★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 4 februari 2012

Inga ord..

Av Lisa - 4 februari 2012 20:57

   


Bilder säger mer än ord ibland.. Älskade unge!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

4 februari 2012 21:17

Ni är en sån fin liten stark familj, ger mig tusan på att ni klarar allt:-) Alla mina tankar till hela lilla familjen<3

 
Lina

Lina

4 februari 2012 21:24

Hej. Vilken liten kämpe ni har! Jag har tittat runt lite hos dig efter att jag sett ditt avtryck inne hos mig. Ärligt talat så orkar jag inte titta igenom allt som hänt er och Denise. Det känns för bekant och för nära med neo-tiden just nu. Jag vet ju så väl vad ni går igenom, även om min Signe var en bamse jämfört med Denise med sin födelsevikt på ett helt kilo i vecka 26. :-) Likheten mellan de två tjejerna verkar däremot ligga i att de är fighters in i märgen. Tiden på neo är ett helvete. Så är det. Man får bara stå ut och göra det bästa av det. Men jag hoppas att du i min blogg kan hitta ett "efter" som kan ge dig lite bränsle att orka. Det blir bra. Det blir det. Vår Signe är liten men naggande god, frisk och fin och vår familj mår bra. Dit kommer ni också att komma. Ni kommer att kasta CPAP:en, näsgrimman, syrhastuben, sonden, kuvösen, värmemadrassen och bröstpumpen (och all sjukvårdpersonal som man älskar och hatar på en gång) åt skogen och åka hem som en hel och stark familj. Promise!

http://linaslivilimbo.bloggplatsen.se

 
Emilia

Emilia

4 februari 2012 22:05

Hej
Mitt namn är Emilia Karlsson. Jag har tidigare samarbetat med reumatikerförbundet vid skapandet av bilagan Emilia inom ämnet SLE. Med den ville jag dela med mig av mina erfarenheter av SLE när den lilla mängd fakta som fanns bara var skrämmande. Det blev en bilaga där all fakta var verklighet, alla symtom upplevda och ordet SLE en vardag!

Livet ser inte likadant ut för någon av oss och vi måste var och en göra det bästa efter våra egna förutsättningar. Det gäller bara att våga testa sig fram, att vara sjuk leder mig ofta in på nya vägar som jag aldrig annars kulle ha valt. När jag accepterar sjukdomen och följer mitt hjärta upplever jag personlig utveckling varje dag!

Jag ska nu i samarbete med reumatiker förbundet börja blogga om SLE : Livet kan inte alltid vara en dans på rosor, alla har vi dåliga dagar och det är dessa som gör dom bra dagarna så bra!

Så du är välkommen att läsa, kommentera, diskutera hur det är att LEVA med SLE!
Allt gott!

http://ungreumatiker.wordpress.com/

http://ungreumatiker.wordpress.com

 
Ingen bild

Lisa

4 februari 2012 22:35

Har suttit och sträckläst din blogg, med både glädje och tårar.
OJ OJ OJ vilka föräldrar ni är.
Så kommer jag till sista inlägget, kort på sötisen oh vilken pussmun.Det andra kortet lyser det KÄRLEK om.Kramar till er!

 
Ingen bild

hanna

4 februari 2012 23:34

oj oj, jag tror jag hade hjärtat i halsgropen när jag gick in och läste "inga ord" och ett så fint första kort. Tänkte någonstans att det hänt något värre nu.. fasen, jag följer denna lilla varelse med spänning, önskar henne allt gott i livet!

 
Sofie - Mamma till två små

Sofie - Mamma till två små

5 februari 2012 11:33

Vilka underbara bilder!
Man riktigt ser kärleken mellan er på sista kortet! Underbar!

http://lillgarden.blogg.se

 
Aspiga Celine

Aspiga Celine

5 februari 2012 13:02

Så fina... sondmatas hon? Jänta hade likadan slang in i näsan som tejpades fast.

http://phantazia.blogg.se

 
Trees gravid i london

Trees gravid i london

5 februari 2012 18:50

Vilken liten kämpe!! All lyckönskningar och kärlek till er alla 3. Gillade Linas kommentar lite längre upp, det kommer bli så bra så :) Det tror jag på!

http://mangofisk.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se