★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 9 februari 2014

Undersökning

Av Lisa - 9 februari 2014 11:04

Ja, nu undrar jag igen.. Är det fortfarande mestadels mammor/prematurmammor som läser och följer den här bloggen? Hittade ni hit i samband med att Denise kom, eller följde ni bloggen före hennes tid?


Klicka gärna erat svar i frågerutan i vänsterspalten, eller lämna en kommentar om ni inte hittar något passande svarsalternativ.

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

josefin

9 februari 2014 11:34

Hej! Jag hittade hit ungefär i samband med Denise födelse. Jag vet inte riktigt hur men jag tror det var på google, men inget samband med prematur.. Jag har en liten gosse på 2 1/2 månad som kom på bf. Jag tycker det är väldigt spännande att följa Denise utveckling och jag tycker att man ser stor förändring på henne bara genom datorn :) Önskar er all lycka!!

 
Ingen bild

Marie

9 februari 2014 12:03

Denise pappa kommer från där jag bor, så tror de va nån på min vän lista som länkade denna blogg. Börjar läsa lite då hon va ett år ca

 
Ingen bild

alexandra

9 februari 2014 12:18

Minns inte hur jag hittade hit mem jag själv är ej mamma men tycker det är väldigt intressant att läsa om denise utveckling och självklart hur det är att vara prematurmamma. Hamnade här strax efter denise föddes och följt sedan dess :)

 
Ingen bild

Karin

9 februari 2014 12:36

Jag hittade hit när Denise var några månader gammal och följt er sen dess. Jag har en son på snart 2 år :-)

 
Ingen bild

Linn

9 februari 2014 12:36

Jag hittade hit i samband med att Denise föddes. Är själv ett prematur barn född vecka 27:)

 
Ingen bild

Petra

9 februari 2014 12:52

Kommer inte heller ihåg, va nog en länk på fb på extremprematur sidan. Har själv en tjej på 3.5 pr född i v27+6 i juni 2010. Följt er sedan Strax efter Denise titta ut. Super stark mirakel tjej du har, man glädjs åt varje litet framsteg dom små gör o ännu mer när man vet viljen tuff start dom haft. Kram

 
Ingen bild

Ulrika

9 februari 2014 13:10

Jag är mamma till två barn, 5 och snart 2 år. Båda födda på bf. Hittade din blogg för ca ett år sedan via en annan blogg. Blev fast och upptäckte efter ett tag att du har koppling till Örnsköldsvik där jag bor. Dessutom har jag i efterhand insett, när jag läst bloggen, att vi låg på barn samtidigt när min yngsta dotter va nyfödd och hade problem med maten.

 
Ingen bild

madde

9 februari 2014 13:15

Sökte efter olika mamma bloggar och då hittade jag din, i samband med att Denises föddes. Har en flicka som just fyllt 3 och en 8 månaders pojke

 
Ingen bild

Marie i Skåne

9 februari 2014 13:25

Kommer inte ihåg hur jag hittade hit. Jag är mamma till vuxna barn, ej prematurer. Jag har jobbar på neo i ett antal år (är numera högstadielärare) och tycker det är intressant att följa Denise utveckling. Tycker också det är intressant att följa din vardag och hur du hanterar era liv. Du är en stark och spännande person. Önskar er allt gott!
/Marie

 
Ingen bild

Angelica

9 februari 2014 13:27

Hej!
Jag är en prematurmamma till en pojke född v.28 Jag hittade hit via google tror jag, minns inte helt säkert. Men det var efter att vi kommit hem från neo. Vågade inte googla på prematur under tiden vi låg inne.

 
Ingen bild

Malin S

9 februari 2014 13:28

Jag hittade hit via familjeliv, i samband med att Denise hade fötts. Har läst bloggen lite till och från sedan dess :-) Har själv tre barn (ingen prematur), varav en är född ungefär samtidigt som Denise egentligen skulle ha fötts.

 
Ingen bild

C

9 februari 2014 13:35

Först vill jag bara säja att jag tyck du ä GRYM, så jävulska stark, duktig, fin å söt. Jag hittade till din blogg långt innan du ens var gravid, långt innan bröllopet.. Genom att kolla på bloggplatsen Sollefteå komun. bor själv i solle. Jag älskar din blogg, d ä faktisgt en enda bloggen jag fortfarande läser. Hela du ä så spännande, allt va du ha vare igenom. Du ä en sån jäkla bra förebild, du ä ju typ min idol :) Å Denise ä den sötaste flickan på vår jord. <3

 
vanja

vanja

9 februari 2014 13:40

Jag är inte mamma, är bara 18 år. :)
Men jag hittade hit när hon var några månader, vet inte riktigt hur dock. Jag är väldigt barnkär och utbildar mig innom assistans så jag tycker att det är intressant att läsa om hennes utveckling. :)

http://nattstad.se/vanjapersson

 
Ingen bild

Angelica

9 februari 2014 13:49

Jag har SLE och googlade det och graviditet och hittade din blogg.
Och nu är även jag prematurmamma till en son född i v31+0.

 
Ingen bild

J

9 februari 2014 13:58

Hittade hit via vk och jobbar nu själv som sjuksköterska på en Neonatalavdelning i Norge. :)

 
Ingen bild

Pia

9 februari 2014 14:13

Hittade hit via candydarling, hon länkade hit i samband att Denise kom till världen. Tycker det är himla kul att följa denises fantastiska framsteg o du som mamma/person. Har själv en dotter på 1.5år

 
Ingen bild

J

9 februari 2014 14:14

Hej! Jag är varken mamma eller har ett prematurt barn, är 21 år och jobbar som assistent på en förskola. Hittade hit när ni var i tidningen , några månader efter Denises födsel tror jag att det var. Fastnade, och här sitter jag fortfarande lika intresserad av att följa Denises utveckling då som nu. Blev intresserad av hur man kan rädda ett sånt för tidigt fött barn.
Önskar er all lycka i framtiden!

 
Ingen bild

madde

9 februari 2014 14:24

Jag har också en prematur, dock inte så tidig som Denise. Min kille är född 19/10-11 och jag blev tipsad om din blogg via en kompis strax efter att Denise föddes :)

 
Ingen bild

sandra

9 februari 2014 15:44

Hej
Jag började läsa när Denise var någon vecka gammal. Vi var gravida i ungefär samma vecka, så jag har också en dotter.
Härligt å se vilken härlig tjej Denise verkar ha blivit.
Stort lycka till

 
Tanna

Tanna

9 februari 2014 15:53

Jag är också prematurmamma till en son född v 31. Hittade hit nån v efter Denise föddes.

http://tannaodevil.blogg.se

 
Ingen bild

carina felixon, umeå

9 februari 2014 16:24

Själv mamma till tre prematurer födda i v 32, 35 och 30 i turordning.

Gammal barndomskamrat till din mamma, Denise´s mormor, från Långsele. Samma kväll som du åkte in med ambulans till lassa, satt jag faktiskt och chattade med henne. Trodde aldrig det skulle gå bra för er när hon meddelande om att du var så svårt sjuk av graviditeten. Nu har jag med stor glädje följt din blogg.

Lycka till!

Carina

 
Malin

Malin

9 februari 2014 17:47

Jag hittade hit i samband med att min dotter föddes förtidigt i vecka 32. Vi låg inne på neonatal och jag googlade runt på ämnet. Tjejerna är födda nästan samtidigt om än med lite olika förutsättningar sett till när i graviditeten de är födda.

Min lilla är född 20/11-2011 och är än idag en väldigt liften skrutta som väger strax under 9 kg. Men som för övrigt mår väldigt bra! Jag följer er resa sporadiskt och tycker att ni är imponerande, du och din dotter. Två riktiga kämpar!

http://Mother-sinner-saint.blogspot.com

 
Ingen bild

Martina

9 februari 2014 17:49

Var sängliggande på grund av 'hotande för tidig födsel'. Googlade massa om prematurer och hittade dig via familjeliv precis efter Denise föddes. Har följt er sedan dess - en av två bloggar jag läser. Jag hade dock den tur att sängläget hjälpte så min tös blev inte prematur

 
Ingen bild

Johanna

9 februari 2014 19:42

Jag började läsa när Denise var någon månad gammal, i samband med att jag såg er i tidningen. Har själv inga barn men det är kul att se hur det går för er :)

 
emilie

emilie

9 februari 2014 19:50

Har två barn, inte prematurer. Gick över tiden me båda. ;) Tror att någon la upp en länk på din blogg på facebook och så kom ja in på den. :) tror denise va ganska nyfödd och har följt er sen dess. :)

http://emiliemimmijohansson.blogg.se

 
Denise

Denise

9 februari 2014 20:34

Ja, sedan denise var typ en vecka gammal, och sen dess har jag hängt med :)

http://www.vadhandernu.wordpress.com

 
Ingen bild

Preemiemamma från Sthlm

9 februari 2014 22:08

Jag googlade "lämna tillbaka syrgas" för nästan 2 år sedan och hamnade av nån anledning på din blogg. Önskar att den funnits för att ge oss styrka när vi bodde på neo med vår pojk som föddes 23+3. Han föddes i juli 2011. Bloggade också under tiden men låste bloggen efter ett tag. Jag är djupt imponerad av din kraft och ditt mod. Denise är fantastisk. Precis som du.

 
Anna

Anna

9 februari 2014 22:37

Mamma till en 21 månaders grabb, inte prematur han snarare hängde sig fast så hårt han kunde i sin lilla etta och ville knappt komma ut alls ;). Minns inte hur jag började läsa din blogg. Har dock ett svagt minne av att nån kan ha pratat om din blogg och att jag googlade på den i samband med det, och har sedan dess följt med på eran resa.

http://setsuhen.wordpress.com

 
Ingen bild

Maria

9 februari 2014 22:49

Hej
Jag har följt dej sen det var reportage i Västerbottens Kuriren när Denise föddes och går in på den varje dag. Du har varit fantastisk som orkat skriva och jag önskar er all lycka.

 
Mette

Mette

10 februari 2014 06:55

jag är en ängla mamma. Jag drabbades av exakt samma sjukdom som dig. Var knappt jag överlevde. Vår dotter levde en timme.

http://www.djurflocken.se

 
Ingen bild

Elin

10 februari 2014 14:46

Jag hittade hit i samband med att Denise föddes, tror det var ett reportage i Västerbottens kuriren (jag är från Umeå) när hon var nyfödd om er och det var efter jag hade läst det jag hittade hit. Jag passade inte in i någon av alternativen då jag inte är mamma själv men hittade hit genom eran berättelse i tidningen:)

 
Ingen bild

Angelica

10 februari 2014 15:45

Jag är mamma! Barnundersköterska som jobbar på förl och hjälper ibland prematurer till världen! Kul att lösa att det går så bra för er! Hittade hit genom en annan blogg! Elingabriella

 
Ingen bild

Yvonne

10 februari 2014 16:48

Jag läste en artikel om er i VK när Denise var nyfödd och har följt din blogg sedan dess. Själv är jag runt 60år och har vuxna barn.

 
Ingen bild

F

10 februari 2014 20:36

Är själv född tidigt, inte alls lika tidigt som Denise men läget var väldigt kritiskt. Föddes med akutsnitt i v.32 för 18 år sedan.
Sedan så känner/kände jag en släkting till dig :)

 
elin

elin

10 februari 2014 23:27

Jag är mamma. Började följa dig när jag var gravid, bloggade då på bloggplatsen.se och såg på deras startsida där det visade topplistan eller något, och där var du :-) Det var just då Denise föddes och från och med det har jag följt dig

http://www.nattstad.se/elinroutuvaara

 
Ingen bild

Lotta

11 februari 2014 12:15

Är en mamma till 2 barn. Flickan 2 nästa mån, plockades ut i v. 31+4 pga att jag fick havandeskapsförgiftning. Hon mår bra, inga men av den tidiga födseln.

Minns int mer hur jag hittade hit (kan ha varit via en blogg i Finland jag läser, hon fick också en prematur). Men, din blogg hjälpte mig förstå mycket då dottern föddes. Med allt från cpap och syresättning osv...man visste lite vad det handlade om.

 
Petra

Petra

15 februari 2014 23:15

Hittade hit idag faktiskt när jag sökte på ordet Caroline på blogglovin. Fastna när jag börja läsa så jag kommer till följa er resa. :) Har också två prematur flickor,inte lika tidigt men en i v. 36 -11 och v. 34 -12. Sen att ni bor i Sollefteå gjorde att ville följa mera då jag själv bor i Ramsele. Hoppas allt går bra för er.

http://PetraVigstal.blogg.se

 
denise

denise

16 februari 2014 19:46

Hej. Hittade just hit. Denise heter jag (tyckte de va ett udda sammanträffande). Ligger just nu i Uppsala med min prematur Miranda

http://suspicious.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se