★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

You better die young

Av Lisa - 8 juni 2009 05:42

Zippar på en kaffekopp, med solen i ögonen.. Kommer den stanna kvar idag? Solen alltså.. Jag vet att klockan är lite, men har ändå planer på en powerwalk. Inte än, men om en timme ungefär.

Måste rasta hunden ordentligt, få henne att bli riktigt trött innan jag med gott samvete kan spatsera upp till sjukhuset på min 'älskade' provtagning..

Känns schysstare mot henne att lämna henne ensam om hon åtminstonde fått lite stimulans innan, då kanske  hon somnar istället för att stå och panik skrika. Lill stackarn.


Idag blir det målning och mer tapetsering. Ska åka upp till Åhmans och köpa färg så ja kan måla den satans bokhyllan/skåpet.. och blir det inte bra så slänger jag bort hela skiten.

Enda anledningen att jag ens bryr mig om att faktiskt försöka göra den snyggare är att vi måste köpa en ny säng. (vilket kan vara ganska dyrt),. Hyran kommer bli dubbelt så dyr, och jag vill ha råd med lite nya småsaker till lägenhetn också.. Så ja vill slippa köpa en hylla!  Så man får försöka göra nånting av det man har först och främst.

Men ja vägrar behålla den om ja inte blir 110% nöjd, för ja tänker inte ha en massa saker i nya lägenheten som jag egentligen inte vill ha.

Fredrik har ingen talan i det här sammanhanget, för det är ändå jag som städar och inreder och grejar hela tiden..  Men så är det väl i alla förhållanden antar jag.


Skickar väl in lite bilder till Female Wickedness sen när jag är klar med skåpet!  Puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se