★ 399 gram ★

Alla inlägg under november 2010

Av Lisa - 3 november 2010 21:28

Tjenixen trixen! Haft en bra, men utmattande dag med mammzen och lillasyster i Sundsvall idag. Äntligen så fick mamma veta vad som varit/är fel med hennes kropp, och medicinen är på väg! Så skönt! 

Sedan var det dax för shopping. Letade som en galning efter en jacka och jag stör mig så förbannat på att nästan alla jackor måste ha en rund logga på ena ärmen bara för att kopiera Canada Goose.. Men men. Till slut så köpte jag en beige lång täckjacka, och tyvärr så finns en rund logga på armen, men det är bara att gilla läget. Jackan var snygg! Köpte även ett par t-shirts och en hoodie men sen var jag ganska nöjd. Jag blir så jäkla matt av att gå i affärer så efter ett par timmar så vill jag bara sitta ner med en kaffe och bara titta! Damp hjärnan, haha. 

Nu ligger vi i sängen. Fredrik har ju sån konstig arbetstid så han börjar jobba klockan 4 inatt, så han behöver sova, så jag hoppade ner jag också.

Det blir jobb även för mig imorgon, så jag kanske slinker in med nåt snabbt inlägg under dagen bara!!  Sov Gott

Av Lisa - 3 november 2010 18:42

På väg hem nu efter en massa snurr i olika butiker på Birsta city och s-vall.. Har tydligen fått en ny favorit butik som jag aldrig trott. Har köpt det mesta på cubus idag..

Av Lisa - 3 november 2010 10:25

Hostar och snörvlar och känner mig inte alltför fräsch i luftvägarna.. Så alla Sundsvallsbor får passa sig idag! För snart kommer jag och smittar er!! mohahaha

  

Av Lisa - 2 november 2010 19:27

          

Kommer förmodligen ha dåligt samvete och ont i magen imorn   

Av Lisa - 2 november 2010 14:33

Har så tråkigt! Men har samtidigt så tur eftersom jag har en gubbe som står i köket och steker fläskfilé åt mig :) hehe

Har bakat Muffins nyss, men dom blev inte sådär goda som jag hade tänkt mig. Men det kan ju kanske bero på att jag inte känner så värst mycket smak också. Men jag vill ju gärna ha dom sxtra extra söta och sliskiga, så med lite glasyr så dög dom även till mig :)

  

Nu ska vi se film. 'Beck: Levande Begravd' och 'The Kid'.. Väldigt produktiv dag måste jag säga.. 

Av Lisa - 2 november 2010 11:15

Nä, hörni.. jag var nog lite idiot igår som tränade sådär.. Ajajaj.. Inte bra. Idag låter jag som en kråka. Bröstet värker och känns tungt och jag har ett konstant kittlande i halsen. Urs, jag som tyckte att jag kände mig frisk.. Jaja, får väl ta det lugnt några dagar till som det verkar, så jag har avbokat kvällens pass.

Hoppas bara att jag är pigg nog att åka till Sundsvall imorn, annars blir jag lite smått galen på mig själv!

Fredde tog nen chansning och gick på gymmet idag han också, trots hostan. Man måste ju prova sig fram! Och han blir ju så rastlös och dampig och jobbig då han inte tränar, så jag tvingade han att gå iväg haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen så man får upp nån värme i kroppen! 


Läs om Träning och förkylning    tips och råd även HÄR .. Personligen så tycker jag att det är grymt svårt att ha balans på både träningen och bacill skräcken. Jag är en sån människa som lätt går över gränsen med allt jag gör och blir lätt manisk! Men jag börjar bli bättre ;)

Av Lisa - 2 november 2010 00:27

Kan liksom inte riktigt somna ikväll.. Så jag smög upp och fixade mig en kopp te och hamnade här istället.. Busigt värre..

  

Av Lisa - 1 november 2010 20:48

God Afton! Har precis fått bort all äcklig svett från kroppen efter två timmars intensiv träning, och även hunnit med att glufsa i mig ett par riskakor och en tallrik fil..

Idag har vi köpt en ny madrass till sängen. En STOOOOR jätte tjock jävel som jag nu har lagt ovanpå våra gamla bädd madrasser (som jag för övrigt var supernöjd med, men fredrik fick ont i ryggen) Så nu kör vi på wellpur madrasser och sen den nya ovanpå, så nu sover vi väldigt högt upp!

     

Ska bli härligt att lägga sig ikväll! Och är den inte bekväm så spyr jag.. 1600 spänn i sjön isåfall.. (erbjudande på Jysk. nedsatt frånn 2500 eller nåt)

Nu längtar jag tills på ONSDAG! För då blir det en liten tripp till Sundsvall, och ny vinterjacka (bland annat)  Det gillar vi!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards