★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 13 november 2012

13/11

Av Lisa - 13 november 2012 06:44

 

Vaknar med snyggaste morgonfrillan! Måste ha sovit gott? Eller? Njaaa.. Har väl varit vaken till och från hela natten. So2 mätaren har larmat lite då och då och jag har flödat lite syrgas ett par gånger iaf. Men sista timmarna innan det var dax att vakna så sov vi nog ganska gott båda två! Skönt!

Ni får ursäkta om min blogg är lite deprimerande just nu.. Men så är det ibland.. Idag är de ett år sen jag fick åka med ilfart upp till Umeå.. Ett år sen jag låg där i salen med lamporna släckta och inte ett ljud i rummet så att jag inte skulle få en hjärnblödning. Ett år sen jag förstod att, här slutar min graviditet och kanske även mitt liv.. Låter kanske dramatiskt, men JA, det VAR dramatiskt. Det konstiga (och kanske bästa) är att jag är mer medveten om det nu än jag var då.. Så det är väl nu man återupplever och bearbetar.. Vissa kanske kallar det "att älta", men man måste få göra det, för när man "ältat" klart så mår man så mycket bättre!

Men imorgon bli en glad dag! Imorgon blir det tårta, ballonger och hipp hipp hurra och vi får hoppas att stumpan inte är så superduper förkyld!


Idag har jag vilodag från gymmet, så vi tänkte ta oss en liten morgonpromenad om en stund istället! Måste bara mysa lite med kaffe, ljus och vakna med the voice först!

 
 
Ingen bild

carin

13 november 2012 08:14

"Älta" allt vad du kan idag....på något sätt måste man bearbeta det du/ni gick igenom.....känner igen mig så väl....."ältade" runt årsdagen i flera år.....Kram på er och ett lite tidigt grattis till Dig Denise<3

 
Annica

Annica

13 november 2012 10:30

Några tårar letar sej fram... Jag blir så rörd när jag tänker på eran resa genom Denise första levnadsår. Ni har en underbar liten unge som kommer ge er m y c k e t glädje.
Och älta på du...det är ju så man bearbetar saker, när man fått lite distans till det hela. kramar <3

http://www.sandkaka.blogspot.com

 
Komiken

Komiken

13 november 2012 10:46

Älta på! Det är så man kommer vidare. Årsdagar är jobbiga. Särskillt den första. Sen blir det lättare och lättare, men det kommer nog alltid kännas speciellt. Men imorgon får ni fira livet!
Kram

http://kominken.wordpress.com

 
Ingen bild

Malin

13 november 2012 11:06

Klart du ska fundera över allt som varit! Skrev det t Charlotte häromdagen. Att det nog är så att man omöjligt kan ta in det svåra när man är mitt upp i det. Det måste få ta den plats det behöver när man väl är mogen o då är det bara att åka med. Skrik, gråt, var förbannad, skratta o var glad. Alla känslor är tillåtna vet du!
Försökte läsa för ett år sedan i vänsterkolumn men det går inte. Står bara för två, o tre år sedan.
Hoppas att förkylningen släpper o att ni får en underbar ettårsdag imorgon!
Grattis lite i förskott:-

Lisa

13 november 2012 12:45

ja jag skrev ingenting eftersom jag var så sjuk. Inte förrän dagen efter hon föddes, så från den 15 november så kan man börja läsa hela resan dag för dag!
(annars kan man kika i kategorin "Sjukhuset-månad 1" och bläddra till sista sidan där)

 
Milla

Milla

13 november 2012 14:27

Kommer ofta en tår eller två när jag läser om eran resa. Jag hittade eran blogg strax efter Denise var nyfödd och jag själv låg på special BB, gravid i vecka 23 och bara hoppades att mitt barn skulle få stanna i magen "bara en dag till", som jag bad varenda dag tills han valde att komma i v.37+6 Men fram tills dess var det din fina dotter som höll mitt mod uppe. Denise var så stark och det gav mig hopp om mitt barn. Jag grät och hoppades innerligt för att Denise skulle överleva =) Jag känner er ju inte alls men av det du/ni delat med er har betytt så otroligt mycket för oss och säkert många fler! Och i morgon får hon fylla 1 år! Stort GRATTIS till er alla!

Beklagar även över dina sjukdomar =(

http://milagoss.blogg.se

Lisa

13 november 2012 19:32

Va roligt att höra att man kan skänka hopp till andra!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards