★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 24 november 2011

Att försöka må bra...

Av Lisa - 24 november 2011 14:21

Möte med kuratorn och en iskall promenad! Fick en massa tips och förslag på hur man kan lätta upp stämningen lite, och försöka samla krafter. För man får inte särskilt mycket krafter i den här miljön. Man blir ju instutitions skadad! Frisk luft är alltid bra, men det blåser ju iskalla vindar nu, och jag har inte ens en jacka! Kanske man skulle unna sig en ny fräsch vinterjacka, istället för att be Fredrik ta hit min gamla? Det kanske skulle kännas liiiite bra iaf? Skulle även behöva klippa mig.. Sånna små saker kanske kan göra att man mår lite bättre? Jag vet inte, men i vanliga fall, när allt är som vanligt så känner man sig ju alltid lite fräschare och lite gladare om man köper nåt nytt, eller klipper håret.  Kan va värt ett försök..

Nu har dom bytt respirator hos lillan.. IGEN! Dom gjorde det igår också, men det var tydligen läckage på den.. Och det fattade "Dr Robot" på en gång, och bad sköterskorna byta.. Dom protesterade eftersom det är en hel del arbete med resp. byte och dom försökte på alla vis att slippa.. Tog dit nån tekniker som skulle visa att det inte var nåt fel på den.. Men vem hade rätt i slutändan? Jo, Dr Robot såklart.. Han kan sin sak och är nog hundra procent fokuserad på sitt arbete.. Det är därför han är så dålig på att prata med oss. Han beter sig ungefär som om han inte ser oss när vi kommer dit, men man börjar vänja sig..

Hoppas att dom är klar med allt nu när vi kommer upp nästa gång. Dom höll på att sätta en ny PVK på henne sist vi kikade in, och då kändes det lika bra att INTE gå in.. Jag vet ju att jag inte pallar se när dom sticker henne!

 

 
 
Ingen bild

T.N

24 november 2011 15:20

Hej Lisa. Vi känner inte varandra, men jag har varit väldigt nära vän med din syster Emma. Jag vill bara tala om för dig att jag tänker på dig och din familj. Och ber för att allt ska bli bra. Jag kan inte säga att jag förstår hur du känner för det gör jag inte. Men det är orättvist att ni ska behöva gå i genom denna mardröm. Din lilla tjej är en kämpe lika så du Lisa. Mina tankar går till er.

 
Ingen bild

Malin

24 november 2011 16:00

Det låter faktiskt som en riktigt bra idè att ta handom dig själv utanför sjukhuset en stund. Om det så är shopping, frisören eller bara en lång promenad. Dr.Robot verkar vara en super doktor som är 100% fokuserad på sin patient eran lilla Denise, föräldrar och anhörig för lilsom någon annan ta, det brukar vara så dom som inte pratar med en det är dom som tar handom patienten bäst!

Stora kramar, jag tänker så på er!

 
Ingen bild

ancha

24 november 2011 16:06

hej lisa vet inte om du kommer ihåg mej men jag jobbade på lärkan med din mamma och med dej med nån gång.... vill bara att du ska veta att jag tänker på er och att jag tycker att ni är otroliga. ta en dag i taget min vän jag ber för er och sänder änglastyrka till er!! ha det så bra du kan och jag önskar er all lycka !! många kramar från mej!

 
Jenny

Jenny

25 november 2011 09:28

Hejsan!
Ville bara skicka er en cyberkram.
Tänkte på "Doktor Robot"... När jag låg i Sundsvall och fick cellgifter så fanns det en läkare där också som var som den ni har där uppe. Han var hemsk och jag var as förbannad på honom. Men han var den klart bästa på sitt jobb. Men totalt socialt inkompetent.
Hoppas eran lilla prinsessa blir starkare och starkare.
Kram!

http://www.youaremyworld.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards