★ 399 gram ★

Alla inlägg den 23 juli 2010

Av Lisa - 23 juli 2010 10:14

Uppe med tuppen idag! Slog upp mina gröna klockan åtta och stack iväg ut på en joggingtur. Skönt att det inte är så varmt faktiskt. Man orkar lite mer då. Känner mig lite smådeppig, jag vet inte varför, men det har varit så ett tag nu. Till och från så vill jag bara gråta åt allting, blir ibland riktigt arg och irriterad fast egentligen vet jag inte varför. Men jag antar att man måste ha sånna perioder ibland också. Det går väl över.

Nu är Nellie här igen, som alla andra morgnar den här veckan och tittar på film. Mysigt! Ska försöka få mig själv på lite bättre humör och sen är det dags för arbete igen. Undrar om man jobbar för mycket när man till och med drömmer om gamlingarna på nätterna? haha. Men efter ikväll så är jag ledig två dagar. Sen jobbar jag delad tur på måndag och sen är jag ledig ända tills på Lördag!! Det ska bli riktigt skönt. Jag känner verkligen att jag behöver koppla av och bara vara! Inte ha nån tid att passa, bara göra det som faller mig in.. Och det brukar oftast inte bli nånting alls, haha. Man vill så mycket, men det blir aldrig nånting. Hittar alltid nåt hinder som man inte orkar ta itu med och då skiter man i det istället...

Jag vill att det ska hända nåt drastiskt! Nånting oväntat, nånting stort. En förändring. Kanske borde man flytta? Söka nytt jobb? Åka utomlands? Färga håret? Skaffa barn? VAD SOM HELST!!!!!! Rastlös och less är vad jag är!! Alla dagar känns likadana. Ja vi får väl se om det blir EN förändring nu iaf. Väntar på att värmlänningarna ska höra av sig angående Mini.. Om dom nu inte har ångrat sig. Jaja, nu har jag klagat färdigt för idag! 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards