★ 399 gram ★

Alla inlägg under april 2011

Av Lisa - 5 april 2011 12:42

Nu har jag handlat IGEN! Från Gymgrossisten såklart.. Det går åt mycket protein pulver i det här hushållet och nu hittade jag en som bara MÅSTE vara hur god som helst.. Bara goda omdömen, så jag var tvungen att ha den!

Jag valde att prova smaken: Almond/Coconut, hur gott låter inte det då?? Köpte även en hel drös med olika bars.. Måste försöka hitta nån slags favorit, men det finns ju hundratals att välja mellan, så man blir lite snurrig!


Nu har jag just varit på stan.. Försökte hitta ett par snygga jeans, men jag insåg ganska snabbt att jag fortfarande sitter fast djupt nere i leggings-träsket". Hur ska man kunna trivas i ett par trånga, tighta jeans igen, när man vant sig vid tunna, mjuka, följsamma leggings???

Nä, det blev inga byxor, jag gav upp! Nu blir det pann-biffar och kesella till lunch... Sen vette fan va man ska hitta på.. Lusten att städa försvann i samma veva som jag sa upp lägenheten hihi..

   

     


   
   

Av Lisa - 5 april 2011 09:55

Goood Morning! Segare än segast även idag. Strålande sol ute men här sitter jag som en gammal stofil. haha. Nä, men jag tog en sovmorgon idag och det behövde jag nog. Sitter och tittar på gamla "Tusenbröder" och skrattar åt hur unga alla är! Kom ju på att man kan lägga över filmer på USB minne och sticka in det i vår Soundbar, så kan man titta på film utan att behöva koppla in datorn.. Att jag inte tänkt på det förut!! Vet ni förresten vad USB minne heter på norska? Minne Pinne! hihi.

Nä, om man skulle göra sig i ordning.. Har några ärenden att uträtta idag så, sätt fart!!!

    

Av Lisa - 4 april 2011 20:28

Njaaaa... Det gick rätt dåligt på gymmet kan jag säga! Men de kunde jag väl nästan ha räknat ut med arslet! Men jag tog mig iaf igenom 45 minuter av passet, sen gick jag därifrån. Man ska inte plåga sig när man har ont.. Jag vet bara inte riktigt hur jag ska kurera mig. Vill ju inte käka en massa piller nu när jag ska rensa levern.. Ååååå. vilka bekymmer man har ibland!

Har snackat med min blivande hyresvärd nu, och vi har bokat in en date på ett Cafe´i Övik på Torsdag.. Ska ringa igen på Onsdagkväll och bestämma exakt tid.. Så nu anser jag det nästan som klart! VI FÅR LÄGENHETEN! Om det nu inte dyker upp nånting väldigt hemskt och oväntat som gör att alla våra planer går i kras.. Lider jag av katastroftankar eller vad???


Idag har jag iaf haft en välbehövlig PROTEIN-dag! Har alltså BARA ätit protein! Inga grönsaker, ingenting annat. Bara ägg, kalkon, kyckling och kvarg. Snacka om att man tappar vätska! Har pissat som en galning heeeela dagen. Men det tror fan det, som jag har svullat i helgen. Jag samlar alltid på mig ca 3kg vätska på helgen, som försvinner lika fort.. Helt sjukt egentligen. 

En till proteindag blir det, sen lägger jag på grönsakerna igen..

   

Av Lisa - 4 april 2011 17:17

Men helskotta va trött jag blev! Jag känner mig alltid som värdelös av nån konstig anledning. Ungefär som om det är förbjudet att vara trött! Det är bara lata människor som är trötta! Så jag brukar aldrig lägga mig ner och vila, men det gjorde jag faktiskt idag! Så nu har jag precis vaknat efter en 40 minuters tupplur som jag förmodligen var i stort behov av.. 

Nu ska jag peta i mig en liten light middag och sen är det bara att ladda för kvällens Zumba pass! Hoppas det kommer nå folk så inte passet blir inställt, för jag behöver VERKLIGEN svettas!

 

Av Lisa - 4 april 2011 15:21

Är en riktig tröttis idag! Fast jag har sovit supergott inatt, och axeln känns bra idag, så jag är nöjd och glad! Har dessutom en "protein-dag" idag och det blir man ju inte ett dugg piggare av. Tur man är ledig!

Har varit hos Pappzen en sväng och även hos Farmor&Farfar.. Umgåtts lite med syster och Tyrisen en sista gång innan dom sticker hem igen.

.Tänkte ta ett Zumba pass ikväll, för ja känner att jag nog inte ska belasta min axel så mycket, så det blir nog perfekt med lite dans istället! 

Bjuppar på en bild på mig och syster yster!  Love you!

 

Av Lisa - 3 april 2011 23:26

Jahapp.. Då var den här helgen över! Har svullat lika mycket som vanligt, om inte mer, haha! Så just nu känner jag mig som en Heffa-Klump! Men imorgon är det som vanligt nya friska tag som gäller, och nästa helg måste jag nog försöka ge fasen i att vräka i mig sånna mängder med gottigott.. Beach 2011 är ju bakom knuten, så det gäller ju att hålla igen ;)

Tänkte åka upp till Övik ett par dagar till veckan och se om jag kan boka in en date med min blivande hyresvärd.. Jag är ju väldigt ivrig att få kontraktet påskrivet så man har nån säkerhet.. Det ska bli sååååå kul att flytta, och jag längtar! Visst, det kanske blir lite ensamt och det kan säkert kännas lite jobbigt innan man installerat sig ordentligt och lärt känna stan lite. Men de är det värt!

Nu väntar en stor, kall och tom säng på mig! Jag är astrött!  Natti Natti

 

Av Lisa - 3 april 2011 16:25

Det rätta ordet för den här dagen! Har legat på soffan heeeela dan. Har så brutalt ont i min axel och nacke så ett tag trodde jag att ja skulle spy! Men efter att ha proppat i mig värkisar, smörjt med voltaren och suttit med en varm filt över axlarna i flera timmar så känns det lite bättre... Långt ifrån bra, men det går att uthärda nu iaf!

Fredde fixar middag och jag fixar med datorerna! Nya virusprogram, omformateringar, fil överföringar, filmer och grejjer.. Han har ju inget tålamod, så det är jag som får pyssla med sånt i det här hushållet! 

 

Av Lisa - 3 april 2011 08:46

Det här Söndagen hatar jag lika mycket som alla andra Söndagar! Det finns lixom ingenting positivt med en Söndag.. Sista dagen på veckan.. Sista dagen av helgen. Lite ångest över allt skräp man ätit..Sista dagen med Fredrik.. Tråkigaste dagen, Allt är stängt, man är tröttare än alla andra dagar, det är bara skit på Tvn och helst vill man bara dra täcket över huvet!

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards