★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2012

Av Lisa - 29 mars 2012 06:22

Såg ni Kalla Fakta igår? Alltså, jag satt med ståpäls över hela kroppen under hela programmet, och tårarna rann. Kommer nog aldrig kunna höra berättelser om för tidigt födda utan att få den där klumpen i magen och dras tillbaka i tiden. Stackars, stackars föräldrarna.. Och lilla flickan. Man undrar ju hur hennes liv hade blivit. Hade hon fått ett värdigt liv, eller var det så som läkarna sa? Att hon inte skulle kunna andas själv, äta själv, inte kunna gå??

Ucsh, vill inte tänka på det där hela dagen idag, men det kommer jag garanterat att göra.

Igår efter vi hämtat vagnen så blev jag såååå grymt sugen på hamburgare.. Så vi åkte ner på Burger King och svullade i oss vasitt Chicken Supreme mål med en massa tillbehör. Hade inte ätit där sen i somras, men som vanligt så blev jag besviken och det var inte alls sådär gott som jag hade planerat. Nä, man måste va full för att uppskatta sån mat. Så idag lär jag väl få sota för det och ha ont i magen hela dagen. Tacka vet jag fisk och grönsaker! RIKTIG husmanskost ska det va!

Idag får det bli en premiärprommis med nya vagnen! Jag är såååå rädd att jag ska bli totalt missnöjd med den och ångra mitt köp! Men det gör jag ju alltid, vad jag än köper. Men om någon annan bestämmer åt mig, eller om någon annan köper något åt mig, då ÄLSKAR jag sakerna. Dumma jag!!

Av Lisa - 28 mars 2012 18:56

Nuuuu så! Och jag med mina kritiska ögon har redan hittat en massa små grejer som jag inte gillar.. Men men. Man kan inte få allt här i världen! En lättsam vagn. Lätt och smidig, sen är det ju bara att byta om jag skulle upptäcka att den inte alls uppfyller mina behov! 

 
Av Lisa - 28 mars 2012 11:43

jahapp.. då var det dax för mig att få lite träning då. Ja, inte vilken träning som helst då. Jag ska träna på att lita på mig själv. Jag får nämligen plocka bort övervakningen på Denise. Lite psyk-träning för Mammzen. Jag vet ju att jag ser direkt på henne om hon inte mår bra. Så pass mycket har jag lärt mig under våra fyra månader på sjukhus.. Bra träning inför hemkomsten. Att kunna släppa kontrollen då och då. Men jag har den på henne nu t.ex då hon ligger och sover i sängen. Men om hon är vaken och pigg så kan jag plocka bort den. Jag tror nog jag kan ta bort den när hon äter också, för då har jag ju verkligen stenkoll på henne. 

Hon har ju alltid syrgasen på 0,1 ml nu.. Och det är så pass lite, så att det är inget som kan skada ifall hon ligger för högt i saturation säger dom, så jag behöver inte vara orolig för det iaf..

Upptäckte små svampodlingar under armarna på plutten idag.. Det har jag inte sett förut, så det måste ha kommit nyligen. Det kan ju vra en anledning till att hon ligger och knorrar och verkar besvärad ofta. Det kliar väl!! Och nu svider det säkert också, för det hade spruckit lite. Stackars plutt. Men hon får medicin mot svamp, så det ska nog göra susen!

Nu vill jag att Fredrik ska sluta jobbet så vi kan hämta VAGNEN!!! Det ligger 4 paket och väntar på Hemköp     (chassi, sittdel, liggdel, bilstol)  Jag vill ha den NUUUUUUUUUUUUUU!!! 



Av Lisa - 28 mars 2012 10:17

Dagens vikt: 2671 och mamma är glad!! Ikväll ska vi hämta vår nya vagn! Tjohoooo

 
Av Lisa - 28 mars 2012 06:34

Good Morning!! Sitter här och fryyyyyser och gruvar för att ställa mig i duschen. Vi har nämligen grymt dålig sprutt på vattnet, så man slutar inte frysa bara för att man ställer sig under varmvattenstrålen tyvärr..

Inatt drömde jag att jag färgade håret rött.. Åååå vad jag ångrade mig. Haha. Jag gjorde nämligen det förra våren när jag försökte bli lite ljushårig. När jag fått till en bra kall, blond ton så fick jag nån slags kris en dag och tyckte att jag såg grymt tråkig ut och färgade håret knallrött..  Det har jag ångrat varenda dag ända tills nu!! Så påminn mig om att INTE färga håret rött om jag skulle börja prata i dom banorna!

Igår fick vi paketet med barnkläder! Tack Sofia! Det var mer kläder än vad jag trodde. Men det mesta är iaf i srl 60-68 så nu har vi kläder som hon kan växa i. (hon kan fortfarande ha strl 44)


Nu undrar jag: Finns det någon av er  bloggläsare som vill köpa en pälsväst?? Jag köpte den i Oktober, och använde den en enda gång, men insåg ganska snabbt att det inte är min stil.. Alla andra är så jäkla snygga i pälsvästar, men INTE jag.. Den kostade 500:- och är i strl XL (liten i storleken, ungefär som en vanlig large) Jag får ångest när jag ser den hänga helt oanvänd i graderoben, och jag håller på att rensa lite. 

200:-  plus frakt!   


Nu ska jag hoppa in i duschen. Det känns bättre i ryggen idag. Hade grymt ont igårkväll efter besöket hos chiropraktikern.. Jobbigt besök dessutom. HATAR att ligga där i bara BH och trosor och bli tafsad på och kramad av en främmande karl.. Det blir ju liksom ganska närgånget.. huvva. Men men.. Det är för en god sak!

Av Lisa - 27 mars 2012 17:44

Knäckt från topp till tå, bokstavligt talat, men nu kanske jag slipper ha ont i ryggen på ett tag.. Denise har börjat sjunka i natrium igen.. Så nu blir fet lite ändringar i kosten.. Vätske ersättning mest troligt. Hon har även samlat på sig äggvita.. Suck, hoppas hennes små njurar mår bra. Lilla gumman, alltid ska det vara nånting.

 
Av Lisa - 27 mars 2012 08:23

Denise säger Gooooood Morgon! Ett strålande humör och en klarvaken bebis.

 

11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards