★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2014

Av Lisa - 19 maj 2014 01:13

Hosta och inhalationer ör nattens tema. Måtte vi slippa sjukhus! !

Av Lisa - 16 maj 2014 23:10

 

Hemmmadag deluxe! Vissa dagar är det skönt att bara vara hemma och inte göra något speciellt alls. Oftast klarar jag inte av att sitta göralös utan att känna mig totalt värdelös och ensam, men idag har vi myst här hemma nästan hela dagen och det känns såååå skönt!! Tog en morgonprommis och en liten tur ner på stan på eftermiddagen och såklart en liten stund i lekparken ute på gården. Fisen somnade tidigt i vanlig ordning så man lär få kliva upp före sex imorgon också..


Idag ringde dom från barnmottagningen och sa att dom satt och tittade på Denises tillväxtkurva med en specialist och dom undrade om det var okej för mig att dom samarbetade med Umeå i hennes fall. Självklart! Hon ska ha det allra bästa. Undrar vad dom planerar? Om det börjar luta åt att hon behöver hormoner för att växa? Det återstår att se..


Nä , nu ett glas vin och zappa lite på tvn.

Av Lisa - 16 maj 2014 07:10

God morgon fredag! Ledig från dagis, ingen skola, inget jobb. Solen skiner och humöret är absolut godkänt. Det här kan bli en bra fredag!

Av Lisa - 15 maj 2014 16:51

Ja det här med att få sommarlov.. Det brukar man ju prata om med glädje. Den här gången får jag fira med att skriva in mig på arbetsförmedlingen eller nåt sånt. haha. Mitt sommarvik startar inte förrän om en månad! Halleluja

       

Av Lisa - 15 maj 2014 07:53

Vet inte om det bara är på min dator alla videos blir alldeles svart eller om det är uppladdningen som misslyckas hela tiden

Men om det syns nånting så kolla när hon gapar. haha. (annars kan ni ignorera denna video och titta på nästa istället som jag VET fungerar) Ja såg de där när ja kollade igenom mina videoklipp och det finns ju ingen tvekan om att hon behöver ta bort en bit av tonsillerna iaf. Dom är enorma!! Att hon ens kan svälja är ju fantastiskt.


Jag är SUPERTRÖTT idag! Hade kunnat sova ett par timmar till, men ska snart bege mig iväg till skolan. Sista dagen innan sommarlov. Muntlig redovisning.. blaaah! Äsch det gick hur bra som helst sist så det går nog bra idag också. Vi är uppdelad i halvklass så vi är inte så många.

Sen har jag sett på väderleksrapporten att det kommer bli värsta fina vädret i helgen så jag känner mig glad idag!!


Av Lisa - 14 maj 2014 17:12

 

Pluttiskrutten som VÄGRADE sova middag idag!!  (och på bilden ser det ut som jag har en hårig hals haha)

Idag fick jag hämta Denise för att hon inte skulle riskera att bli smittad av magsjuka, så nu håller vi tummarna att vi får klara oss från det eländet iaf.  Men idag är det Onsdag och det betyder övernattning hos Mormor, så jag är barnledig ikväll och har passat på att plocka ut löshåret.

 

Mitt äkta hår var faktiskt mkt längre än jag trodde. Kan fortfarande sätta upp alltihopa i en tofs på huvet (en väldigt liten tofs dock) och det är det viktigaste, för jag orkar nästan aldrig fixa håret och då är det en enkel utväg. Nu har jag en stor blåsa i handen efter tången som man plockar ur håret med.. 

Resten av eftermiddagen/kvällen kommer att spenderas i soffan. Ska skriva en uppgift som ska redovisas muntlig imorgon. Sista rycket innan sommarlovet.. Tänkte även unna mig ett glas vin och försöka sitta ner och ta det lugnt och bara vara.. Kolla på en film kanske var att ta i. Men det vore kanske skönt. Har jäääävligt svårt för att sitta och se på film, men man kanske borde öva på det också ;)

Fick vakna imorse till ett besked som iaf gör kaoset i livet lite lättare att ta sig igenom. Molnen börjar skingra sig.. Lite iaf och kanske kanske kanske saker och ting kommer att lösa sig.

 

Av Lisa - 13 maj 2014 18:48

Alltså hur jag än bär mig åt så blir det fel håll så fort jag använder videofy.me  ååååh. Ni som orka titta ändå får väl göra det hehe.

Av Lisa - 12 maj 2014 14:58

Ja det är inte bara här i bloggen som jag varit frånvarande ett tag. Jag är frånvarande överallt. Totalt uppslukad av flera ton med oro över olika saker. Är det något som jag är expert på så är det att analysera sönder problemen och jag tänker och tänker och tänker så till slut ser jag ingen lösning och ingen utväg och så blir jag deprimerad och ger upp. Men allt brukar alltid lösa sig och det kommer att göra det även denna gång. Det är tur att jag har hjälp när det krisar.

Man känner sig som en lagomt bra mamma när man inte ens kan böja sig ner och plocka upp dottern från golvet.. Eller när man bara sitter hemma och gör INGENTING bara för att det är en sån kraftansträngning att bära ut henne till bilen, eller att fälla ihop barnvagnen.. Ja, en sån period har jag just nu. Det är kaos på alla plan kan man säga, och jag lägger mig ner och drar täcket över huvudet och låtsas att jag inte vet nånting. Jag måste göra så vissa dagar för att orka ta itu med problemet nästa dag.. Tur man lär sig strategier haha.

Denise är hos mormor idag och hon har sovit där inatt. Hon är lite snorig så ja hoppas att hon inte tänker bli sjuk igen för det har vi ingen lust med!

 



11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards