★ 399 gram ★

Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av Lisa - 18 augusti 2010 21:23

Just hemkommen från ett Body Balance pass. Och jag tror inte att jag kommer kunna gå imorgon! HAHA. Jag som aldrig tränar ben, jag känner hur det bara skakar i dom!! Känner att det nog är bra att jag tränar på kvällarna nu, för jag är så pass aktiv på dagarna ändå. Går ju alltid en morgonpromenad, cyklar överallt och far och flänger och så avsluta dagen med en timmes pass av något slag. Bra mycket bättre än att bara köra mina fjuttiga 40 minuters morgonpass på Arla som jag har gjort förut. Japp, det här kommer bli kanon. Ja ska komma i topp form!! Och så blir det ju automatiskt att man inte vill sitta å vräka i sig en massa onyttigheter på kvällen när man kommer hem. Goodie Goodie!

Det blir övernattning mos mammzen inatt. Blev påmind idag om varför jag sålde Mini. Jag är ju såååå blödig, vill ju inte lämna hundarna ensamma hemma över huvud taget.. Fjantiga jag. Och nu har jag 4 stycken som sitter här på tröskeln till v-rummet och stirrar på mig!!!

Nu blir det Tokyo Drift!!          Puss&Gonatt  

Av Lisa - 18 augusti 2010 15:54

Ja som ni ser i tidigare inlägg så blev det en hel del fisk i det där satans trassel nätet. Det tog typ 1.5 timme att reda ut det, fingrarna blödde och vi visste inte vad vi skulle göra av all fisk!  JAG är ingen fiskare och jag kan inte inte ens rensa och tillreda en fisk (förutom filéer då), dessutom så tycker jag att dom är jävligt hala och äckliga att ta i. Så jag ringde runt och hörde om det var nån som ville ha fisk.. Till slut kom farmor och farfar upp och tog med sig några stycken, vi fikade och åt farmors goda bullar, sen ville stug-grannarna ha 4 stycken och vi grillade en... Men jag tyckte INTE att det var nån god fisk.. det var tydligen Brax och det var ingen delikatess precis, så resten lär väl hamna i vattnet igen. haha. Är det det som kallas fiskelycka??? Nä jag har aldrig fattat nöjet med att fiska. Köp på affären istället!! Det blev korvgrillning istället och sen var jag så illa tvungen att ta cykeln hem, eftersom hundarna skulle ut. Nu sitter jag här hos mammzen och tråkar och funderar över livets stora frågor.


Livet är verkligen inte alltid en dans på rosor. Men så länge man gör sitt bästa och håller sig till det man vet är rätt och riktigt så känns allt så mycket bättre, än om man bara vänder kappan efter vinden.

Av Lisa - 18 augusti 2010 11:56

fiske lycka?

Av Lisa - 18 augusti 2010 10:32

Är det årstiden eller? Det verkar då som att alla människor bara blir helt konstiga helt plötsligt. Om det ändå bara var EN människa så hade det ju varit lugnt. Nä, alla möjliga människor runt omkring får konstiga ideér, gör helt oväntade skumma saker och allt känns bara helt konstigt!

Jag har iaf sovit hos mamma inatt eftersom min kära man bestämde sig för att inte komma hem, men så dök han upp mitt i natten istället och skulle ha nyckeln. Tro ni ja blev nå sur eller??

Nu ska vi va hundvakt i några dagar åt alla mammas hundar. Tur vi bor nära varandra för då slipper vi ta hit dom, då kan vi vara där nere istället och sova hos henne.. (dom smutsar ju ner så mycket)

Ikväll blir det body balance på gold´s för första gången. Ska bli intressant.


Nu: en cykeltur till stugan.. Fredrik och Jonas ska reda ut nåt nät och rensa lite fisk!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards