★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Måndag

Av Lisa - 7 maj 2012 09:11

Alltså det här med Twitter... Förklara för mig! Vad är grejjen? Jaja, jag har iaf Twitter och där heter jag @LisaDex, men jag vet inte vad man ska göra, vem man ska följa osv.. Men man vill ju vara hipp, så man måste ju ha en. hahaha!

Lillan har haft en bra natt! Bästa natten på ett bra tag enligt natt personalen. Skönt att höra. CRP hade sjunkit till 8 (igår var det 14) så det är inget att oroa sig för.. Just nu sover hon medans jag sondmatar. Att hon sover, betyder ju att hon inte har ont, så då blir mamma glad!


Har bestämt mig för att ta det lite lugnt med löpnngen ett tag.. Smärtan i rygg/nacke/axlar blir bara värre och värre och igår hade jag så ont så att jag inte kunde ta ett djupt andetag.. Kan inte låta bli att fundera på om det blir värre och värre av att jag springer?? Kan vara värt att prova och se om det blir bättre av en lugn period. Har ju sprungit nästan varje dag sen jag kom hit och ärligt talat så är min kropp inte riktigt van vid det...

Nä, det får bli prommis idag istället. Med barnvagn och bebis. Idag ska jag sno mitt barn! Hon kan behöva lite luft hon också!

Måste nog ringa F-kassan idag också.. Har inte fått pengar sen i mitten på Mars.. VARJE gång jag vill ha min tillfälliga föräldrapenning så MÅSTE jag ringa och trycka på dom. Ska det vara så?? 

 
 
Ingen bild

Linn

7 maj 2012 09:46

Vist är det drygt att man aldrig kan få pengar och papper i tid?! Får ringa 3-4 ggr varje utbetalning känns de som! Fick första utbetalningen februari, dottern är född i oktober.... De tar minst en månad på sig varje ansökning, sen får jag ringa 2-3 ggr för att få papper hemskickade, vilket tar några veckor... Bebisen än 6,5 månad och jag far fått utbet. två gånger... Väntar nu på nya papper att fylla i... Som om man inte hade nog... Vårdbidraget är de lite "sena i handläggningen" med... Jahapp typ...

 
Ingen bild

Malin b

7 maj 2012 09:48

Ja Lisa i FK:s nya "moderna" organisation så måste man ringa eller e-posta om man ill få ut pengarna tidigare än 30 dagar. Fattar inte varför, det är väl bara å betala ut så fort ärendet kommer och alla intyg finns. Jag har gjort som regel att jag söker en Ånge i veckan och så meddelar jag dom per mail att jag vill ha utbetalning snarast.

 
Ingen bild

Josefine - mamma till prematurkille

7 maj 2012 10:04

Vi hade också jätteproblem med att få våran tfp. Kom ett par månader efter vi skickat in den.
Blir bättre när vanliga fp börjar sen:)
Kan inte hjälpa dej m twitter dock för det fattar jag inte sjölv heller hahaha!

 
Ingen bild

M

7 maj 2012 10:11

Skönt att det går framåt med lilla Denise! När d gäller löpningen tycker jag du ska prova varva med promenader o löpning, promenera ena dagen o löpträna nästa dag. Kroppen o muskler måste få vila ;) Kolla även upp om du har rätt skor eller så kan du ev byta ut inläggen mot ett par som är skonsammare mot fötterna för resten följs åt dvs. knä, rygg belastas rätt.

Ha en bra dag!

 
Sara

Sara

7 maj 2012 13:20

Hej!
Vill tacka för en fin blogg - vilken fantastisk människa du är & vilken söt dotter du har! Jag hittade hit efter att jag fött min dotter Tyra för tidigt. 5 veckor innan BF kom hon. Ingenting kan ju tyckas egentligen men för mig rasade hela världen. Ingen hade pratat om prematurfödslar på min MVC och det är inget man läser så mycket om heller. Din blogg har och ÄR ett fantastiskt stöd för mig och jag beundrar din styrka! Förstår din längtan hem ... den hade vi också fast vi bara låg inne 5 nätter. Jag förstår det du skriver om att sova över en matning på natten, om att man undrar så vad andra ska tycka. Det gnager i mig nu att vi valde att göra så när Tyra låg på Neonatal (hon är 9 v nu) och det dyker upp tankar som "Saknade hon oss när vi inte fanns där"? Det kändes inte som hon var vårt barn ... Oj oj oj, va många känslor som ploppar upp nu..

Än en gång - du är en fantastisk människa & du har en underbart söt dotter :-)

Kram Sara

http://sarasdelikatesser.blogspot.com

 
Liselotte Hansen

Liselotte Hansen

7 maj 2012 17:43

Blir så glad när jag läser om Era / Lill-snufflans framsteg! Jag har åxå twitter och var lika förvirrad som dig i början, du lär dig med tiden hur twitter fungerar, @Lisen_Hansen heter jag där, kika gärna dit! Kram!

http://flisans-pyssel.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards