★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2015

Av Lisa - 10 mars 2015 11:19

Sjukdomar och elände. Feber, magsjuka, värk i hela kroppen och helt slut som artist. Det var längesen Jag hade nån sån här eländig sjuka.. det här blir dag nr 2 i sängen och jag planerar att plöja igenom första säsobgen av Revenge . Älskar den serien. Kan varva med nåt avsnitt av vampire diaries men jag tänker INTE gå utanför dörren idag. ALDRIG! ! ?

Av Lisa - 4 mars 2015 10:13

Oooh. . Körde knäböj för första gången på mer än ett halvår. Ja, ni som också brukar spendera tid på gymmet behöver kanske inte mer info än så för att förstå läget haha. ONT ont ont. Trappor och toalettbesök blir smärtsamma resten av veckan. Men det är skönt att vara igång igen med träningen. Jag blir inte skrämd av träningsvärk. Snarare tvärtom. Jag blir peppad och känner att övningen har tagit som den ska. Idag får det bli en promenad och kanske kanske ett axel-pass. Vi får se. Måste dra mig upp mot sjukhuset och lämna några blodprover och se om allt är som det ska med min SLE och waran doseringen. En del av min vardag som misskötts så kopiöst det senaste året. Inte alls bra. Men nu ska jag bli bättre på att ta hand om mig själv på alla plan.
Igår satt jag i väntrummet på soc i en timme bara för att få veta att handläggarna väntat på mig i måndags. . Jag hade skrivit upp tisdag i min kalender. Vem som gjort fel kommer vi nog aldrig få veta.. det enda jag vet är att jag verkligen vill ha det här mötet och jag klev upp klockan sju på morgonen bara för att hinna med bussen från ramsele enbart för att gå på det här mötet. Så det handlar inte om något annat än ett missförstånd att jag inte dök upp. Men självklart kan jag förstå att det inte ser bra ut ur deras synvinkel att jag bokar ett möte och sedan inte dyker upp. Jag var mäkta sur och irriterad igår eftermiddag när jag insåg att det blivit fel..
Nä nu ska jag klä på mig och gå upp till sjukhuset.

Söta tjejer ?

Av Lisa - 3 mars 2015 01:08

Ja efter att ha fått spendera många mysiga eftermiddagar med min lilla fis så åkte hon igår till övik och pappzen sin. Och jag, jag åkte upp till Ramsele och har varit här på lite avkoppling. Imorgon bitti åker vi hem till solle igen... och jag ska ha mitt första möte på soc med familjehems enheten. Ja.. konstigt nog så är det första kontakten jag har med dem efter placeringen och det var jag själv som tog kontakt och påkallade ett möte. . Egentligen ska en handlingsplan göras efter en månad enligt utredningen så det är väldigt konstigt att vi haft så lite med dom att göra. Men nu är jag med i matchen så nu ska här planeras. Känns lite nervöst eftersom jag inte riktigt vet vilka jag ska träffa. Men jag är drogfri nu och det är det viktigaste. Utan den lilla detaljen så blir planeringen omöjlig. Hoppas på att mötet ska ge mig ännu mer motivation till att hålla mig drogfri på egen hand.


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards