★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2012

Nisen Testar

Av Lisa - 22 augusti 2012 07:38

Stora napptestet! Ja, vem är en bättre domare än en liten bebis?? Jag har låtit Denise testa en hel del olika nappar och dinappar.. Hon är ganska bestämd på vad hon gillar och inte.

   

När hon var mindre så gick det bra med dom runda dinapparna. Vi hade Dr Brown dom första månaderna och sen gillade hon Bambino.. Imorse gav jag henne flaskan med den lilla smala runda bambinonappen. Det skulle jag INTE ha gjort! Hon skrek ungefär som om hon hade ont nånstans, så jag bytte till den lilla MAM nappen (till vänster) och då slukade hon hela flaskan.   Dom stora MAM dinapparna funkar också bra. Men vi använder dom som är för fullkornsvälling, för Nisen gillar när det rinner fort!

 

Så till NAPPARNA!! Vad vore livet utan nappar??

 

VÄGRAR!! Ingen av dom här napparna stannar kvar i munnen på Denise i mer än några sekunder. När hon var mindre så älskade hon den här nappen till vänster, men nu för tiden så är den för fjuttig! Den lilla rosa längst ner till höger har hon ALDRIG accepterat.. Hon såg ut som om hon ville kräkas när hon fick en sån.. Men nappen ovanför, har faktiskt samma form som hennes favoritnapp.. MEN, och ett väldigt avgörande MEN.. Det blir ju liksom "naket" runt munnen när det är sådär stora hål, och det gillas inte.. Nej Nej..   Favoriten ääääääär!

(trumvirvel)

 

mums mums mums! Dom här napparna är ju egentligen från 6 månader, men Denise har älskat dom här ganska länge även fast hon är så liten. Har en teori om att det är för att hon var så liten när hon föddes, och nappen hon fick då hon låg i sin kuvös kändes säkert sådär stor i munnen på henne, så det är det hon är van!

Vi kan konstatera att Nisen gillar MAM!! Dinapparna ska vara "platta" men tröstnapparna ska vara stoooora och runda!



 
 
linaungmamma.bloggplatsen.se

linaungmamma.bloggplatsen.se

22 augusti 2012 07:54

Min dotter va lika dan när det gäller napparna. Det var och är dom som fungerar på henne också :)

http://linaungmamma.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

22 augusti 2012 08:05

Min son tyckte samma som denise när det gällde flasknappar. Inga runda utan bara ergonomiska skulle det vara. Men med tröstnappar däremot tog det många olika typer av nappar innan vi insåg att de enda som dög var bambinos nappar. Tillräckligt lätta i "skölden" och rätt formade i nappen...

http://underthewall.blogg.se

 
Emma

Emma

22 augusti 2012 08:45

Haha, va kul att det är så olika! Dottern snart 6 mån dricker välling ur runda små dinappar, ersättning ur MAM's stora och avgudar esskas nappar men då från 6 mån :-)

http://gosmagen.wordpress.com

 
Ida

Ida

22 augusti 2012 09:13

Vår Jouline är exakt likadan. Hon älskar sina MAM nappar stora och platta skall de vara :D

http://mobil.alexandraida.bloggplatsen.se

 
Emilie

Emilie

22 augusti 2012 09:16

Min lilla tjej älskar oxå MAM både flasknappar å tröstnappar. Precis som denise så vill hon ha tröstnappar från 6 mån, vilket ser jätte stort ut.

http://Emilieoberg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Sofia

22 augusti 2012 13:03

Min dotter använder också Mam flasknapp och det har hon gjort sen hon va 5 månader. Napp använder hon bara ibland när hon myser lite då kan det va gott o smaska på en napp annars använder hon lång och ringfinger o snuttar på

 
petra

petra

22 augusti 2012 15:05

min dotter är också prematur född i v 30 och är precis likadan redan från första sekund skulle hon ha nappar för stora barn och är idag i v 38 och ska fortfarande ha nappar som är på för tok förstora =)

http://vantanstid.blogg.se

 
Ingen bild

Tess

22 augusti 2012 19:38

Hehe, känner igen det där! Mina ungar har också varit väldigt kritiska mot nappar o dinappar. Bara en enda sort har funkat! Fast när det gäller att nalla nappar av kompisarna o suga på, då funkar vilka som helst. Knasiga unge :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards