★ 399 gram ★

Alla inlägg under september 2011

Av Lisa - 20 september 2011 18:57

Haft en bra dag idag! Shoppat lite, träffat släkt och vänner.. Synd att man skulle åka på migrän som avslut på dagen... Så nu blir det soffan resten av kvällen..

 
Av Lisa - 20 september 2011 10:05

Gud va konstigt det kändes att vakna imorse! Visste ju inte riktigt vart jag var nånstans eftersom det här är första gången jag är i mammas nya lägenhet.. haha. FÖRVIRRAD!

Tog en prommis med vovvarna och träffade en massa söta gamla gubbar. En av dom trodde nog att jag var mamma och en, han var dement och trodde nog att vi kände varann väldigt väl.. 

Nu har jag just duschat och sitter här och luktar på mig själv efter att ha smörjt in mig med min favvo hudkräm!! I´m a pervert!

Nä, på med ansiktet och kläderna nu, så dagen kan börja!  

Av Lisa - 19 september 2011 14:46

Kan inte riktigt förstå det här.. Det absolut normalaste och mest logiska är ju att när man mår illa eller känner sig orolig i magen så tappar man aptiten.. Man vill inte äta. Ja, så är det ju.. I VANLIGA FALL! Men nu!! Ju mer illa jag mår, desto mer vill jag äta och så fort magen gör sig påmind så måste jag genast stoppa i mig nånting.. Herre gud, inte konstigt att man går upp i vikt snabbt!! Men, det får väl vara så i några månader till.. Fasen va jag längtar tills jag får börja med mina konstiga dieter och mat idéer igen! Det är liksom en del av mig!   

Av Lisa - 19 september 2011 06:38

Goood Morning!!!!!

Kunde inte somna om när grabbarna dragit på jobbet, så jag klev upp och gjorde en liten mysfrukost här i min ensamhet!

Gårdagens less-attack känns nu ganska långt borta! Att få blöta ner Fredriks tröja med lite saltiga tårar kan göra underverk  

Idag sticker jag till mammzen! Ska bli kul att se hennes nya lägenhet! Ska gå och köpa en inflyttnings present sen idag, och jag vet preciiiiis vad jag ska köpa  

För övrigt så tål jag inte kaffe längre! Flera dagar i rad så har jag blivit totalt darrig i hela kroppen av 2 små koppar... Men ändå dricker jag!! De är ju så gott ju! 

Idag går jag in i vecka 16 och magen känns otroligt spänd och svullen! Tycker fortfarande inte att jag ser gravid ut, bara fet... Men men.. Det får väl vara så då!

Av Lisa - 18 september 2011 16:49

Nä det här går ju inte!!! Har så JÄVLA tråkigt så jag blir deprimerad! Ska bli skönt att komma härifrån en vecka! Ni kan ju tänka er hur man blir när man sitter hemma helt ensam hela dagarna och inte umgås med NÅN, inte träffar en enda människa, inte pratar med NÅN om nånting.. Inte med i nåt sammanhang, ingen gemenskap, ingenting!! Man blir ju deprimerad, galen, less.. allt dåligt jag kan komma på!! Jag kommer bli (ännu mer) psykiskt störd av det här livet!! Det funkar liksom inte! Man tappar ju livsgnistan!

Som om inte det vore nog så har ju såklart det trevliga illamåendet kommit tillbaka igen.. Vet inte om det är av penicillinet, men det känns precis som "gravid-illamående".. 


Idag KRÄKS jag på ALLT!

Av Lisa - 17 september 2011 13:06

Goddagens! Tog en lång sovmorgon idag och låg ända till tio! Kände mig pigg och rask så jag cyklade ner på gymmet och tränade en stund...  Skönt att få röra på fläsket lite!

Nu sitter jag nest och ojjar mig! Fick så jäkla ont i magen så jag vet inte var jag ska ta vägen! Brukar bli så när jag käkar penicillin.. Hoppas bara att det går över tills ikväll, för vi tänkte gå ut och käka... 

Nä, nu blir det lite Wordfeud och vila lite..

Av Lisa - 16 september 2011 14:59

Ja, usch va less jag är idag! Idag är en sån dag som jag verkligen känner mig som en meningslös människa... Dessutom så är jag svintrött och har ont i magen!  Så  visst är det kanske lite synd om mig???

Fick iaf nyss samtal från f-kassan.. Dom ville tala om vad dom hade räknat ut att min SGI är och att jag kommer få min sjukpenning..  High five! Det är inte varje dag DOM hör av sig.. Man brukar oftast få ringa och tjata!  

Har iaf simmat, bubblat och bastat.. Tappade lixom sugen att promenera, så det blev simning ändå, och det ågrar jag inte. Såååå skönt så!

Nu ska jag gå å dö en stund!!! 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards