★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 11 januari 2012

God Morgon!!!

Av Lisa - 11 januari 2012 09:25

God Morgon! Har sovit som en liten bebis inatt. Vas sååååå trött igårkväll efter den där fruktansvärt hemska dagen! Jag skulle nästan kunna säga att det är den värsta dagen hittills.. Om jag inte räknar med första dagarna då även jag var super sjuk!

Det är många som frågar om Denise kommer att ha påse på magen hela livet. Svaret på den frågan är NEJ! Tack och lov! När hon väger ca 3kg så kan dom ta bort den och koppla ihop tarmen igen.. Så tyvärr så kommer hon att behöva gå igenom en operation till. Men då kommer hon vara mycket större och starkare och förhoppningsvis kanske man inte behöver vara riktigt lika orolig den gången. Fast det kommer säkert kännas jobbigt då också!

Nu ska jag snart upp på BB/Hemvård och kolla blodtrycket och ta ett blodprov, sen hade jag tänk att jag skulle boka in mig på en Body Pump pass i eftermiddag! Hoo Hooo, jag kommer inte att kunna gå på en vecka! Jag minns ju hur det var sist jag körde ett pass efter att ha varit borta från träningen en längre tid! Men som jag brukar säga: Träningsvärk är BRA värk, så det är bara att köra på!


Önskar att jag hade haft tid och möjlighet att svara på ALLA kommentarer! Men jag försöker göra som jag gör nu: Svara på frågor i ett inlägg, annars blir allt så struligt och det tar hundra år för mig! Men jag börjar känna igen namnen på er som är "trogna" läsare!!Puss på er!

 
 
Ingen bild

Marlene Å

11 januari 2012 09:42

Blev så glad när jag läste om hur bra operationen gått! Vilken kämparfamilj ni är Lisa! Hoppas hon får pigga på sig nu.
Bra att du tar dig iväg på ett pass, skönt att få göra något som skingrar tankarna lite, om än bara lite och för en liten, kort stund.
Tänker på er såklart!!

 
Ramona

Ramona

11 januari 2012 09:49

Håller med föregående talare!
Vad skönt att höra att det gick väl =)
Ha nu en fin (och bättre) dag!

http://Www.seossvaxa.blogspot.com

 
Malin, Mamma till Zelina

Malin, Mamma till Zelina

11 januari 2012 10:06

Vad skönt att hon slipper ha den jämt :) det gör inget om du inte svarar. Förstår att tiden inte räcker till, jag tycker iaf om att läsa din blogg, och se din lilla kämpe som är så duktig.

http://mammaflikkan.blogg.se/tavlingsblogg

 
Tanna

Tanna

11 januari 2012 10:12

Kikade in igår kväll och läste allt som hänt under dagen.... huga... Glad att det gick bra och kämpa vidare !!! Ni finns i mina tankar väldigt ofta. Sötaste lilla Denise, pussa och krama henne från oss <3

http://tannaodevil.blogg.se

 
Sjungande mamman

Sjungande mamman

11 januari 2012 10:41

Skönt att du fått sova ordentligt och är redo för ett hårt träningspass. Måste vara ett perfekt sätt att få ut mycket känslor! Imponerande att du orkar bara.
Kram och tummarna hålls här hela tiden

http://sjungandemamman.blogspot.com

 
Lotta

Lotta

11 januari 2012 10:54

Men så härligt att du har fått sova :) Hoppas att proverna är bra och att du får en riktig genomkörare på gymmet.

Vad bra att lillan får koppla ihop tarmen så snart som det ändå blir. Då borde det ju läka ihop lätt och snyggt kan man tycka :)

Ha en bra dag!

http://knyte.wordpress.com

 
Sofie - Mamma till två små

Sofie - Mamma till två små

11 januari 2012 13:23

Skönt att du fått sova bra!
Tror nog dom flesta förstår att du inte hinner svara på allt men att du läser allt :)

http://lillgarden.blogg.se

 
elina,17 och mamma till Nellie

elina,17 och mamma till Nellie

11 januari 2012 15:33

Hur gammal är hon nu vad väger hon och hur lång är hon? :)

http://elinaadele.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards