★ 399 gram ★

Alla inlägg den 15 maj 2013

Av Lisa - 15 maj 2013 21:08

Jamen dåså... Ännu ett homeopatbesök med goda nyheter. Behandlingen fortsätter att göra sin verkan och jag får fortsätta med kuren ett tag till.. Så bra! Känner faktiskt att en del av mina besvär har blivit bättre. Är levern överbelastad så påverkas hela kroppen och jag har haft ganska mycket besvär med både det ena och det andra, men nu mår jag ju faktiskt riktigt bra!! 

Var in en sväng på IKEA också såklart! Köpte en matstol till Fisen som hon ska ha hos stödfamiljen, precis som jag planerat. Köpte även lite nya matskålar och muggar till henne och lite nya kastruller till mig.

 

En liten söt fåtölj fick hon också. Nu när hon börjar bli så stor så kanske hon snart kan sitta i den!

   

Denise var vaken HELA DAGEN idag.. Hon somnade kanske 20 minuter i bilen på vägen hem strax efter fyra.. Sen åkte vi till min bror och grillade och hon var vaken ända tills vi kom hem för typ en timme sen.. En vääääldigt trött och gnällig liten tjej kan jag lova. Men hon slocknade i samma sekund som jag la henne i sängen. Det är synd det där, att hon inte kan koppla av och somna någon annanstans.. Lite orolig över hur det ska gå hos stödfamiljen.. Men jag tror det går bra bara hon får lugn och ro. Hon behöver ha det mörkt och vara ensam i rummet för att kunna koppla av. Inte en massa intryck!

Ikväll känner jag mig faktiskt inte lika rastlös som igår.. Jo, precis när jag kom hem som sköljde dom där jobbiga känslorna över mig och för några minuter så kände jag mig som världens sorgligaste människa. Men det gick över!   

Nu ska jag köra lite kvällscardio innan jag lägger mig.. För det blev ju ingen träning idag och jag känner att det spritter i benen!

Av Lisa - 15 maj 2013 09:14

Soooooool!!! Önskar att jag hade hunnit med en morgonprommis idag, men jag har alldeles för mycket att stå i här hemma innan vi åker iväg till Sundsvall så det blir ingenting av.. Kul att sitta och köra bil när det är värsta najsiga vädret ute då!!! Näääää! Jaja, det kommer väl fler dagar.

Vi åker iaf ner till Sundsvall en sväng om nån timme. Jag och mamma ska träffa homeopaten igen och jag ska in en snabbis på Ikea och köpa en matstol som fisen kan ha hos stödfamiljen. Det blir billigast där så soc blir nog glada om jag köper den där istället för på Babyproffsen eller nåt sånt   

Inatt är första natten på länge som jag sovit GOTT! Jag har inte vaknat en enda gång vad jag kan minnas, men å andra sidan så har telefonen också varit tyst.. Den stör min sömn mer än jag tror så jag ska nog alltid börja sänka sms och FB-chattvolymen på nätterna så jag slipper höra. Är ju så jävla nyfiken också så om jag hör att det plingar så kan jag inte låta bli att kolla. Haha. Beroende? JAG? Nääääääää! Jag behöver min skönhetssömn.. Kanske kan hjälpa mot mina stora ica-kassar jag har under ögonen!

   

Tror ni jag längtar efter frukosten varje morgon?    BÄSTA målet på dagen!!



11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards