★ 399 gram ★

Alla inlägg den 5 augusti 2012

Av Lisa - 5 augusti 2012 20:49

Man är nog bra vek ändå! En halv dag med lite solsken och nu går man omkring och småhuttrar och tror att man har feber. Kollar tempen och har 36.8 HA HA HA! nä, skärpning nu. 

Denise somnade tidigt ikväll efter en stunds gnäll och liiite liiite feber. 38.0 hade hon, men jag tror inte det är nån fara. Får väl känna på henne innan jag lägger mig om hon känns het. Annars är det nog lugnt.

Har fått en massa grejjer av min moster idag! Inredning! Mattor, porslin, vaser, blommor, lampor osv. Så här homestylas det för fullt. Är dock fortfarande väldigt frusrerad över att jag inte kan fixa v-rummet och sovrummet. Men den som väntar på nåt gott...  (bilder kommer framöver, i promise)


Nä, det blir en tidig kväll ikväll och hoppas på att man vaknar pigg och utvilad imorgon. Redo för gymmet och allt annat man ska orka med under dagen! Just nu känner jag mig mest som en trött gammal gnällkärring med värk både här och där.. Men imorgon!! Då jäflar!


Denise håller i fingret på min lilla kusin.. Lite skillnad på deras hudfärger, hihi

 

Av Lisa - 5 augusti 2012 11:15

Bränt fett, bränd hud!

Av Lisa - 5 augusti 2012 07:32

God Morgon säger jag och Nisen! Tidig morgon och solen skiner. Denise ligger på golvet och tittar på TV och jag sörplar i mig mitt morgonkaffe och tycker liiiite liiiite sånd om mig själv. Ja, det är den veckan i månaden som jag faktiskt FÅR tycka synd om mig själv och jag FÅR vara sur på min gubbe och allt det där! 


Dagens LCHF frukost fick bli:

Turkisk yoghurt + lite sojamjölk, massa olika malda nötter och mandlar + linfrön och pumpakärnor och självklart mina huvudingredienser: KOKOS och KANEL!    (beroende)

Ja, nu har jag kört lchf i över en månad.. Ja, jag gick ner några kilon där i början men jag vet ju av erfarenhet att mycket av det man tappar (om inte allt) där i början är vätska.. På mig är det så iaf, för när jag har mina ätardagar så kan jag gå upp 1,5-3kg. Av att äta gott EN ENDA DAG! Men det försvinner efter att jag gått tillbaka till LCHF igen efter ett par dagar. Nu har det liksom stannat av.. PÅ VÅGEN iaf. Jag vet att jag borde använda måttband, men av ren lathet (?) eller rädsla för centimetrar och verklighet så blir det aldrig av. 

Jag tror att om jag ska få fart på det här ordentligt så måste jag skippa mina ätardagar, eller iaf dra ner på dom lite. Jag svullar ju verkligen HÅRT när jag unnar mig. haha. Inte så hälsosamt kanske. 

Men nu känner jag att jag kommit igång med träningen också, så nu borde det börja hända saker. Jag tänker inte ge upp än, även om det går långsamt för jag trivs jävligt bra med den här kosten och jag tror jag skulle kunna leva på det här hela livet. Det känns ju inte som en diet. Jag går inte omkring och är hungrig och mår dåligt, snarare tvärtom! Nä, jag fortsätter så här och satsar på att få bort döfläsket runt magen med rolig och hård träning! Jag älskar ju att träna så vad är det för konst?   

Så här ungefär har det sett ut sen jag flyttade hit.. Lite väl glest mellan passen än så länge, men det är inte lika lätt att komma iväg nu som det var förut. Lilla Nisen finns ju i mitt liv och hon lämnar man inte till vem som helst   


Nä, nu ska jag ta rätt på min tös här! Hon ligger och hickar på golvet och luktar lite konstigt.. 


Ha en bra dag alla! Det ska familjen Decker ha!

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards