★ 399 gram ★

Alla inlägg under juli 2011

Av Lisa - 17 juli 2011 19:19

Okej, jag vet att jag nyss har klippt mig.. Men jag är ändå sugen på att göra nåt med håret.. Det börjar kännas tråkigt. Jag vet inte om det är för att det börjar bli för långt, så jag inte kan spreta till det, eller om det är färgen jag är trött på.. Kanske båda?

Äääh, ja vet inte. Är lite sugen på att kapa av skiten igen! Men kommer förmodligen tycka att det är skitjobbigt sen när det blir vinter och jag inte kan ha mössa utan att se ut som en liten pojke och dessutom sabba hela frippan!!!

Alltså...visst.. jag gillar den här frippan, Men inte fan får jag till det så snyggt som frissan fick till det på den här bilden, och det tar mig HUNDRA ÅR om jag ens försöker! haha

 

Av Lisa - 17 juli 2011 11:23

Kaffe med Vaniljvisp   Mumms filibabba, säger jag bara!

Känner mig utsövd och på ett strålande humör! (för en gångs skull) Har fortfarande ont i bröst/axlar såklart, men jag ser en ljusglimt i eländet eftersom jag ska till chiropraktikern imorgon, så jag uthärdar!

Det här är det enda kortet jag har att bjuda på från igår:

   Ett tomt party tält haha! Men vi hade trevligt iaf. God mat och roligt att träffa lite nytt folk..

När vi gick förbi kyrkan på väg hem från sjukan igår, så stod jag och tittade rakt upp och kände mig väldigt liten. Tyckte det såg ganska häftigt ut efter en stund, och jag försökte fånga det på bild haha.. Misslyckades ganska kraftigt med det...

   Ska FÖRSÖKA mig på en lite promenad idag hade jag tänkt.. Det är ju så fint väder, och jag måste faktiskt röra på mig lite innan jag blir galen! Tänk jag som har tränat 4-5 dagar/veckan i över ett år.. Och nu då? Kan ju inte göra ett skit! Men det ska det bli ändring på! Bort med all skit-värk!!!

Av Lisa - 16 juli 2011 22:05

Tillbaka i hemmets trygga vrå! Har varit i Husum hela dagen. Grillat och spelat kubb, och nu är det nog fullt partaj där borta kan jag tänka mig, men vi fick lov att åka.. Kände mig som en riktig party pooper där jag satt på mitt feta arsle och säkert såg jättesur ut!

Nu har vi iaf precis varit på sjukan! Jag var ju tvungen att kolla upp varför jag knappt kan andas! Men tack och lov så var EKG, syresättning och allting helt normalt. Så läkaren var inne på samma spår som mig: Att jag ska besöka nån som kan knäcka till min rygg!! Såååå skönt att veta att det inte är nåt annat fel! Har ju faktiskt gått omkring och oroat mig ett bra tag nu..  Men nu vet jag, så nu kan jag slappna av!!!

 

Av Lisa - 15 juli 2011 21:40

Alltså.. bloglovin i all ära! Skitbra grej.. Men den passar ju bäst till dom bloggar som inte uppdateras så ofta.. Dom som kanske skriver ett inlägg om dagen, eller nåt i veckan bara..

Det är liiite störande när man loggar in och ser 27 nya inlägg och hälften är från en och samma blogg.. Då är det liksom lite lättare att bara klicka in sig på bloggen och läsa alla inlägg på en gång..

Stoooora problem va?

Av Lisa - 15 juli 2011 20:57

Buuuuuurp Buuuurp Trippel Buuurp! Helvete va jag har svullat ikväll! Och vet ni vad? Har inte en gnutta dåligt samvete! Sådeså!

Fredde ringde från jobbet och sa att vi skulle bjuppa hans jobbarkompis på middag, så vi åkte direkt när dom slutade och storhandlade på Willys! Skönt att äntligen få skjuts till en billig affär.. Man blir ju ruinerad av att handla på Ica och Hemköp!! Så nu är kyl och frys fullare än nånsin!

Fläskfile´och potatisgratäng blev det till middag.. En massa karra, blåbärspaj och chippa! Blääää va mätt jag är nu!

Imorgon är vi bjudna på grillfest! Det bär nog iväg ganska tidigt, och mest troligt kommer vi sova över där också.. Men vi får se hur man mår och så.. Inte så kul att sova borta när man har den här skit värken i bröstet..

 

Trevlig Helg på er! 

Av Lisa - 15 juli 2011 15:51

En helt vanlig hederlig smulpaj! Inga konstigheter och inget Lisa special.. Men jag kan ju langa över receptet ändå, för er som inte kan det i huvet och inte orkar leta  

 2dl havregryn

1dl vetemjöl

1 dl strösocker

150 g smör

1 tsk vaniljsocker

Blanda ihop allt till en "smet" i en bunke! Sätt ugnen på 225c

ca 4dl blåbär (eller andra bär)

1 msk socker, 1 msk potatismjöl 

Smöra en form och bred ut bären i formen. Smula sedan på paj"smeten" över bären och grädda i ca 20 minuter! 

Servera med vaniljvisp!

Av Lisa - 15 juli 2011 13:24

Det finns inget INGET som gör mig så furstrerad, sur och irriterad som SMÄRTA!

Det förstör ju ALLT! Det hänger med, vad man är gör och man kan liksom inte skaka av sig den hur man än bär sig åt! Jag försöker ju alltid trotsa mina krämpr och göra saker ändå, men idag var det fan svårt. Tog cykeln för att kolla vart naprapaten låg.. När jag väl hittat dit så visar det sig att dom har SEMESTER! Typiskt! Hade lust att sparka sönder rutorna och sätta eld på huset, så glad blev jag! Var upp till en chiropraktiker mitt i stan, men där var det mörkt och låst, så jag gav upp! Men jag slog ändå en pling till honom nu när jag kom hem. Lyckades få en tid redan på Måndag! HOPPAS HOPPAS HOPPAS att han kan hjälpa mig!!! Jag måste ju få tillbaka mitt liv! Visst låter jag dramatisk?? Men det ÄR fan dramatiskt när man inte ens kan ta ett vanligt andetag utan att det känns som ett knivhugg i bröstet!!!  AAAAAJ!


Av Lisa - 15 juli 2011 11:34

  Har sovit halv sittande inatt.. AJ AJ AJ! Min rygg/Axel tar verkligen knäcken  på mig! Kan inte vrida mig, kan inte ta ett djupt andetag, kan inte anstränga mig... Nä, nu är det dax att försöka hitta en naprapat. Så här kan man ju inte ha det! Det är ju lite otäckt när det gör ont i bröstet, runt hjärtat också, men jag är 99 procent säker på att det INTE beror på nånting annat än ryggen!!! 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards