★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 18 februari 2012

Saknar

Av Lisa - 18 februari 2012 18:26

Vet ni vad jag saknar? Att duka fram fika eller mat och sitta och äta i lugn och ro med tända ljus och allt det där. Jag tror fan jag suttit på sängen och käkat i tre månader. Nästan varje mål käkar jag här inne på rummet. Inte så lyxigt, och man delar ju kök med alla andra som bor här, så spisen och ugnen är ofta upptagen och det är många som ska samsas om den, så man kan inte direkt ställa sig och laga iordning värsta middan som tar lång tid heller.. Ååå va skönt det ska bli när jag kommer hem! Äta hemma i mitt eget vardagsrum, vid min egen matrumsmöbel!!!

 

Saknar ju såklart även min egen säng! Min sköna, sköna, sköna älskade säng, i vårt fula gula sovrum!

 

Vad saknar jag mer?? Min man, min familj, mina vänner, att kunna ta en sväng på stan ibland, att kliva upp och koka kaffe utan att behöva klä på sig först. Jag saknar att gå omkring i morgonrock på kvällen, jag saknar alla serier jag brukar se på 5:an, jag saknar att tvätta, dammsuga, diska, laga matlådor.. Det kommer kännas konstigt, men skönt när jag får tillbaka mitt liv.. Fast ingenting kommer ju att bli "som vanligt". Inget kommer att bli som det var förr. Mycket har hänt och vi har en ny familjemedlem! Jag kommer att vilja flytta från vår lägenhet inom kort.. Inte för att jag inte trivs, men det är mycket som inte är barnvänligt om man säger så.. Mycket som är "halvdant", men det får duga ett tag till.. Sen vill vi skaffa radhus. Radhus i Domsjö får det bli!  (finns det några radhus där?? haha)

Nu över till verkligheten och NUET! Jag har vägt, tvättat och matat en söt liten tös alldeles nyss. 1549 gram stannade vågen på idag. Hon har nästan gått upp 200 gram den här veckan. Jag tycker det är bra, men det skulle kunna vara ÄNNU bättre! Jag kände när jag lyfte över henne till vågen att det har hänt grejjer. Hon kändes så "stabbig" på nåt vis. Benen börjar bli knubbiga och hon ser mer och mer ut som en bebis ska göra!

Dom ska ta nytt CRP nu klockan sju.. Det var ju aningen högt idag, men alla tror att det beror på vaccinet, och hon verkar absolut inte sjuk! Tidigare idag var hon lite gnällig och varm och trött, men nu på eftermiddan har hon varit precis som vanligt!


Här kommer dagens klipp, om det är någon som fortfarande gillar att titta på dom  

 

 
 
Ingen bild

Anna

18 februari 2012 18:48

man ser verkligen att hon har gått upp i vikt! Underbart, jag blir så glad för er skull!

Kramar

 
Linda - Hugos mamma

Linda - Hugos mamma

18 februari 2012 18:55

Hihi, tack! Har laddat ner den appen nu :) Kan tänka mig att du längtar hem! Håller tummarna att det bara var vaccinet som gjorde crp ökningen, det är ju vanligt med lite feber :) Hugo blev gnällig och fick feber efter tre månaders vaccinationen.

http://Enlitenbebisimagen.blogg.se

 
Hannele - mamma till två prinsar

Hannele - mamma till två prinsar

18 februari 2012 19:40

Åh..hon är så gosig! Och det syns verkligen att hon har gått upp i vikt! ^^

Förresten den dära sängen du har på bild, den sängen är jag tok kär i för att vi letade efter en ny säng till oss och vi hittade typ en liknade och jag blev käääär i den på noll tid så jag är avis på eran säng..min karl ville verkligen inte köpa sänggaveln och allt det..bara madrasserna och det :( buhu :P

http://dinmammakanvara.bloggplatsen.se

 
Frida -fridasbetraktelser.blogspot.com

Frida -fridasbetraktelser.blogspot.com[/url]

18 februari 2012 19:56

Åh! Man ser ju att hon växer på sig! Skönt! Jag förstår allt du saknar, men det jobbigaste har ni bakom er nu :-)

http://fridasbetraktelser.blogspot.com

 
Ingen bild

fabbo

18 februari 2012 22:09

Hej!
Jag ser verkligen fram emot att ni alla tre kan komma hem och träffas mera.
Att Fia retas med dig det är något du får stå ut med i många år. Vad är barn till för om inte att oroa och reta föråldrar?
Det är så skönt att se Fia växa ock bli större, Jag längtar till jag får träffa er alla tre.

Kram till er alla
Favvo

 
Ingen bild

Ninni

19 februari 2012 07:58

Jag ÄLSKAR klippen! Fortsätt med det när ni kommer hem också sen ibland. Hon är helt ljuvlig...Och låten Mirakel vann och passar henne!
Kramar till er

 
Ingen bild

Yvonne Kvant

19 februari 2012 16:13

Sa jag ju, att nu ska vi växa. Tänk,500gr till så ser du "ljuset i tunneln". Du får det där mysiga gosiga när ni kommer hem för då är Denice fortfarande liten fast hon är flera månader gammal.Hon är på jakt efter handen tror jag. är hon inte så stor snart så hon kan sitta i en babysitter en stund? Håller tummarna för er.

 
Ingen bild

Yvonne Kvant

19 februari 2012 16:15

Glömde säga, när ni kommer hem så är det mycket som går på sparlågan för då ska ni skola in er,man orkar inte ta tag i allt. Men det får ju vara så en tid för man måste njuta oxå o det är viktigare än att ha rent i alla hörn.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards