★ 399 gram ★

Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Lisa - 25 februari 2010 18:38

Hej, bloggnörden här igen   

Har haft  Mammzen här på besök. Och som vanligt hade hon köpt med sig en massa mat. Snälla lilla mamma! Sedan kom även Per hit och Olivia, och senare även Emma. Så här har det varit fullt hus, mycket kaffe, bullar och skitsnack. Och självklart en massa vovvar! Jag har till och med hunnit med att raka Mini, så nu ser hon ut som hon ska igen. Naken! Fast jag är inte riktigt klar. Måste fin justera lite med rakhyveln under magen och på benen, men det får bli en annan dag. Men hon är sååå mycket finare naken än med sitt tunna skabbiga hår!!

Skönt att ha varit ledig idag, fast jag har varit (och är fortfarande) så sugen på att shoppa!! Så som man gjorde när man var yngre. Då tyckte man att det inte gjorde så mycket om man bara hade några hundringar kvar till mat, det var ju viktigare att köpa den där jackan och den där snygga tröjan.. Men i nuläget så får sånt hamna ganska långt ner på listan. Först kommer hyran och elen.. sedan kommer mat,mediciner och sjukhuskostnader.. sedan kommer of course BRÖLLOPET... och sen.. nånstans där nere på listan kommer kläder, smink och smycken. Fick jag många vuxenpoäng nu eller?

Nä, nu ska jag kika på lite OS (är så illa tvungen eftersom F vill se det) och sen blir det min nya favvoserie Vampire Diaries, och sen självklart Fringe!

Ha en trevlig kväll!

      

Av Lisa - 25 februari 2010 13:37

När jag hörde dom på melodi festivalen så fick jag en känsla av att det fanns nån låt med dom som jag lyssnade mycket på en gång i tiden.. Den här var det!!


Av Lisa - 25 februari 2010 12:18

Ja det är nog nån mening med allt. Kände mig måttligt sur och vresig i morse. Mest för att Fredrik kom hem halv tre i natt och jag inte kunde somna om! Hade tid hos psyk doktorn halv elva men jag ville inte alls gå dit. Så jag ringde för att avboka tiden. Provade att ringa flera gånger, men det var bara upptaget hela tiden. Så jag var tvungen att gå dit ändå.. OCH TUR VAR DET! Fick en skitbra läkare som förstod precis mitt problem. Och han skrev ut precis det som jag ville ha! Så nu jämarns ska ångesten puts väck! Nä, men när jag vet att jag har Oxascand i fickan så känns det lite bättre och ångesten blir anterbar eftersom jag vet att jag kan stoppa i mig en sån om det blir kris! SÅÅÅ SKÖNT!

Nu har vi nyss varit på en dunderpromenad! Nipleden baklänges! Alltså, vi gick nerför istället för uppför branten, och sen ett par km vid älven i solen!

Det blev så varmt så man var tvungen att ta av sig mössa och vantar och öppna jackan. Härligt härligt!

Nu har vi nyss ätit den maträtten som jag alltid tyckt verkar så äcklig, men nu har lärt mig att äta: BLODPUDDING! Sååå gott! Sen kommer mamma och lillvalpen, så det lär väl bli att man får plocka fram en bull påse ur frysen ;)

Ha en bra dag!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards