hänt en olycka på jobbet och Fredrik är död eller ligger medvetslös på sjukhuset. Visst är jag fjantig? Det har ju förmodligen inte hänt nånting alls, han är väl på väg hem och har ingen täckning, eller så har han slut på batteri. Men man väljer att tro det värsta.. Bläää. Ett arv efter min kära mor tror jag!

Har lilla Sessan här så jag passade på att ta henne och Mini på en prommis den korta stunden solen var framme. Nu är dom supertrötta och ligger här bredvid mig i en väldigt söt sovställning!

Små skruttisarna!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards