★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2013

Av Lisa - 2 maj 2013 17:07

ja då har man ödslat några timmar på barnmottagningen igen då..  Jag ringde för att rådfråga eftersom Denise fortfarande kräks, har diaree´och vägrar äta och dricka.. Ända sen i Lördags har det ju hållit på nu.. Dom tyckte jag skulle komma upp så dom fick titta på henne en gång till... Satte en kisspåse på henne för att få ett UP och sen fick vi sitta och vänta och vänta och vänta.. Jag tvingade i henne rätt mycket vätska bara för att det skulle komma några droppar.. Men det kom aldrig nå kiss och doktorn och sköterskorna ville gå hem, så vi fick åka igen.  Suck! Hade väl kunnat göra nåt roligare dom där timmarna än att sitta där helt i nödan känner jag.. Jaja.. Nu sover hon iaf och hon har fått behålla all vätska jag gett henne så det är ju ett gott tecken iaf.

Har varit på gymmet idag iaf. Rygg och baksida axlar fick sig en omgång idag och jag körde lite intervaller också. Dax att få upp flåset lite nu. Ska ju till sthlm och dansa Zumba en hel dag om några veckor. Då kan man ju inte ha det här flåset som jag skaffat mig nu!! Nä, mera cardio och mindre cigaretter. Faaan att jag halkade dit på rökningen igen alltså. Jag som tyckte det luktade så vidrigt. Nä, skärpning!!!

 

Så här glad kan man se ut strax innan man lägger iväg en fontänspya iaf.. hihi

Och en liten fulfilm till kan vi bjussa på också. Det blir mycket sånt här nu när vi har tråkigt på dagarna hehe 

Av Lisa - 2 maj 2013 08:19

Ååå va jobbigt detta är! Jag tycker man brukar känna när man vaknar vad det är för dag, men nu när det varit helg mitt i veckan så blir jag totalt förvirrad.. Men lugn. Nu VET jag vad det är för dag.. Får väl skriva upp det på handen eller nåt!

Lillan är lite piggare.. Eller MYCKET piggare.. Nobbar fortfarande det mesta man vill ge henne, men nu på morgonen lyckades jag få henne att gnaga på en macka iaf.. Det var nog mest smöret som var gott, men det är alltid bättre än ingenting!

Nu har jag precis kämpat klart med värsta dumma grejjen här. Ja, ibland är man inte så smart. haha. Skulle sätta igång en diskmaskin imorse och hade slut på maskindisk-tabletterna. Äh, tänkte jag.. Jag sprutar in lite Yes-handdisk. Det funkar säkert bra..   Sen får ni fundera själv på vad som hände...


Av Lisa - 1 maj 2013 09:25

Gid så skönt!!! Slår upp ögonen och ser Denise ligga lugnt i sin säng. Tittar på klockan och den är 08.00 Kliver upp och kollar en temp på henne och den ligger på 38.4 Hopp om livet!!!! Hon är fortfarande inte pigg med MYCKET piggare. Igår var hon inte alls pigg och skakade och var nog ganska nära att få feberkramper, så mammzen kom hit och höll oss sällskap.

 

När man är sjuk så får man äta glass och jordgubbskräm till frukost.. Vi har aldrig sånt hemma annars ens men igår åkte jag iväg och köpte allt som kan tänkas smaka gott i en febrig liten kropp.

Själv så var jag grymt sugen på choklad imorse så jag gjorde choklad/kaffe-pannkaka (proteinpannkaka såklart) med choklad/nöt-fluff. Sååååååå gott blev det!

   

Nu poppar vi barnvisor på spotify och jag ska tvätta lite snuskkläder och plocka ihop i bombnedslaget här. Sen kommer mormor igen efter jobbet så jag får ta mig ut på en löptur eller köra ett träningspass så jag inte blir galen på riktigt här hemma!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards