★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 31 januari 2013

Mysigt

Av Lisa - 31 januari 2013 19:04

Sitter här i soffan och myser med ett glas vin! Har städat och skruvat och grejjat hela eftermiddan här och flyttat och ändrat lite småsaker och så..  Blev riktigt nöjd med min nya taklampa! (som vanligt: mobilbilder även fast jag har en bra kamera, suck)

 

         

Känns alltid lite mysigare när man har ändrat lite hemma, även om det inte är några drastiska förändringar.. 


Är det nånting jag tycker är jobbigt med att vara ensamstående så är det just kvällarna.

En kväll som den här till exempel. Denise somnar tidigt. Hon la sig runt sex, och jag kommer på att jag har slut på en del grejjer som jag hade behövt handla.. Hur kul är det att kliva upp och inte få sitt morgonkaffe liksom? Och barnmat har jag inte heller köpt. (jävla slarv) Man tar sig ju ingenstans och det är såååå frustrerande. Nu är det ju tur att jag har folk jag kan ringa och be om hjälp om det krisar, men jag är ju lite dålig på att utnyttja folk.. Jag ber om hjälp och barnvakt bara när det känns nödvändigt och gillar inte att nöta på mina nära och kära.. Fast egentligen så vet jag ju att alla tycker att det mest är roligt att få låna Denise ibland, men det känns ändå jobbigt varje gång man ska fråga nån.. Löjligt!

Jag tror att Denise har börjat drömma mardrömmar! Hon vaknar ofta efter hon sovit en stund och skriker rakt ut ungefär som om nån stuckit en kniv i henne. Sen när man kommer in och tittar till henne så sover hon.. Oroligt, men hon sover iaf... Lilla stumpan! Snart, snart, snart så kryper hon nog omkring här hemma och ställer till med en massa otyg. Hon är VERKLIGEN på språng!

 

Tänker mycket på framtiden och hur man ska få ihop allt.. Hur det ska bli med allt och vad man ska göra. Jag vet att man inte kan staka ut allting och inget blir ju så som man tror ändå och framförallt så är det ingen ide´att oroa sig och ha ångest över saker som ligger flera månader/år framåt..

Jag vill ju att min lilla skrutt ska ha det allra bästa och få det bästa livet man kan ha, men ofta så tvivlar jag på att jag kan ge henne det.. Helt onödiga och dumma tankar egentligen, det vet jag. Men dom finns där ändå och det stör mig!  Man vill liksom så gärna göra allting rätt och är rädd att göra något galet... 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

31 januari 2013 19:41

Är du alltid ensam med henne? Har inte hennes pappa henne ibland? Ja menar har du ensam vårdad om henne? Måste vara jättejobbigt om du är ensam med henne :(

 
Ingen bild

Sofia

31 januari 2013 20:35

Får man fråga ur stor hon är nu? Ja hur gammal vet jag ju.. Min dotter är född i v 24, 11-11-22. En liten plutt, glad och positiv :) men tråkig i maten!

Lisa

31 januari 2013 20:37

Ja, Denise väger ca 6,5 kg och är 67cm så hon är en liten pluttis än.. Har också sina matvägrar perioder, men just nu äter hon jättebra :)

 
Ingen bild

Anonym

1 februari 2013 02:29

Som min pappa har tjatat till mig under hela min uppväxt:
Nil Volentibus Arduum: Inget är omöjligt för den som har viljan
Kämpa på!

 
Ingen bild

M

1 februari 2013 07:15

Ta en dag i sänder! Och glöm inte att allt ordnar sig, ingenting är omöjligt!

 
Ingen bild

Cillan

1 februari 2013 07:52

Hon har ju utvecklays jättemycket den senaste tiden :) ! Tycker inte det var längesen du skrev att hon inte kunde hålla huvudet så bra själv.

Jag gillar saker med hjärtan och kunde ju inte missa hjärtat på första bilden bakom lampan. Var jättefint. Var hittar man sådana?

Lisa

1 februari 2013 12:00

Kan tyvärr inte svara på det eftersom jag fått ärva det :/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se