★ 399 gram ★

Alla inlägg den 8 april 2010

Av Lisa - 8 april 2010 17:49

Ja man får väl skryta om ännu en aktiv dag då.. Och än är den inte slut. Har fått nån sorterings och rensnings noja, så idag har jag städat garderober.. EN iaf.. Slängt bort en del, stoppat undan, packat ner lite som syrran ska få kika på osv.. Även lite småprylar ska jag ta med så vi kan ha lite byteshandel med varann :) Det bli skoj! Längtar till Lördag för då sticker vi!

Var upp och hälsade på Andrea idag också. Och lilla bebisen som nu heter Aicha, hon är ju bara sååå söt! Lugn och snäll och go. Vi tog en liten tripp ner på stan och kikade lite och jag köpte mig en liten mini jacka. Som jag har letat efter en som INTE är i skinn! Har ju redan två skinnjackor i olika färger, men nu lyckades jag hitta en grå minijacka i rätt material och till helt rätt pris! NÖJD och glad :)

När jag kom hem så fick jag besök av Agnes och zingo. Så vi fikade lite och busade med hundarna och jag skickade med henne lite telefongrejjer som jag har ÖVERFLÖD av, och hon blev såå glad. Blev även av med bokhyllan nyss som B-L fick ta över. Jag ÄLSKAR att bli av med saker som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Känns bra att dom kommer till användning istället för att hamna i soporna!

Nu blir det snart en till promenad och sen är det TV och slöa som gäller!

Missa inte vampire diaries klockan åtta!!

Av Lisa - 8 april 2010 10:14

Så har nästan halva dagen gått då.. Tio i sex vaknade jag upp ur en helt värdelös natts sömn av att Fredrik stökade på i köket och sprang omkring som en galning. Han blir ju så stressad när han ska iväg så jag klev upp jag också, som moraliskt stöd. Och tur var ju det, för strax efter han hade åkt så upptäckte jag att han glömt några viktiga papper, så han fick komma tillbaka och hämta dom. Jag kommer nog va rätt trött idag, för jag kunde inte somna igår. Låg och vände och vred och tänkte på konstiga saker. Ibland kommer bara en massa konstiga minnen och tankar och jag bara tänker och tänker och vänder och vrider på saker som jag ändå inte kan ändra på. Saker som redan hänt och som jag egentligen lagt bakom mig. Jag blir så arg på mig själv. Man mår bara dåligt av att försöka lösa saker och hitta orsaker och anledningar till saker man gjort för längesen.. Nä, släpp taget, gå vidare, lev här och nu!

Som lite variation på vardagen så skippade jag gymmet idag och tog en lång härlig promenad med mini istället. Så skönt att gå på ASFALT och slippa dra på sig mössa och vantar. Våren är här, och sommaren är på väg. Och vad händer i sommar???  BRÖLLOP!!!!! ååå så nervös jag börjar bli! Längtar som en galning!

Sitter och tittar på Malou. Och det handlar om den här stackars killen som blev anklagad för att ha dödat sin sambo. Fy så hemskt alltså! Tänk att bli häktad OSKYLDIG, och anklagad för att ha dödat den man älskar. Helt ofattbart! Verkligen tur att rättvisan segrade i det där fallet!!


Bjuder på ett låt tips och önskar alla en bra dag!



11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards