★ 399 gram ★

Alla inlägg under oktober 2012

Av Lisa - 18 oktober 2012 13:46

Det här känns bekant! Första målet intaget och nu väntar vi på att få ett kost schema av dietisten. Sen hoppas vi på hemgång, för det här kan vi ju sen förr!

ANNONS
Av Lisa - 18 oktober 2012 11:14

Ja nu är det bestämt. Det blir sond, så före nästa måltid så sätter dom sonden och sen får vi se hur länge den behövs.. Känns faktiskt bra! Nu jäklar ska här matas!

ANNONS
Av Lisa - 17 oktober 2012 15:34

Ja då var det bokat då! Teoriprovet och uppkörningen alltså. Så nu är det bara att plugga och köra utav bara helvete.. Men med min tur så lär jag väl få operationstid typ samma dag som jag ska köra upp eller nåt. Nä, jag får helt enkelt se till att få göra operationen EFTER jag tagit kortet. För jag tänker INTE kugga mig om ni trodde det! Jag VÄGRAR! hehe. Så datumet jag bokat så SKA jag ha lappen, annars sliter jag av mig håret!

Sitter här med min missnöjda lilla plutt som inte vill äta.. Snorig, grinig och allmänt less är hon idag! Försöker planera morgondagen lite och funderar på hur jag ska göra.. Meningen är ju att jag ska ta med mig den mat hon brukar äta, men det betyder då att jag måste gå och handla och ställa mig och göra pure´.. Går ju lite dåligt det eftersom vi inte kan vara hemma i lägenheten så jag får nog köpa fädiga burkar och ta med. Hon brukar ju äta dom ibland också, så det blir ju inte helt knasigt.. Behöver inte oroa mig för att jag inte kommer att ha något att göra hela dagen på sjukhuset imorgon iaf. Bara jag kommer ihåg att ta med mig teoriboken så är det kirrat!

 

Av Lisa - 17 oktober 2012 08:04

Usch vilken natt! Kände på träningen igår att det inte stod riktigt rätt till i kroppen och efteråt var jag totalt slutkörd och händerna värkte som tusan! 

Gick och la mig rätt tidigt men kunde inte somna för kroppen värkte så hemskt.. Feber, värk och en gnällig liten Denise har min natt bestått av och idag känner jag mig som en riktig slöfock.. Men det kan inte hjälpas. Jag måste upp på sjukan om ett par timmar ändå för jag ska träffa medicinkonsult inför operationen. Tur att jag är hos mammzen, då kan hon skjutsa! Sen hade jag tänkt sätta mig på körskolan ett par timmar och se om jag fortfarande klarar fas 1.. 

Har inte riktigt fått i Denies nån frukost.. Frustrerande som vanligt, men jag lyckades väl lura i henne så pass så att hon inte svälter iaf. Jag hoppas nästan att dom sätter en sond på henne imorgon så hon får känna på hur det är att bli mätt på riktigt, för det har hon nog glömt. Hon äter ju så lite jämt och känner aldrig själv när hon är hungrig. Men det som jag tycker är konstigast är ju att jag tycker att hon ätit så bra i några veckor (utom nu den senaste veckan) och jag var helt övertygad om att det skulle visa sig på vågen.. men ICKE! Är det något i hennes kropp som gör att hon inte kan ta upp näringsämnena? Ja, det lär väl visa sig. Antar att vi ska räkna kalorier osv när vi blir inlagda på  Torsdag. Ska faktiskt bli intressant att få se hur många kcal hon får i sig på en dag..

 

Av Lisa - 16 oktober 2012 15:22

Jahapp.. På torsdag blir vi inlagda för mat observation över dagen.. Renoveringen är i full gång och man kan knappt vara hemma.. Provtagningar och undersökningar inför operation, körkortet och teoriplugg, och just det ja!! Man ska hinna äta och sätta sig ner och andas ibland också.. Känns som att det är lite kaos just nu!

Av Lisa - 16 oktober 2012 07:24

God morgon säger vi! Denise somnade inte förrän strax före elva igår och sov oavbrutet till halv sex.. Nu har vi brottats en stund med natriumkloridnoch nässug inblandade och nu är det nog lite lättare att andas. Svårare än vanligt att få i henne nåt att äta såklart, men nu vet jag ju vad det beror på så det känns inte lika illa.

Av Lisa - 15 oktober 2012 20:36

Oj vad den här dagen flög iväg snabbt! Strax före lunch kom dom och började med badrummet och det visade sig att dom var tvungen att riva ut garderoberna i sovrummet också, så nu är det kaos där hemma!

Jag flydde fältet och lämnade Nisen hos morfar medans jag satte mig på körskolan och pluggade i några timmar.. Snabbt hem och hämta lite grejjer och sen iväg på träning. Nu är vi hos Natasha och det blir övernattning här.. Känns lite skabbigt att vakna hemma och inte ens kunna pinka eller tvätta ansiktet och dessutom ha en massa gubbar som springeromkring där.

Imorgon är det läkarbesök för både mig och Denise som står på schemat..  Sen är det bara en sak som jag har i huvet: Plugg, plugg, plugg! Körlektion på Torsdag, sen får vi se vad dom tycker och hur många körlektioner jag behöver.

Av Lisa - 15 oktober 2012 08:27

 

En gnällig och SNORIG liten tös i mitt knä! Japp, nu är den här.. Den allra första förkylningen. Har ju länge undrat när vi ska åka på nånting. Hon är ju trots allt elva månader så nog har vi lyckats hålla oss borta från baciller hyfsat bra ändå! Vi är snoriga båda två men det låter inte som att hon har jobbigt med andningen och hon hostar inte. Saturationen ligger bra och vi har en tid hos läkaren imorgon. Tur det! Det enda som gnager i bakhuvet är att det faktiskt gått ganska mycket mer än en månad sen hon fick sin senaste vaccination mot RS virus, så vi får bara hoppas att det inte är det som härjar, för nu har hon inte ett fullgott skydd mot nedre luftvägrinfektion längre..

Sitter här och funderar på var mina arbetare tog vägen!? Dom som skulle komma och riva upp badrummet klockan åtta...  Ja, inte är dom här iaf. Men det gör inget, då kan jag sega på ett tag till här hemma i lugn och ro!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se