★ 399 gram ★

Alla inlägg under september 2011

Av Lisa - 12 september 2011 14:49

Vilken tur att jag kollade upp det här med tåget! haha. Jag åker ju aldrig tåg, men ikväll ska jag ju göra det.. Och jag tänkte ju att man lär ju knappast behöva boka nån biljett, det är väl bara att hoppa på.. Men ja ringde och kollade för säkerhets skull, och då visade det sig att dom brukar lägga på 100kr extra om man väljer att betala på tåget! Vilken jävla stil! Men men.. Det är ju SJ vi pratar om!

Nu har jag och Tyra nyss varit och hämtat Nellie på skolan, fikar lite och kollar självklart på Pippi också   

När vi var ute för ett tag sen så såg vi två stycken cyklister som krockade! Jag tänkte inte så mkt på det.. Trodde det var ett par ungar som lekte och krockade ihop.. Men efter fem minuter kom ambulansen och plockade upp den ena, som fortfarande låg kvar på marken! Då skämdes jag ju lite att jag inte hade sprungit dit då det hände.. Fast egentligen. Vad hade jag kunnat göra? Jag såg ju att det bara var en av dom som ramlade, så den andre kunde ju agera! Jaja..  Hoppas det gick bra iaf!


Av Lisa - 12 september 2011 10:21

  Idag är det jag och Tyra! Det blir nog en hel del Pippi Långstrump idag, med tanke på skitvädret utanför!

Men vi överlever nog!

Av Lisa - 10 september 2011 19:44

Tjenis Penis! Här i Umeå har vi det bra.. Är helt slut dock. Tyra kom in och väcktes runt sex imorse, så jag sov c:a 3 timmar inatt och sen har det varit full rulle hela dan. Bad, promenix, bus, affärer, bakning osv osv.. Till slut dog jag på soffan i en timma, så nu är jag fit 4 fight igen!

Igår ställde jag mig på vågen när jag kom hit! Blev genast påmind om varför jag inte har någon våg hemma! haha... Har gått upp 8kg.. REDAN!! Kommer nog väga över 100 innan det är dax för förlossning! Men va fan.. Jag äter ju non stop hela tiden och tränar knappt alls, så vad annat kan man vänta sig?

           

Nä, nu blir det Fångarna på fortet.. (eller som Olivia skulle sagt för en si sådär 14-15 år sen: Loota Loota) och en flaska vatten! Är sååååå törtstig!

Av Lisa - 9 september 2011 11:08

Regn Regn Regn och översvämmning på vägarna.. Vi som ska ut och åka.. Tyyyypiskt! Och jag skulle behöva gå ner på stan en sväng innan vi åker, men jag har ingen lust att bli blöt, och mitt paraply slängde jag ju åt helvete sist det användes!

Livet är hårt!

Annars då? Jovars.. Skitont i nacken.. Ont i skallen.. Tandvärk och mår illa.. Annars är det prima! åååå.. Fattar inte vad det är för fel på mina tänder! Har ont i typ alla tänder, och det är säkert det som gör att jag får ont i nacken och skallen också!   

Äh, nu är det färdigklagat här! Hoppas alvedonen börjar funka snart, så ja kan packa klart och göra mig redo! 

Av Lisa - 8 september 2011 14:05

Vad hände?? Herre gud vilken sprängande huvudvärk jag fick helt plötsligt!! Hann iaf handla lite.. Och boka tid hos tandläkaren. Men när jag skulle på Apoteket och hämta mer Fragmin så fanns det inget recept??! whaaat? Jag såg ju när läkaren skickade iväg det... Ringde och pratade med MVC och dom sa att dom visst hade skickat receptet.. Mycket märkligt. Hoppas dom hinner lösa det INNAN mina sprutor tar slut, annars blir det farliga tider!!

Nu ska jag viiiiila! Kanske sätta på en till tvättmaskin först. Har redan hoppat i myskläderna   Hittade ju ett par brallor i garderoben idag som jag fortfarande kunde ha!!!! Men dom åkte av DIREKT när jag kom hem! Mysbrallor is the shit!!!! 

Av Lisa - 8 september 2011 10:22

Åååå va glad jag är att stormen är över! Satt verkligen som inburad här hemma igår! Hade ju egentligen behövt handla både det ena och det andra, men vem vill kånka en massa matkassar i stormen? Inte jag iaf!!!

Mår mkt bättre idag och har precis varit ute och promenerat en halvtimme.. Blev faktiskt lite svettig, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen behövs det handlas och packas. Sticker ju till Umeå imorgon och jag kan ju inte lämna Fredde ensam hemma med ett tomt kylskåp! Vad vore jag för en fru då? 

Av Lisa - 7 september 2011 18:52

  Köpte ju dom här igår... Den såg ju sååå fin ut där den hängde inne på Hemtex.. Men nu vette fan... ååååå!! Typiskt mig.. Men det får bli lite annat smått och gott i lila/rosa och grått här inne, så kanske de bli bättre. Har inte kommit så långt än...

   Får väl hitta på nåt roligt med sängen/sängarna..  Har ju inte ens skaffat ben till dom än.. Måste på IKEA!!! Jaja.. Hade golvet varit snyggare och listerna VITA istället för gula, så hade det här kunnat bli hur bra som helst!

Av Lisa - 7 september 2011 10:56

Ännu en dag med ett tvättäkta skitväder! Stackars Fredrik som cyklar till jobbet!!

Idag är en sån dag som jag känner mig orolig.. Vet inte varför, och jag försöker att tänka positivt. Får för mig att det kommer gå åt skogen med allt, och att det inte växer nånting där inne längre.. Antar att alla gravida har mer eller mindre oroliga dagar. Man önskar att man hade sin egen ultraljuds apparat så man kunde kolla varje dag hur det står till där inne.

Det är säkert ingen fara!! Det är bara jag som har en dålig dag!


Igår handlade jag lite grejjer till det nymålade gästrummet.. Gardiner och lite sängkläder. Så idag blir det till att fixa och dona lite där inne.. Det blir ju aldrig riktigt bra eftersom golvet är sååååå fult, och lister och fönster är grymt slitna. (orkar inte måla mer) Men man får göra så gott man kan!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards