★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 16 februari 2012

Hjärtat i halsgropen!

Av Lisa - 16 februari 2012 17:01

Ja då har man fått dagens dos av nerver, tårar och hjärtat i halsgropen! Jag gick iväg en sväng och käkade lunch och tog mig en promenad i snöyran.. När jag kommer upp på avdelningen igen så ser jag en massa folk i vår sal.. Röntgenpersonal och röntgenapparaten HOS DENISE! Vad är det nu då?? Jo, hon hade gjort en dipp, och efter det så räknade dom hennes andetag och upptäckte att hon andades över 90 andetag/minuten.. Det brukar kunna vara ett tecken på att något är fel, så det togs infektionsprover, blodstatus, blodgas, och en lungröntgen.

Gissa om jag drogs tillbaka till allt som hände förra gången vi var på väg att flytta?  Jag tog upp Denise i famnen och satt i fåtöljen och höll henne hårt tills vi fick provsvaren. Infektionsproverna var NEGATIVA!  Då brast det och jag började gråta (som vanligt) Jag blir ju så rädd!!! Lungröntgen visade inget heller, men man fortsätter hålla koll på andningen.. Hon kan ju ha ont nånstans också. Ont i magen kanske?  Jag hade nästan glömt hur fort det kan gå, hu fort det kan vända, hur fort hoppet kan slitas ifrån en. Nu var det ju ingenting, men det blev en kraftig påminnelse att inte ta någonting för givet!

Älskar dig över land och hav!!

 

 
 
Ingen bild

Sanna

16 februari 2012 17:20

När får ni åka hem ? <3

Lisa

16 februari 2012 17:29

På Måndag är det tänkt., Så nu hoppas vi verkligen att det inte händer något innan dess!

 
Ingen bild

Maria R

16 februari 2012 17:20

vet hur det är att vara i dina skor, Är sååå jävla jobbigt att fara mellan hopp och förtvivlan och inget veta. att villja och hoppas på det bästa när man är evigt rädd för det oväntade som kan hända.
Jag hoppas ni får komma "hem" snart, för det gör otroligt mycket att vara på hemma plan och man får en annan energi.
kramar till eran lilla familj

Lisa

16 februari 2012 17:28

Ja, det är en fruktansvärd terror för psyket. Va enkelt det vore om man bara kunde stänga av alla känslor.. men det går ju inte!

 
Sara H

Sara H

16 februari 2012 19:25

Fy så otäckt det måste ha varit, att gå iväg för bara en liten stund och sen komma tillbaka och se att det är full rulle hos lilltjejen.. huvva! Skönt att det ser bra ut även den här gången. Jag hoppas verkligen att ni får komma "hem" på måndag.

Sen måste jag bara få säga att det är så sjukt svårt att förstå hur fruktansvärt liten Denise måste vara. Jag ser på bilder där du håller i henne att hon är liten och jag vet ju att de är små men ändå är det svårt att förstå.

Fortsätt kämpa på som du gör, du gör ett bra jobb!
Kram

http://sarajohannaholmstrom.blogspot.com

 
MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET

MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET

16 februari 2012 19:33

Hon fixar detta, hon är en riktig krigarprinsessa <3 :)
Men måste va fruktansvärt jobbigt för psyket på er :(

STOR KRAM

http://overleva.vimedbarn.se

 
Ingen bild

Åsa Åkerlund

16 februari 2012 19:47

Önskar er lycka till ! Även om jag inte känner er så gråter jag en tår varje ggn jag läser att det är jobbigt för er. Råkade hitta bloggen för en par månader sen och måste läsa flera ggr per dag hur ni mår. Som förälder förstår jag känslorna till ett barn, dock inte hur det känns att ha dem sjuka! Många varma kramfors kramar till hela familjen!!

 
SjungandeMamman

SjungandeMamman

16 februari 2012 20:34

Hoppas ni får komma hem med er lilla dotter på måndag! Håller tummar & tår!
Kram

http://sjungandemamman.blogspot.com

 
Ingen bild

Monika

16 februari 2012 21:01

Hejsan hela familjen!
Först och främst: Grattis till er dotter! Hon är världens sötaste!
Jag har hängt med här på din blogg läääänge nu, men aldrig gett mig till känna...förrän nu!
Jag följer din blogg med skräckblandad förtjusning:S
Jag har nämligen gjort en liknande resa som ni har gjort och gör, det var för 4 år sedan.
Vi spenderade också tid på Barn4 och fick sedan åka vidare till vårt hemsjukhus.
Jag vill bara säga att jag vet hur det är att åka på denna bergochdal-bana du blivit satt på mot din vilja, utan en chans att kunna kliva av...en bergochdal-bana som är rätt så lång och ibland gör tvära kast, men du kommer till slutet så småningom. Där kommer Du att kliva av bergochdal-banan med din dotter tryggt på din arm, hand i hand med din man/sambo.
Fortsätt va den du är, ge dig själv tid. Det tar tid att läka det du går igenom, men plötsligt en dag så har tiden bara gått och såren bleknar.
OM du vill så finns jag här, (jag har mitt barndomsställe inte långt från Ö-vik:)) du får gärna min mail om jag kan va till nån hjälp på nått sätt genom mina erfarenheter och upplevelser.
Skickar massor med kraft och energi till dig och din familj.
Önskar er all lycka på vägen.

Lisa

16 februari 2012 21:26

Tack så mycket för värmande ord! Det här MÅSTE få ett lyckligt slut!

 
Carrie

Carrie

16 februari 2012 22:53

Men gud, stackars liten och stackars er. Det är SJÄLVKLART att det måste få ett lyckligt slut, om ni med tur får åka hem på måndag. Denise är en överlevare, det måste hon bara vara. Söta, tuffa lilltjejen. Ta väl hand om varandra.

Många STORA STYRKEKRAMAR till er.

http://carriecarrie.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

17 februari 2012 20:10

åhh du milde, råkade bara klicka in mig och jag har nu läst hela sidan och kommer klart att följa denna bloggen för att få lite uppdatering om vad som sker med er. Hoppas att allt kommer bli bra

syrke kramar till er

http://taingenskit.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Madde

18 maj 2014 20:26

Hej hej! Jag hittade din blogg igår och har läst så mkt jag har orkat, är inte färdig ännu ;) När jag läser er resa med lilltjejen är det som om jag läser något som jag själv har skrivit. Vi fick tvillingar förra året som föddes 29+4 745g och 1210g. Vi blev kvar på sjukhuset i 4,5 månad. Så när jag läser om all oro, syredippar, känslan i kroppen när massa sjukhuspersonal står vid kuvösen när man kommer in till salen, hjärtklappningen när okänt nummer ringer, oro vid varje röntgen, alla tårar..ja precis allt du beskriver känner jag igen så väl. precis som du skriver så varje gång vi skulle flyttas till en annan avdelning eller annat sjukhus blev vår lilla kille dålig..det slog aldrig fel. han fick oxå stomi och opererade ductus och tre blodförgiftningar men dom är starka våra små <3
jag har inte hunnit läsa hur ni har det idag men har sett bilden på er så söta prinsessa. Härligt att se!! Hoppas allt är bra med henne!! Kram på er

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards