★ 399 gram ★

Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Lisa - 21 juni 2010 19:07

Dagen idag.. Är bara heeeelt slut! Antar att det är all planering, spänning och förväntan i kroppen. Man blir bara helt slutkörd!

Nu har jag iaf handlat det sista!! Superfina trosor.. Det blev flera par, men Fredrik får bestämma vilka jag ska ha.. Köpte små blommor i vitt och silver som jag ska sätta på naglarna.. eller iaf ringfinger nageln, ja vi får se. Lite ansikts behandlingar, hårfärg och även en liten handväska..

Sedan blev det en svett runda med mammas lilla tjock Doris eftersom fredrik tog med sig Mini ut på en fisketur. Och så slutligen.. en tripp till dom förbjudna öarna. Cancer öarna.. Jaja ni vet. Solariet. Jag ska ju inte sola solarium egentligen pga min sjukdom, men nu känns det som att jag faktiskt skiter i det den här veckan.. Fast jag låg upp och ner.. haha. Jag vill nämligen bli brun på benen, så jag hade boostern på benen istället. Mupp som man är. Hoppas nu inte att man blir prickig eller fläckig eller nåt, eftersom jag äter penicillin.. det kanske kan påverka????

Imorgon blir det mat inhandling på morgonkvisten, och därefter ska jag jobba hela dagen..

Nu blir det  vila och avslappning!  

Av Lisa - 21 juni 2010 12:23

Good Morning Peeps! Eller ja, god middag kanske.. Det går lite trögt i det här hushållet idag. Lite segare än vanligt är både jag och Fredrik, men man måste ju få vara det nån gång också.

Sitter och dricker tranbärsjuice med pressad citron som hemma kur för jag ska faaan bli riktigt frisk tills på söndag!!!

Nu låter det som om jag pratar om en bebis,men Mini (hunden) har fått sova själv inatt.. Hon har ju ALLTID legat i sängen, men igår morse fick hon ju för sig att sängen var hennes personliga toalett och kissade ner hela min madrass. Gissa om jag blev förbannad? Så nu har jag bestämt att hon ska faan inte sova i sängen nå mer! Så hon fick ligga på en liten bädd nedanför istället.. Lite protester var det ju på kvällen, men hon sov där nere hela natten ändå. Duktig vovve! Kanske lite skönt för henne också att inte bli skuffad hit och dit så fort man ska vända på sig..  Jaja, svammel svammel.

Nu ska jag följa Fredde till tandläkaren och sen blir det lite shopping på stan!  Ha en bra dag!!

     

Jag och syster.

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards