★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2013

Av Lisa - 6 maj 2013 14:59

 

Man måste ju få prova iaf... Kanske den minsta ungen som nånsin suttit i den där gungan haha.

Av Lisa - 6 maj 2013 09:49

       

 

 


Denise blir lite fundersam när jag tar fram den riktiga kameran istället för telefonen.. Hon undrar nog vad det är! 

Och här är videon från sjukhuset! 

Av Lisa - 6 maj 2013 07:36

Suck och stön! Fick feber igen igårkväll och skiiiiiiiitont i magen.. Vaknade sent inatt/tidigt imorse (beror på hur man ser det) Och jag kan konstatera att magsjukan INTE är över för min del iaf..  Bara att avboka bilbesiktningen som jag hade klockan åtta.. Och nu väntar jag på att soc ska öppna så jag kan avboka även det mötet. Kan ju inte gå dit så här. Det vore inte schysst mot varken dom eller mig själv.

Denise däremot, hon mår fint! Jag drog just ut sonden på henne. Tejpningen hade ändå lossnat vid näsan så hon skulle ändå dragit ut den själv inom en snar framtid.. Men den viktigaste och bästa anledningen till att ja drog den var ju helt enkelt att hon inte behöver den! Hon visar hunger och törst, hon äter och dricker precis som vanligt igen så why wait? Ska snart ha telefonuppföljning med barnavdelningen och sen har jag typ en miljon andra samtal att ringa idag..  Bara att förbereda sig p ännu en dag i hemmets trygga vrå.. Men nu när man legat på sjukhuset i ett par dagar så känns det nästan lite lyxigt att vara hemma.. Inte sådär äckligt jobbigt som det kändes innan vi åkte till Övik..

 

Av Lisa - 5 maj 2013 13:16

Uppskattar verkligen att slå ner arslet hemma i soffan efter denna helg!Pjuh! Det känns som att vi har varit borta jättelänge fast vi åkte på fredageftermiddag. Nu hoppas jag att allt bara flyter på som vanligt, men det verkar så. Har precis gett henne en portion spagetti m köttfärssås och det åt hon med god aptit.. Har även bytt en bajsblöja som inte var allt för lös, så vi kan nog säga att det är över nu.. Eller? Ja, man ska inte ropa hej för tidigt så jag väntar med att slita ut sonden. Det vore dumt att behöva sätta en ny ifall hon börjar matvägra.

Jag känner mig minst sagt sliten! Blir alltid lika förvånad över hur man kan bli så trött av att ligga helt stilla i några dagar.. Ingen som helst fysisk aktivitet what so ever. Jag som brukar träna och motionera och grejja hela tiden. Konstaterar återigen att man blir tröttare och tröttare ju mer stilla man sitter.. Sen är jag väl inte hundra procent frisk heller så det kan ju också vara en bidragande orsak.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att sanera hela köket och sedan utfodra både mig och Nisen.. Sen har jag plockat och grejjat ochfixat med tvätten.. Det blev ju en hel del av den varan under veckan som gått.. Det hänger kläder ochtäcken och sängkläder överallt! Men nu är ordningen återställd och jag kan andas ut!

                 


Av Lisa - 5 maj 2013 09:03

Åååååå alla appar strejkar tydligen idag. Men det finns en ny video i videofy. Me och bilder på instagram (lisadex) om ni är sugna på annat än text :)

Idag blir det hemgång! Denise har ätit en tallrik gröt.. Eller ja, en halv iaf. Och druckit lite minimax så det känns som att det har gett sig nu. Hon har fått behålla allt sen klockan fyra igår och hon är pigg och glad.
Själv så mådde jag skit igår.. Kräktes några gånger och hade riktigt ont i magen. Känns väl bättre nu men man är väl inte på topp direkt..
Vi som har ett viktigt möte imorgonbitti... Åååååå,.. Ett möte som vi väntat länge på.. Jag får nog ringa och berätta läget och kolla vad dom tycker. Jag tycker väl egentligen man ska hållas hemma när man bär på smitta men ibland har man inget val...
Home sweet home! Längtar till min dusch och min egen säng!
Det positiva med denna helg är väl att jag inte spenderat några pengar iaf! Om man ska se saken från den ljusa sidan... Och det SKA man!

Av Lisa - 4 maj 2013 11:19

Ja, här är läget oförändrat. En väldigt trött och medtagen tjej som inte alls är nöjd med livet.. Allt bara rinner rakt igenom.. Dom misstänker ett magvirus.. Typ rotavirus eller nåt... Men om det var det så skulle ju inte jag bli smittad för det brukar inte vuxna få.. Jag har haft feber inatt och har väldigt väldigt ont i magen, men jag har inte kräkts eller nåt sånt iaf..
Det verkar som att vi blir kvar en natt till om det inte sker ett underverk under dagen.. Får hon behålla det jag får i henne så kan jag ju lika gärna sondmata henne hemma tills hon fått upp aptiten igen..

På återseende!

Av Lisa - 3 maj 2013 21:10

Jahapp, då ligger man i välbekanta lokaler och vickar på tårna i en obekväm säng.
Vi blev inlagda och eftersom det inte finns barnavdelning i sollefteå så fick vi komma till övik. Fisen har varit riktigt knäckt idag och mest bara legat med huvet mot golvet eller i min famn. Nu har hon fått en sond och en pump med vätskeersättning som skagå uunder natten, sen hoppas vi på att fåpnåka hem igen imorgon.. Inte så kul att ligga i isoleringssal, så man vill inte stanna längre än nödvändigt!
Vill ni se bilder så får ni kika på instagram för bloggplatsens app strejkar som vanligt och det går inte att ladda upp bilder.
LisaDex heter jag på instagram,!

Av Lisa - 3 maj 2013 08:56

Lägesrapport från långgatan : mamman är kräksjuk, har feber, ledvärk och ont i magen. Dottern sover och gråter om vartannat.. Det är soffläge med en hink nära till hands. Livet leker

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards