★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 29 mars 2012

Precis som jag trodde

Av Lisa - 29 mars 2012 12:20

..precis som jag VISSTE! Jag blir ALDRIG nöjd när jag köper något. Om någon annan köper det åt mig, eller talar om för mig vad jag ska köpa så blir det sååå mycket bättre! 

Sitter här med värsta ångesten efter att ha varit ute på premiärturen med vagnen. Meeeen, man ska inte vara för snabb att döma ut grejjer. Jag kanske vänjer mig vid att den vibrerar, och Denise har aldrig sovit så länge som idag, så hon gillar nog vibrationerna iaf.. Jaja.. Bara att gilla läget. Jag behåller den över sommarn iaf.. Sen kan jag ju fundera på om det kanske är bäst att byta vagn när det börjar närma sig vinter igen, eftersom man tydligen inte kan byta hjul på den här vagnen (enligt babyproffsen) jaja.. Jag är ingen bra affärskvinna!!!

Nu är vi hemma iaf. Denise har varit på stan för första gången i sitt liv. Gått i affärer och glidit runt som en liten prinsessa. Jag har köpt en skötväska och en lekbåge till babysittern..


Nu ska jag försöka få en ny kod så jag kan hämta ut baby-boxen.. Har ju såklart lyckats radera den..

 
 
Ingen bild

emma

29 mars 2012 13:31

vi har en lika dan vagn, och jag är oxå lite missnöjd med den att den vibrerar och skakar. Jag hade denna ett tag i vinter och det är ingen vintervagn :/ tyvärr!! men min son gillar den jätte mycket :) Jag var och pratade med dom på barnens hus där vi köpte våran och dom sa att den kommer skaka och vibrera bara för att det är plast hjul. Det är helt annat om man har luft hjul. Men den tar himla liten plast i bilen så det är ju positivt i alla fall :)
hoppas du vänjer dig, de har jag gjort i alla fall ;)

Lisa

29 mars 2012 16:33

ja jag börjar redan vänja mig :) men det blir nog byte till vintern

 
Helena

Helena

29 mars 2012 15:41

Du och Denise förtjänar att ta det av lite gratis grejjer tycker jag :) Länkar till just det inlägget i min blogg. Vet inte om jag kanske tipsat dig om det tidigare men men :)
Ni är duktiga och kämpar på så bra!

http://bebisimagen.bloggplatsen.se/2012/03/29/5644

Lisa

29 mars 2012 16:31

tack

 
petra

petra

29 mars 2012 16:59

Känner igen mig! Hoppas du ändrar dig o e nöjd.
Har haft en del vagnar , men nu är jag nöjd

http://zupermamman.blogg.se

 
Malin

Malin

29 mars 2012 18:19

Sån där är jag med.... Det är så jobbigt :(

http://onewayforward.blogg.se

 
Jennie- Mamma till Melker

Jennie- Mamma till Melker

29 mars 2012 20:49

På sommaren tyckte jag att vagnen var suverän jag upplevde inte att den vibrerade och skakade. Nackdelen är att den är bredare bak än andra vagnar, jobbigt i affärer.. Men att den är lättkörd övervägde :) Så länge man inte ska köra den i skogen eller på tjockt grus, det fixar den inte.. Och som du säger, byt till vintern för snö var kämpigt.

http://mittlivsomjennie.blogg.se

 
Ingen bild

Malin

29 mars 2012 22:49

Jag har också haft en sån vagn, absolut inte en favorit då den är så stel i fjädring och blir hoppig och skakig. Svårt att ta sig fram på smala utrymmen då bakhjulen är mycket bredare än resten av vagnen och man kör in i saker. Vinter tid ute på landet med inte så bra plogade vägar är helt omöjligt tyvärr. All användning på landet och på gräsmattor och ojämna ytor är den helt värdelös på , men i stadskörning är den ju relativit bra, där allt är plant och fint. Jag har nu beställt en brio happy som jag tror kommer passa mina behov och förväntningar. Den har grymt bra fjädring och passar alla olika miljöer. Den har 4 lika stora hjul och passar perfekt till stadskörning och ute på landet. Har ej hämtat ut den än och har inte provat den då jag ska ha barn först 7 maj men kan uppdatera dig om hur jag trivs med den, för/nackdelar. :)

 
Malin

Malin

31 mars 2012 18:14

Vi har en Bugaboo Cameleon (liggdel och sittdel med fullt liggläge) som jag alltid använder när vi ska någonstans, så liten och smidig. Sen har vi en Emmaljunga City Cross (liggdel och sittdel med fullt liggläge)som jag använde när det var snö och på landet. Har dessutom köpt en resevagn Fiddler A Capella (fullt liggläge). Man behöver vagnar för olika behov :)

http://finest.se/mmmalin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards