★ 399 gram ★

Alla inlägg under oktober 2011

Av Lisa - 13 oktober 2011 09:57

Idag mår jag inte så bra... Har klivit upp flera gånger, men hamnat tillbaka i soffan hela tiden och snarkat! Har haft sååå int i ryggen inatt, och jag blir så less på att jag bara kan ta alvedon!! Har ju fått nån inflammation mellan skulderbladen IGEN.. Tänkte att jag ska prova att smörja med Ipren Gel över helgen, och går det inte över så får jag nog gå till Naprapaten igen, eller till en sjukgymnast. Annars kanske jag får sådär ont, med tryck över bröstet igen som jag hade i somras!!

Var det någon som såg programmet om Jehovas Vittnen igår?? Jag såg det... Och jag ångrar mig nästan. Mycket av det dom säger är ju sant. Men dom lyckas vrida och vinkla det så att det låter helt fruktansvärt..  Och dom får människors personliga problem att handla om själva "sekten" (som dom kallar det)  Att den här tjejens pappa misshandlade henne.. Det hade han nog gjort även om han inte var ett Jehovas Vittne.. Dessutom så undrar jag vad hon hamnat i för skruvad församling som försökte täcka upp och tysta ner det.. Så skulle ALDRIG församlingen jag växte upp i göra. Och det är inte så det SKA gå till enligt deras regler.. Men hennes församling verkade ha skapat sina egna små regler.. 

Nog om detta. Jag tycker iaf att dom flesta Jehovas Vittnen (iaf dom som jag känner, och det är många) Dom är SNÄLLA, NORMALA, ROLIGA.. Kan och får ha kul. Och dom försöker inte pracka på mig deras tro! Dom har vanliga jobb, utbildning och vänner både i och utanför församlingen!

Så länge man respekterar varandra så är allt okej!



Nu vill jag DISSA!!  ALLA ER SOM FUSKAR PÅ WORDFEUD!!! blääää för er!  Va är de för mening att spela då??? Det märks ju sååå väl. Ingen kan komma på långa konstiga, invecklade ord HELA TIDEN.. Okej att man har tur med bokstäver ibland och får in fullträffar. Men man märker direkt när det är fusk! Skickar tusen spindlar i håret till er tråkmånsar!!!

 

Av Lisa - 12 oktober 2011 18:32

Det blev visst en del pluggande ändå idag.. Var ju tvungen att inviga mina trådlösa prylar och då kunde jag ju lika gärna sitta i ett par timmar... Men usch, ja tycker den här kursen är svår!! "Arbetsmiljö&Säkerhet" Man ska komma ihåg en massa om skyddsombud, skyddskommite´och vad som ska sägas på möten hit och dit..Och jag har inte ens läst hälften än!! Och det jobbiga är ju att man inte har en aning om vad som kommer att dyka upp på provet sen, så det är bäst att man lär sig ALLT...

Hade täkt gå på Hockey ikväll. Modo-Brynäs spelar ju här på Fjällräven Center... meeeeen, äh, jag blev trött och seg och kände att det mest skulle vara påfrestande med allt folk och alla höga ljud. Så stannade hemma istället! Man får vara hur tråkig man vill när man är gravid! SÅDESÅ!

Av Lisa - 12 oktober 2011 10:28

God Morgon    Jag har sovit från tio till tio. Helt sjukt, men väldigt skönt! Har nu börjat beta av alla samtal jag ska ringa idag.. Bara det värsta kvar nu: Försäkringskassan! Bläää!


Idag blir det inget plugg! Ligger redan 1,5 vecka före    Nä, istället så ska jag inhandla lite prylar för att uderlätta mitt pluggande.. Trådlös mus och tangentbord så att jag kan koppla in datorn i TVn medans jag pluggar.. Min dator är ju så jäkla liten, så det kan nog vara bra! Lite block och pennor och sånt kan ju också vara bra.. Egentligen har jag inget bra ställe att sitta på, som är riktigt bekvämt så jag får se till att flytta på mig ofta så jag inte får ont i kroppen! VIKTIGT!


Imorgon ska jag lämna SISTA provet för körkortet!! Hoppas jag iaf.. Dom ringde ju igår och så att mina levervärden blivit högre.. Kan bero på graviditeten, men det kan ju även vara så enkelt som att jag äter Alvedon istället för mina anti inflammatoriska tabletter när jag har ont.. Men Transportstyrelsen kan ju se det som ett tecken på Missbruk, så vi får se.. Helt sjukt att man ska behöva oroa sig när man inte rört en drog eller en droppe alkohol på hur länge som helst! HOPPAS att allt går bra nu så man inte måste lämna ännu fler!

    

Av Lisa - 11 oktober 2011 18:48

På föräkringskassan som aldrig kan sköta sina utbetalningar..


På CSN som tagit ett beslut men inte skickat det till mig!


På avdelningar som stänger telefontiden en halvtimme i förväg!


På sura kärringar i telefonen!


På att jag har ont i nacken!!!!!!


På att min kropp inte kan bete sig normalt och vara FRISK!


Listan skulle kunna bli lång just nu, så jag avbryter här! haha

Av Lisa - 11 oktober 2011 13:01

Såja.. Då var studieförsäkran och första inlämnings uppgiften fixad!  Fasen va mycket det är man ska tänka på och komma ihåg. Men bara man kommer igång och kommer in i det så blir det nog lättare. Jus nu känner jag mig som bambi på hal is. Vet knappt hur man ska formulera sig osv.. Men det var ju trots allt 12år sen jag pluggade  

Och så har jag ju varit på ultraljud också! Allt såg fint ut. Alla organ var på plats och hjärtat klappade som det skulle.. Tog inga bilder den här gången eftersom jag ändå ska dit igen nästa vecka. Läkaren tyckte att det var ett väldigt aktivt barn där inne... och hon kunde inte se någon snopp    


Nu är jag sååå trött så ja ska nog vila en stund!

Av Lisa - 10 oktober 2011 16:44

 

Av Lisa - 9 oktober 2011 13:32

Usch vad jag har blivit dålig på att fota! Har ju aldrig några roliga bilder att bjuppa på här i bloggen, så det blir ganska tråkigt.. Men det blir nog ändring på det till våren skulle jag tro, då man förhoppningsvis har något gulligt att fota  

Hade en trevlig kväll igår med god mat, MYCKET mat och trevligt sällskap.. Det blev ganska sent och jag somnade nog inte förrän klockan var tre, så idag känner jag mig seg.. Nästan bakis.. Sockerbakis kanske? haha.

Var ut på en liten prommis imorse. Mest för att se om det hjälpte mot min grymt onda nacke och mina axlar. Ibland kan det ju lätta lite om maan rör på sig.. Men inte den här gången! Däremot så gjorde jag ett fynd i skogen: Ett par kallingar och ett skärp.. haha. Nån som sprungit naken i skogen? 

Oftast så brukar jag städa på Söndagar.. Men inte idag. Har ABSOLUT inte alls lust med nån städning, nä, den kan vänta tills imorgon..

Av Lisa - 8 oktober 2011 15:13

Tjooo! Såååå skönt det är ute idag! Sol, kallt och härligt! Dock så känns det som att jag behöver en liten tupplur, eftersom vi varit uppe sen halv sju imorse..

Här har vi småstartat lite med middagen. Fredrik står för kött-fixet, för i ärlighetens namn så är jag helt värdelös på kött! Kyckling, fisk och färs funkar prima, men köttbitar är inte min starka sida! Jag kokade lite kantarellsås istället  

Smarrigt!  Zabine och Nicklas kommer och käkar hos oss ikväll, det ska bli trevligt!

Idag har det varit livat i magen så idag känner jag mig lugn! Längtar som en tok tills på Tisdag då jag ska på UL.. Självklart är det ju nervöst också, man vet ju aldrig vad man får se! En liten alien kanske?  Jaja, vi får se  

Nu ska jag vila en stund!!! 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards