★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 21 januari 2015

Nervös

Av Lisa - 21 januari 2015 11:02

Ja idag är nerverna på utsidan kan jag lova. Inte nog med att jag väntar på att få hjälpen jag så länge sökt.. Jag har fått bekräftat att jag kommer få åka iväg på behandling. Var det blir, när det blir och hur länge det blir.. det har jag inte en aning om. Men om livet någonsin ska bli som det ska igen så måste jag göra det här. För min skull, för Denises skull och för framtidens skull. Känner mig stressad över att behöva vara ifrån henne mer än jag redan varit, men jag måste försöka se det som ett måste. En medicin som jag måste ha för att överleva. Så är det bara.


Min älskade pojkvän är på sjukhusetoch mår inte alls bra. Jag bara väntar på att han ska ringa och säga att jag kan komma dit. Då åker jag dit direkt och stöttar honom så länge jag får! Är det någon miljö som jag är van så är det sjukhusmiljö, och jag har varit orolig för honom så länge nu så jag bara hoppas och önskar att dom kan hitta felet och fixa det innan han tynar bort!


Känns som att jag bara har jämmer och elände att komma med jämt, men det är så här livet ser ut. Inte bara för mig, men jag kanske är lite öppnare än andra och delar med mig inte bara av alla ljusa stunder, utanäven av mina mörka sidor.


Dom flesta som känner mig känner även till min problematik, och hur mitt liv såg ut förut.. Efter ca 4 år på helt rätt spår så föll jag pladask igen och har nu kämpat och ramlat om och om igen i över ett års tid. Vissa perioder har jagkännt hopp, och allt har gått bra, men utan att erkänna mitt problem och utan att få hjälp så har det för mig varit i stort sett omöjligt att få rätsida på livet igen. Många har blivit lidande av mitt sätt att leva. Inte minst min dotter. Men som tur är så har hon släktingar som älskar henne som sin egen dotter och en pappa som har klivit framoch tagit ett stort ansvar när jag inte själv haft förmågan. Kärlek saknar hon inte, men i framtiden kommer jag vara mer förmögen att ge henne all den kärlek jag har. Jag tänker göra ALLT för att vi ska bli lyckliga igen. Det går bra just nu, men det är inte hållbart förrän jag fårhjälp med att förstå mitt eget beteende och lära mig att undvika att falla om och om igen..

Härifrån kan det bara bli bättre. Det kommer inte att bli lätt, men det kommer att vara värt det!

 
 
Ingen bild

carin

21 januari 2015 11:27

Tänker på er massor, så glad att du/ni ska få hjälp:-) Det kan bara bli bättre härifrån <3 Underbart när man har folk som fyller upp när man själv haltar lite <3 Var rädda om er och forsätt kämpa!!!!

 
Ingen bild

Ulrika

21 januari 2015 11:28

Låter som att du haft det väldigt kämpigt, hoppas det blir bättre framöver. Lycka till!

 
Ingen bild

malin b

21 januari 2015 11:28

all styrka till dig. Detta fixar du.

 
Ingen bild

Annica

21 januari 2015 11:39

Du är en så klok & stark mamma/kvinna ❤️
Känner dig ju inte annat än genom bloggen, men hoppas verkligen du kommer tillrätta med dina problem!!
Håller tummarna, kram!!

 
Ingen bild

simone

21 januari 2015 15:23

Låter som droger/alkohol det där? Men med den viljan att ordna upp det så fixar du det! Lycka till!

 
Ingen bild

Anci

21 januari 2015 19:35

Kramar till dig och lillsötjäntan! Du vet väl att du får höra av dig till mig om det är något jag kan göra för dig någon gång... Du är stark och kommer att klara detta, du är värd att få må bra och kunna leva ditt liv lyckligt tillsammans med din dotter fullt ut som du själv önskar! Än en gång, kramar!

 
Ingen bild

Tess

21 januari 2015 19:43

Du är inte ensam, glöm inte det!! All styrka till er!!

 
Ingen bild

Denise

21 januari 2015 20:41

Starkt skrivet! Det där kommer du fixa!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se