★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2013

Av Lisa - 16 maj 2013 07:28

 

Av Lisa - 15 maj 2013 21:08

Jamen dåså... Ännu ett homeopatbesök med goda nyheter. Behandlingen fortsätter att göra sin verkan och jag får fortsätta med kuren ett tag till.. Så bra! Känner faktiskt att en del av mina besvär har blivit bättre. Är levern överbelastad så påverkas hela kroppen och jag har haft ganska mycket besvär med både det ena och det andra, men nu mår jag ju faktiskt riktigt bra!! 

Var in en sväng på IKEA också såklart! Köpte en matstol till Fisen som hon ska ha hos stödfamiljen, precis som jag planerat. Köpte även lite nya matskålar och muggar till henne och lite nya kastruller till mig.

 

En liten söt fåtölj fick hon också. Nu när hon börjar bli så stor så kanske hon snart kan sitta i den!

   

Denise var vaken HELA DAGEN idag.. Hon somnade kanske 20 minuter i bilen på vägen hem strax efter fyra.. Sen åkte vi till min bror och grillade och hon var vaken ända tills vi kom hem för typ en timme sen.. En vääääldigt trött och gnällig liten tjej kan jag lova. Men hon slocknade i samma sekund som jag la henne i sängen. Det är synd det där, att hon inte kan koppla av och somna någon annanstans.. Lite orolig över hur det ska gå hos stödfamiljen.. Men jag tror det går bra bara hon får lugn och ro. Hon behöver ha det mörkt och vara ensam i rummet för att kunna koppla av. Inte en massa intryck!

Ikväll känner jag mig faktiskt inte lika rastlös som igår.. Jo, precis när jag kom hem som sköljde dom där jobbiga känslorna över mig och för några minuter så kände jag mig som världens sorgligaste människa. Men det gick över!   

Nu ska jag köra lite kvällscardio innan jag lägger mig.. För det blev ju ingen träning idag och jag känner att det spritter i benen!

Av Lisa - 15 maj 2013 09:14

Soooooool!!! Önskar att jag hade hunnit med en morgonprommis idag, men jag har alldeles för mycket att stå i här hemma innan vi åker iväg till Sundsvall så det blir ingenting av.. Kul att sitta och köra bil när det är värsta najsiga vädret ute då!!! Näääää! Jaja, det kommer väl fler dagar.

Vi åker iaf ner till Sundsvall en sväng om nån timme. Jag och mamma ska träffa homeopaten igen och jag ska in en snabbis på Ikea och köpa en matstol som fisen kan ha hos stödfamiljen. Det blir billigast där så soc blir nog glada om jag köper den där istället för på Babyproffsen eller nåt sånt   

Inatt är första natten på länge som jag sovit GOTT! Jag har inte vaknat en enda gång vad jag kan minnas, men å andra sidan så har telefonen också varit tyst.. Den stör min sömn mer än jag tror så jag ska nog alltid börja sänka sms och FB-chattvolymen på nätterna så jag slipper höra. Är ju så jävla nyfiken också så om jag hör att det plingar så kan jag inte låta bli att kolla. Haha. Beroende? JAG? Nääääääää! Jag behöver min skönhetssömn.. Kanske kan hjälpa mot mina stora ica-kassar jag har under ögonen!

   

Tror ni jag längtar efter frukosten varje morgon?    BÄSTA målet på dagen!!


Av Lisa - 14 maj 2013 18:34

Denna rastlöshet alltså! Den här tiden på kvällen är totalt värdelös! Spelar ingen roll vad jag gjort under dagen. Om jag haft fullt upp eller om jag bara varit hemma.. Så fort jag lagt fisen så får jag nån slags panik och känner mig totalt fast och fångad i min egen lägenhet och jag vill bara krypa ur mitt eget skinn. Finns en massa saker jag kan ta mig för här hemma för att uppehålla hjärnan men det hjälper inte. Har liksom ändå den där gnagande känslan i hela kroppen. Det går i vågor som vanligt och just nu är jag inne i en sån period, och det har jag nog varit ganska länge om jag tänker efter. Det känns bara som ett enda stort hål!! Deprimerande läsning, jag vet, men så är det.

Har faktiskt nästan nyss kommit hem.. Imorse var vi på gymmet både jag och Denise, sen åkte vi hem och jag fick kämpa i ett par timmar innan hon somnade..som vanligt när vi ska på Habben.. Och det blev såklart så att jag fick väcka henne när det var dax att åka, så hon fick väl max 20 minuters sömn idag så hon somnade ovaggad direkt nu när vi kom hem efter några timmar hos Natasha..  

Nästa gång vi ska på habben så ska vi ha en genomgång av alla anteckningar och observationer som gjorts under dom här månaderna. Ska bli intressant att höra vad dom har att säga. Framsteg har hon gjort, men hon har vissa saker som behöver tränas på och som skulle kunna utvecklas bättre, det vet jag..

     

Vad ska man göra nu då?? Blir så jäkla trött på att känna mig så här rastlös så det blir att jag går och lägger mig jättetidigt istället bara för att slippa va me nå mer.. Det är väl meningen att man ska njuta av egentid när barnen somnat?? Det gör inte jag iaf.. Inte just nu. Jag vill bara uppehålla mig med nånting hela tiden. Som att jag flyr från nåt.. Men vad? Tänk om man bara kunde slappna av! Bara sätta sig ner i soffan och njuta av lugnet utan att känna att det fattas något..

Av Lisa - 14 maj 2013 08:45

..... Eller? NÄE!!! Ingen mysmorgon här inte! Kände en stank och kikade ut i hallen och ser en stor brun pöl på golvet. Blääää! Det är illa när det rinner ut genom blöjan ut över hela benen och golvet.  Bara in med ungen i duschen. Nä usch.. Inte nåt man vill syssla med på morgonen. 

För övrigt så har jag sovit som en kratta inatt. Svettats som en gris och drömt konstiga drömmar. Känner mig stressad inombords tror jag. Det är mycket som händer, mycket inplanerat, mycket som ska lösas, mycket att tänka på och allt blir ett enda virrvarr..

Idag ska vi på Habben iaf. Ska bli kul att höra vad dom tycker, för nu har det hänt en hel del dom senaste veckorna. Måste även ringa BVC så vi får börja komma på viktkontroller igen nu när vi inte har så tät kontakt med barnmottagningen längre..

     

 

Av Lisa - 13 maj 2013 19:00

Stolt liten tjej som äntligen lärt sig hur man gör när man dricker! Nu skriker hon rakt ut om man tar muggen eller flaskan från henne! STORTJEJ!

Av Lisa - 13 maj 2013 15:21

jahapp.. struliga Fis Lisa .. Gick iväg klockan nio imorse för jag tänkte promenera lite innan socmötet kl tio.. När jag väl satte mig i väntrummet så kom jag på att det var halv två vi skulle va där.. Så det var bara att gå ut igen, så jag frågade Natasha om hon ville hänga med och promma lite mer och det blev sammanlagt 9km för min del.

Men NU har jag iaf varit på mötet. Det gick jättebra och hon verkade jättetrevlig. Så vi bokade in en träff så jag och Denise ska hem till henne och hälsa på några gånger som en slags inskolning och sen kör vi. Så nu måste jag inhandla lite grejjer. Bilstol, matstol, säng osv.. Det måste ju finnas där också. (behöver självklart inte betala själv)  Så skönt att det äntligen är på gång nu!! Jag behöver verkligen det här stödet.

Nu ska vi vila lite och ladda för lite Zumba! Måste ju komma in i den rätta zumba andan inför Stockholmsresan :)

 

Favvoställningen i vagnen haha

Av Lisa - 13 maj 2013 08:37

Vaknar av en liten gnällande råtta i spjälsängen idag... Vet inte riktigt vad som är fel men det har varit gnäll hela morgonen..Ingen frukost och hon vill mest bara sitta i mitt knä. Ingen bra morgon för stumpan men nu kan det väl bara bli bättre. 

Klockan tio ska vi vara på soc och vi ska få träffa kvinnan som är taänkt ska bli vår stödperson. Spännande. Jag hoppas att det känns bra och att vi klickar. Denise klickar ju med dom allra flesta, och jag brukar heller inte ha problem att komma överens med folk så jag tror nog att det kommer kännas bra..

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards