★ 399 gram ★

Alla inlägg under juli 2011

Av Lisa - 12 juli 2011 08:05

God Morgon! Inatt har jag sovit heeeeeela natten! Som en klubbad säl.. Kan det ha varit dom dubbla träningspassen som gjorde susen? Vem vet.

Nu gör jag mig redo.. Ska snart upp till sjukhuset. Först ett besök på Sjukan och därefter ett besök på VC.. Alltid nervös när jag har med sjukvården att göra, även fast jag är så van..

En kopp kaffe nu, och leta fram lite kläder!

 

Av Lisa - 11 juli 2011 17:24

Ett till träningspass? Oja.. Råkade ju lova grabbarna att ta med dom på mitt gym så dom får utnyttja  mina "prova på-veckor" som jag har innestående till tre personer..  hmm.. Känner mig absolut inte upplagd för träning, men det kanske går över bara man kommer dit... 

Wish me luck! Det kommer jag behöva!

 

Av Lisa - 11 juli 2011 13:58

Hallå där! Fick inte många timmars sömn inatt, men jag tvingade upp mig klockan åtta, då kanske man lyckas somna ikväll iaf.. Tog en liten sväng på gymmet till och med. Så nu känner jag mig nyttig igen  

Gick ner på stan en sväng och uträttade lite ärenden, men nu när jag kom hem så insåg jag att jag glömt hälften, så det är bara att bege sig ner igen..

Lite nytt till hemmet blev det iaf..

En fin liten kudde på rea på Hemtex! Tyckte texten stämde in alldeles galant på mig!

6 st bords tabletter.. (man är ju rädd om ny-bordet)

Och två örngott..

        Sååå, nu är det väl bara att sätta sig på cykeln igen då.. SUCK! Hade hellre legat kvar hemma på soffan!!!

Av Lisa - 10 juli 2011 17:27

Ännu en het dag till ända! Kunde inte somna inatt.. Hade värk, feber och väntade på min karl som var ute på party, så jag somnade nog runt fyra.. Så det blev en sovmorgon och frukost från Subway idag!

Har fixat och donat i sovrummet idag.. Har väl fått till det litegrann iaf, men jag stör mig på att det är gult!!! Alla vet väl att Gult är FULT??? Va? Va? Va?

Sängen är HIMMELSKT skön! Värd varenda krona!!

Och här har vi den nya spisen som jag ska slava vid!

Idag har vi tagit ett dopp i Själevad! Vi var bara tvungen, för det gick inte att vara hemma! Hoppas nu bara att inte febern och värken kommer tillbaka ikväll.. Jag har ju inte direkt vilat mig idag, som jag kanske borde... Men, har man damp så har man   

Av Lisa - 9 juli 2011 22:02

Ja då var man hemma igen då, med blandade känslor eftersom jag egentligen skulle ha jobbat både idag och imorn. Känner mig alltid lite som en svikare när jag måste sjuk anmäla mig, men That´s life!

Kurerar mig med daim glass och tranbärsdricka medans Fredde är ute och dricker öl med en polare! De är ganska skönt att vara för sig själv när man är krasslig.. 

Vår nya säng är HIMMELSKT skön! Jag kommer nog sova som en prinsessa inatt! Och den nya spisen är skitsnygg jämfört med vår gamla. Varmluftsugn och blank, fin häll! Jag är en nöjd och glad fru just nu! FÖRUTOM: Att kaffet är slut, och inte bara det! ALLT är slut! I kylen finns 3 öl, ett halvt salladshuvud och en kaviartub..  Det blir till å sätta sig på cykeln och trampa ner på affären imorgon bitti!

Bilder på hemmet kommer... Har ingen ork nu, men imorn kanske lusten infinner sig   

 

Av Lisa - 9 juli 2011 14:11

Lämpligt att gå och bli sjuk NU! Nu när jag är här i Sollefteå för att jobba! Jaja, så kan det gå. Har legat och yrat och blött ner hela mammas säng med min svett inatt, så jag tror jag får ta och renbädda sen.. Snuskigt ju!

Tänkte att ja skulle åka hem till Övik.. Men jag orkar fan inte idag.. Imorn kanske man har lite mer krafter.. Känns inge lockande att packa och sen sitta på bussen i hettan när man har feber.. No no!

Ikväll ska jag och mammzen testa pizzorna på Kajsas. Stenugns bakad pizza ska ju tydligen vara en sensation, så vi måste ju testa   



Av Lisa - 9 juli 2011 12:06

Jahapp.. Då blev man sjuk då. Tyckte väl att ja kände mig krasslig igår. Har legat med feber hela natten så idag är jag sjukskriven :-(

Av Lisa - 8 juli 2011 13:47

Dagens Fynd :-)


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards