★ 399 gram ★

Alla inlägg under augusti 2012

Av Lisa - 10 augusti 2012 16:52

Lika bra att börja redan nu! It's Friday!

ANNONS
Av Lisa - 10 augusti 2012 08:03

Aj Aj Aj Aj! Träingsvärk deluxe i magen idag skulle jag vilja påstå! Körde Zumba igår och vi avslutade passet med en ganska intensiv magträning. Minns inte sist jag fick så jäkla ont i magmusklerna faktiskt. Dessutom så är väl kanske inte mina magmuskler vad dom borde vara efter snittet och så. Men nu körde vi mestadels de övre magmusklerna. Så fort jag tränar nedre delen av magen så känner jag hur det sliter och drar, och ibland även när jag hoppar, sparkar eller gör plötsliga rörelser med benen. Jag tror inte att det är farligt och jag vet att det är vanligt att man har ont länge, men jag är ändå liiiite försiktig med att träna dom nedre magmusklerna. Plankor känns bättre än "cykling" iaf och man borde nog lyssna på kroppen och det sunda förnuftet.

Det blev sent igår i vanlig ordning. Kom hem strax efter ett, och kom nog inte i säng förrän runt två, så jag känner mig lite mör kan man säga.. Måste iväg på Ica så fort dom öppnar, för mitt livselixir är SLUT! Kaffe är ett MÅSTE, annars är det inte en riktig morgon! Tänkte även köpa lite havregryn. Ja, jag har bestämt mig för att lägga in lite kolhydrater i kosten. Har ju kört LCHF ganska länge nu, men det händer inte så mycket mer med min kropp och jag har mina misstankar om att jag äter för lite fett.. Jag vet inte, men man kanske MÅSTE äta en massa flott för att det ska funka eller så har min kropp helt enklet nått sin "trivselvikt".. Men nu tänkte jag att jag fortsätter som jag brukar: Inga kolhydrater, förutom på morgonen. Då kan jag äta gröt till frukost. Sen kör jag min låg-kolhydratskost men skippar allt det där fettet som man tidigare försökt fokusera på.

Jag gillar att experimentera och grejja med maten, och nu när jag kommit igång med träningen så känner jag att jag faktiskt kan behöva lite kolhydrater. Får väl se hur det känns. Det kan ju hända att jag hellre vill ha/behöver mina kolisar före eller efter träningspassen istället, men jag provar med frukosten först så får vi se sen!


Här laddar vi för Zumba!

 

 

och här har vi dagens stjärna!!!


Jo förresten.. Jag kommer byta namn på bloggen (igen) Kommer bli en ny bloggadress, men självklart kommer man fortfarande att kunna hitta bloggen även på den gamla adressen. Jag är ju så mycket mer än "bara" prematurmamma    Skriver ju om en hel del annat också, så jag byter till mitt alias/nick som jag har både här och där: LisaDex 


ANNONS
Av Lisa - 9 augusti 2012 22:06

Förfest med celsius innan zumban :) måste bara dela med mig av denises glädje! Efter att ha varit ensam med pappa i två timmar och terroriserat honom med grin och skrik så blir hon så här glad när jag kommer :)

Av Lisa - 9 augusti 2012 18:28

Nisen har haft en jobbig dag med mycket gråt! En Alvedon gjorde susen! Nu är det snart dax för Zumba för min del. Första passet på hundra år!

Av Lisa - 9 augusti 2012 14:55

 

JA, som rubriken lyder: Jag och min hall!! Vet inte hur många gånger jag stylat hallen nu sen jag flyttade hit. Just nu ser det ut så här, men det lär väl inte bli långvarit.. Håller även på lite i Denises rum, för idag kom grejjerna från IKEA.. Är dock långt ifrån klar, så jag väntar med att knäppa bilder på det.. Fast ni som följer mig på Instagram har kanske redan sett en bild på "minikaoset".

Nä, nu måste jag ta rätt på en krikande bebis! Denise har nyss fått vaccination, så hon är lite kinkig stackarn!

 

Av Lisa - 8 augusti 2012 22:58

Vill mest bara vara med mamma! Sådeså!

Av Lisa - 8 augusti 2012 19:08

Nu kanske ni tycker jag är lite elak.. Men det är lite komiskt att Nisen blir rädd varje gång man säger R

Av Lisa - 8 augusti 2012 14:42

Ja då var det dax igen då.. Måste bara få klaga lite. Har en riktig jävla skitdag idag! En sån där dag då ALLT känns fel. Alla kläder är fula, håret är risigt, jag är trött och sliten, har ingen lust till nånting, hemmet ser fult ut, Nisen är grinig och jag har ont i magen.. hmm.. Antar att det är det sistnämnda som är orsaken till allt det andra. Men tur då att man faktiskt FÅR och KAN vara hemma och såsa hela dagen. Har liksom ändå inga krafter i kroppen idag. Måste försöka ta tag i det här på nåt vis. "Magperioderna" kommer oftare och oftare och det börjar bli ett ganska stort hinder för mig i mitt liv faktiskt. Men att gå till vårdcentralen och ha ont i magen är väl ungefär som att gå till en tandläkare och klaga på att man har ont i foten. Ingen vet nånting och antingen har man "stressmage" eller "IBS". Nä, jag får nog satsa på homeopat eller nåt sånt för jag har då aldrig fått nån hjälp med magen av en läkare under hela mitt liv.

Sådärja! Nu har jag fått klaga lite också! Imorgon är det en bättre dag. Kanske redan ikväll. Vem vet?


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se