★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2013

Lägesuppdatering

Av Lisa - 18 oktober 2013 15:18

Hej bortglömda bloggen och alla trogna följare! Vet inte riktigt varför jag tappat lusten att skriva.. Men det har nog helt enkelt bara blivit för mycket..


Denise mår bra och hon gör framsteg hela tiden. Har nu kommit upp i fulldos på EP-medicinen. Nu återstår ett blodprov för att kolla något värde. Vet inte riktigt vad. Jag pratade med läkaren och sa att jag har hört och läst att alla som är tarmopererade måste kolla B12 värdet en gång per halvår.. Har man b12 brist så växer man inte som man ska och säkert en massa andra problem kan uppstå också. Dom har ALDRIG kollat det på henne och det gör mig lite upprörd. Men det skulle kollas samtidigt som det här andra provet lovade hon. 

Det kanske är därför hon växer så dåligt? Vem vet.. Hon är ju fprtfarande som en liten bebis.. En 2 årsbebis.

Ikväll åker Denise till sin pappa.. Känns lite konstigt faktiskt. Hon ska vara där en hel vecka, och tanken är väl att han kanske ska börja ha henne varannan vecka och att hon ska gå på dagis där också..

Självklart ska hon vara hos sin pappa, det är jag jätteglad för att han vill. Men samtidigt så blir jag så orolig över hur det ska gå¨att ha två olika dagis. Jätteförvirrande för henne.. Men det kan ju gå bra också. 

Hennes pappa sa att på det dagiset han pratat med så har dom tillgång till specialpedagoger och extra resurser, så hon kommer få typ en "personlig assistent" där och det är ju KANON bra!! Jag kämpar för att hon ska få det här också eftersom personalen får det så tungt med henne och att hon inte utvecklas särskilt bra när hon inte har någon som tar sig tid med henne.. Hon får ofta sitta i vagnen när det blir för stimmigt och dom är få i personalen och det känns inte bra varken för mig eller för dom.

Ja, det känns VÄLDIGT ångestladdat det här.. Men jag vet att hon har det bra med pappa och det finns ingen som får ett sånt stort leende av henne som han får när han dyker upp. Men jag känner att jag vill ringa och prata med dagiset och berätta lite mer om allt som vi hållit på med på Habben och vad hon har för behov.. För vi vet ju hur karlar är. Dom förklarar inte riktigt, och det är ju jag som skött det mesta och jag har väl inte varit så duktig på att berätta allt i detalj för honom heller kan jag ju erkänna.. 

Skolan går sisådär just nu. Jag har varit dålig den här veckan och mest legat, så jag missade en tenta igår. Men jag kan nog göra den senare..


Nu ska jag snart iväg och byta däck på bilen.. Det var en kille som skulle hjälpa mig med det. Men efter två däck så pajjade domkraften, och jag hade inte tid att stanna för jag skulle hämta Fisen på dagis, så nu får Däckia fixa resten, och sen hyr jag in mina däck hos dom så jag slipper släpa på dom! :)


Dax att packa fisens väska nu.. Hur fasen kommer mina dagar se ut nästa vecka??  När ska man kliva upp? Hur ska jag få till nå rutiner? Alla mina rutiner är ju kopplade till henne... Jaja. Den som lever får se!


Kram på er!

   

 
 
Louisefoto

Louisefoto

18 oktober 2013 19:37

Vi får hoppas att de funkar med dagiset hos pappan .
Ha en jätte fin helg.

http://Louisefoto.spotlife.se

 
Ingen bild

Gunilla

18 oktober 2013 20:34

Det kommer att bli bra!! Har själv haft barn varannan vecka och det viktigastevär att barnen känner sig älskade o sedda!! Att föräldrarna är sams o ser barnen! Har nu vuxna barn som mår bra!!!

 
Ingen bild

mig

19 oktober 2013 10:26

Jag förstår att du har lite ångest.... Jag kan inte se hur det skulle gynna lillan att gå på 2 (!) olika dagis? Visst är det ju bra att pappa vill vara delaktig i hennes uppväxt. Men ärligt talat så är 2 dagis inte rätt mot henne utan ganska egoistiskt. Kan han inte flytta lite närmare er alt att han har henne varannan tors-sön och tar föräldraledigt på fredagar? Tänk på vad som är rätt för er fina lilla tös.

 
Ingen bild

Marie

19 oktober 2013 19:17

Roligt att höra från dig.
Marie i Skåne

 
Ingen bild

Ulrika

19 oktober 2013 22:18

Klart du ska prata med nya dagiset! Skulle själv inte ha tvekat en sekund. Skulle inte fått nån ro i kroppen annars.

 
Ingen bild

Åsa Olofsson

21 oktober 2013 13:11

B12 brist på tarm oppade har vi aldrig hört talas om. Nu är våran son snart 1 år okorrat men han växer som "ogräs".
Han är ju en necare och tarm oppad två ggr.

Lisa

22 oktober 2013 08:25

Denise växer knappt alls.det är inte alla som får brist. Men risken är väldigt stor, sp man ska kolla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards