★ 399 gram ★

Alla inlägg under november 2011

Av Lisa - 7 november 2011 14:27

Japp, igår knallade jag in i vecka 23... Tycker att magen har sett likadan ut nu i typ tre veckor.. Men mina kläder säger nåt helt annat. Borde kanske börja mäta mig med måttband så jag får en klar bild av hur mkt jag egentligen växer! haha

 

Growing and growing!!! På onsdag är det dax för utraljud igen och jag håller alla tummar och tår att bebbens hjärta fortfarande klappar som det ska!!

Har målat klart hyllorna i barnrummet idag iaf.. Fick lov att sitta lite konstigr på golvet så jag höll knappt på att kunna gå ordentligt sen!! Men nu är det klart iaf, bara tapeten kvar nu då!! Tänkte att jag skulle bjuda hit mammzen och B-L nån dag, så kanske dom kan hjälpa mig med det   Känner mig ju minst sagt OSMIDIG just nu! 


Av Lisa - 7 november 2011 09:42

Oj oj oj så ont jag har! Mina axlar, och mellan skulderbladen. Jag har knappt sovit alls inatt! Det blir ju värre när jag ligger, och då blir det tryck över bröstet och svårt att andas, PRECIS så som jag hade i somras. Så nu har jag bokat tid hos chiropraktorn igen.. Fick en tid redan imorgon, sååå skönt det ska bli att slippa detta, för det har bara blivit värre och värre de senaste veckorna! Lika bra man tar itu med det innan magen blir för stor! Han sa att enda gången jag behöver ligga på mage är då han ska kolla om min rygg är rak, och det kan han göra snabbt, så jag behöver inte oroa mig! 

Inatt drömde jag att jag var ute och sprang! Löpningen, min nyfunna kärlek som jag fått lägga på hyllan ett tag nu.. Längtar som ett tok tills bebisen har kommit och jag kan börja springa igen, och gå på grupp pass på gymmet!! Nä, nu ska vi vara i nuet och inte drömma iväg! 


Dax att sätta igång med kurs nr 2 i USK utbildningen: Etik&Livsfrågor.. Känns som att det kan bli lite mer intressant än arbetsmiljö kursen!!! Wish me Luck!


Tänk att jag var så här rödhårig i somras!!

 

Av Lisa - 6 november 2011 22:40

 en liten hälsning i höst mörkret!!! 

 
Av Lisa - 6 november 2011 11:04

Jag är väldigt väldigt väldigt känslig just nu! Det är sååååå jobbigt! Blir smått galen på mig själv! Hatar att känna mig ledsen och bygga upp stora katastrof berg! Men så har det varit i några dagar nu... 

Dessutom så känner jag mig stor, klumpig, fet, grå, svullen och allmänt ful! Jag är ju till och med svullen i ansiktet!

När jag står framför spegeln så har jag ibland lust att köra näven igenom den istället för att sminka mig och försöka göra mig fin...  Välkommen till livet som gravid! Och värre lär det väl bli, så det är bara att bita ihop

Av Lisa - 4 november 2011 14:56

Här har vi mys pys med godis, film och snart en pizza :)  Har nyss varit på rusta och handlat jul pynt och en fårskinns pall till hallen!!

 
Av Lisa - 4 november 2011 06:50

God Morgon! Jag tror våran lilla bebis blev lite sur när Fredrik stack till jobbet.. Då tyckte hon att jag skulle kliva upp och sparkade som aldrig förr där inne. Så nu sitter jag här med  en kopp kaffe som smakar jul   , massa tända ljus och fötterna på bordet!

Började helt plötsligt fundera på hur jag ser på andra människor.. Alltså vad jag går efter när jag bildar mig en uppfattning om folk.. Det första intrycket är ju alltid utseendet, vare sig man vill eller inte.. Men det brukar alltid visa sig att utseendet inte säger ett skit om människan! Kläder, smink och hår betyder INGENTING! 

Så kom jag på mig själv med att döma folk utefter hur det ser ut i deras hem.. Det kan man väl inte göra!!! Alla kanske inte är sådär intresserad av heminredning som JAG är.. Folk kanske tycker att det finns viktigare saker i livet än att diska bort det där diskberget så snabbt som möjligt, och att byta gardiner och följa modet! En till sak som jag kom på, som inte säger ett dugg om en människa... Det är musiksmaken! För tänk om folk skulle döma mig efter min musiksmak? Herre gud.. Ena dan lyssnar jag på Bob Marley för att nästa dag älska Melissa Horn.. Sen är det helt plötsligt Creedence, eller varför inte Skid Row.. Eller Pink? haha.. EN kraftigt förvirrad människa är jag isåfall! Men jag väljer musik efter humör och sinnersstämning, och gillar oftast inte att lyssna på för många låtar av samma artist..

Så vad är summan av detta snack egentligen? Äh, det vet jag inte.. Mer än att man vet så lite om andra människor, så man har egentligen ingen rätt att tycka eller tro nånting om folk förrän man har gått i deras skor! 


Vet inte varför jag började tänka på det här egentligen?! hmm...  Jaja.. Idag kommer Pappzen och levererar lilla Nellie, som ska sova hos oss tills imorgon! Så vi tänkte väl ta en sväng till Rusta och kika lite, sen blir det nog full rulle här hemma om jag känner Nellie rätt  

   

Av Lisa - 3 november 2011 15:57

Japp, vi kör på en repris ikväll.. Hockey hos Jannefår det bli. Tur jag har min Iphone att roa mig med. Får ju damp av att sitta och titta på  en HEL match! Man är ju kanske inte största hockeynörden i stan.


Idag har jag varit och simmat.. Dock blev det en ganska kort stund eftersom min kropp tydligen tyckte att sammandragningar var en bra idé.. Hur kul är det när man är mitt i bassängen? Nä, bubbelbad och bastu var skönare!

Av Lisa - 2 november 2011 10:21

God Morgon/ God Dag kanske?! Har precis varit ute på en liten runda.. Med betoning på liten.. 2.5km blev det iaf.. Har så GRYMT ont i ena foten, så jag får problem så fort jag tar på mig ett par skor. Spelar ingen roll vilka skor det är, jag får lika ont. Jag är ju helt svullen där under, nu när jag tittar efter.. Jaja.. Så är det när man har SLE.. Det kan vara borta imorgon, eller vara kvar i flera månader, man vet aldrig från dag till dag.

Igår var vi och  STOR handlade på Willys! Nu går det knappt att stänga kylskåpet, haha. Men jag måste ju börja göra så eftersom det blir jobbigare och jobbigare för mig att bära matkassar upp för backen här hemma. Lika bra att bunkra upp, så man slipper slita ut sig i onödan!


Fredrik, han har verkligen förmågan att uttrycka sig smidigt!Igårkväll när jag gjort mina kvälls bestyr så kom jag in i vardagsrummet och stod där och smörjde mig på magen och sa lite ironiskt sådär: åå jag känner mig såå sexig!  Fredrik: Ja, jag förstår det! Du ser ut ungefär som om du har svalt femtio ägg!  haha!  Precis vad man behöver höra!


Nä, nu är det dax för en dusch!  Ha en bra dag!



11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards