★ 399 gram ★

Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Lisa - 6 februari 2010 21:27

Det gick visst lite snett idag... Var ju såå duktig och tränade HÅRT i morse, åt sedan broccoli och keso till lunch.. Sen tog jag en dusch och gick sen iväg till Zibban.. Men jag glömde att äta middag, så där blev man svinhungrig och vad blev det då för middag? CHIPS!!! åååå.. Så nu sitter jag här och grämer mig över denna DÖDSSYND.. men funderar samtidigt på om jag kanske har nåt gott här hemma som man kan stoppa i sig!! haha. Hela livet kretsar kring mat tamejfan!

Ja, som sagt så gick jag till zibban.. Fredrik&han spelar sina nörd x-box, så jag tänkte hälsa på en stund. Men hur kul va de då? Inte alls särskilt roande, så jag gick och hälsade på Andrea och fick mig lite kaffe,bulle och lite tjejsnack.  Men oj oj oj vilken mage hon har nu tjejen alltså! Måste vara en väldigt märklig känsla att gå omkring med en liten levande varelse inne i magen. Man kan nog inte ens föreställa sig hur det känns innan man varit med om det själv. Men jag tycker det är så vackert!!

Nä, nu ska jag mysa ner mig under filten och titta på 'Shall we dance' i min ensamhet.. Få väl se om gubben kanske dumpar mig och gifter sig med x-boxet istället.. Hans nyfunna kärlek! haha..

See ya

Av Lisa - 6 februari 2010 15:17

Japp.. Nu har jag iaf fixat inbjudningarna! Tänkte ju först göra egna, lite scrap booking, men nu gjorde jag inte det. Hoppas bara dom blev bra nu! Dimper väl ner i postlådan om ett par veckor!

Börjar känna mig lite smått stressad. Jag veeeet det är nästan 5 månader kvar, men det känns ändå som om jag vill göra nåt.. Köpa nåt.. planera lite mer. Men men, det är bara å vänta å se glad ut. Men det är ju lite svårt när man längtar!!!

Är ju expert på att oroa mig för saker och ting så i min skalle finns en massa 'tänk om', och katastroftankar.. Men det löser sig alltid med ALLT!! :)


Har varit duktig idag iaf. Först ett riktigt svettigt  pass på gymmet, sen städade jag hela lägenheten när vi kom hem. Så nu tycker jag att jag förtjänar att ligga på soffan några timmar innan det är dax för middag!! Visst då?


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards