★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 21 februari 2013

Feeling good

Av Lisa - 21 februari 2013 18:26

Dagens vikt: 7365 gram! En ökning på ca 300 gram sen sist. Kurvan har bytt riktning och pekar nu fint uppåt!

Aj äm häppy!! Kanske en grej att lägga på hyllan nu, det här med viktproblematiken? Please say so!

Träffade en av kvinnorna från habben idag när jag var nere på sjukhuskiosken. Vi pratade en stund och hon sa att dom hade planerat att börja med något slags babysim där och att det nog skulle passa Denise. Kanonbra tycker jag! Hellre bada där än att betala varje gång på badhuset eller Österåsen.. Dom skulle höra av sig nästa vecka.

Idag blev det ben/mage på gymmet och jag känner att jag kommer få en jäkla träningsvärk precis som det ska vara! Imorgon får det bli ett axelpass och lite extra cardio eftersom jag ska på party på kvällen. Känns alltid bra att ha svettats lite extra när man ska hälla i sig en massa sockriga drycker.

Nu behöver jag verkligen STÄDA! Har en massa grejjer liggande och slängda här och där här hemma och det är verkligen inte likt mig! Har liksom haft fokus på annat i några dagar och tankarna har varit på HELT annat håll.. Men no excuses! Nu är det dax att ta tag i skiten! (lär väl ta fem minuter haha)

Trots allt kaos som härjar i livet just nu så känner jag ändå att jag mår rätt bra mitt i alltihopa. Jag tar hand om mig själv och jag VET att jag gör rätt saker.. Det är nog det som är avgörande för hur man mår innerst inne!

       

 

 
 
Cissi

Cissi

21 februari 2013 19:21

Vad kul att hon gått upp så mycket!

http://cissidilnotsmith.blogspot.se

 
Ingen bild

Lisa

21 februari 2013 22:52

Åh så skönt med vikten, här går det låångsamt just nu men kanske är så runt 1-årsåldern? Kan du inte berätta vad du har för matupplägg just nu. Ungefär vad och vilka tider Denise äter så kanske man får något tips.

Lisa

22 februari 2013 07:35

Eftersom jag följer ett visst matschema och äter var tredje timme, så brukar jag passa på att försöka få i Denise något samtidigt som jag äter.
Frukost: mannagrynsgröt med mixad banan
Mellis: yoghurt+grötpulver+ majsbröd att gnaga på
Lunch: någon pure´mixad med kokt potatis
Mellis: Smoothie eller en banan
Middag/Kvällsmål (beroende på vilken tid) Pure´eller gröt
Till maten dricker hon alltid sin näringsdryck!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards